Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já to projížděl i ve dne a nijaké tunelové přepínání se nekonalo. Tedy kromě tunelů, které tam jsou.dělá pak tmu i na normální trati
Udělal jsem si stejnou cestu z Hněvic do Horních Přečápel a tunel nikde není a ani neindikuje podzemí. Tma se vůbec neobjevila. Tak nevím.Zdravím, na několika úsecích trati BP, OR CZSK špatně detekuje tunely a dělá pak tmu i na normální trati:
Zobrazit přílohu 49016
Dotčený úsek je odsud:
Zobrazit přílohu 49017
Sem:
Zobrazit přílohu 49018
Našel jsem ještě několik míst mezi Dolními Beřkovicemi a Vraňany a také něco na druhém břehu Labe - přesné údaje kdyžtak dodám.
Ja som mal opačný problém raz, ma som zlý global a v tuneloch bolo pre zmenu svetloTy , nemůže to dělat to, že má bordel v globálu a OR si tam dosadí jinou podobnou kolej, jen úvaha.
Je to ZB a vyžaduje nějaký čas. Zbyňkovo "Zabrzdi, odbrzdi, dobrý..." je z MSTS. Vlastně píšeš, že je to absolutně zbytečné a hráče to nemusí vůbec zajímat. Ano, ale ne ve světě OR CZ/SK. Není to jen simulace strojvedoucího. Pořád jde přeci i o zábavu a o svět železnice.Chápu, že je ve volné jízdě nuda, ale v aktivitách jsou tyhle fičuryny k posr...
Nejspíš, tohle smrdí špatným globalem.Ty , nemůže to dělat to, že má bordel v globálu a OR si tam dosadí jinou podobnou kolej, jen úvaha.
My, co pojedeme tvoji aktivitu, máme času dost a chceme si to užít i s těmi záludnostmi. Chápu tebe, když to jedeš po 150té, ale tak to ignoruj.Ano, já vše chápu, něco je super, ale něco je fakt kopr.
Tak na osobácích poruchy brzd nejsou, dle domluvy, poněvač to by byl samozřejmě konec jídzy a vůz by musel být odstaven a zpoždění jak prase. Ale mně se stalo, že mi při zkoušce brzdy, kdy na mne najel AI s Ci+M120.4 u Ci zahlásil po spojení hadic poruchu a hodnota byla 0.01 na brzdách a já musel to cíčko odvzdušnit. Takže zdržení. Z brzdy by jej vypnout nesměl, musel by jej ihned odvzdušnit a to neudělal a nejsme si jistý, jestli by fíra nemusel znoa vykonat alespoň rychlou zkoušku brzdy, což by zas bylo zdržení na odjezdu.To nejsou žádné poruchy. Jen se tím pochlubí. V případě opravdové poruchy brzdy, vypne sám brzdu z provozu.