Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
h3rd4 napsal:.....po te co pripojim lokomotivu k vagonum v bratislave, tak se rozjedu pri max. vykonu tak na max. 10 Km/h jen co dorazim k tunelu tak se vlak zastavi uplne(jako kdyby celou tu dobu brzdil) pak uz ho nerozjedu....
ocelot24 napsal:h3rd4 napsal:.....po te co pripojim lokomotivu k vagonum v bratislave, tak se rozjedu pri max. vykonu tak na max. 10 Km/h jen co dorazim k tunelu tak se vlak zastavi uplne(jako kdyby celou tu dobu brzdil) pak uz ho nerozjedu....
Nerozjížděj se hned na max výkon a tak zabráníš prokluzu!
Jinak si můžeš pomoct i pískováním ("pod klávesou X")...
ocelot24 napsal:Jinak si můžeš pomoct i pískováním ("pod klávesou X")...
Zbyněk Šemora napsal:Aktivity padají z jediného důvodu. V zástupci pro MSTS musí být parametr
"D:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512
Jinak bohužel.
Ale to vše je v návodech.
masox napsal:Zbyněk Šemora napsal:Aktivity padají z jediného důvodu. V zástupci pro MSTS musí být parametr
"D:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\train.exe" -mem:512
Jinak bohužel.
Ale to vše je v návodech.
I když hru spouštím přes trainstore?
edit > pardon. už to asi mám. Jak říkáte, je to v návodu který jsem si tentokrát z důvodu časové tísně už nepřečetl (minule čas byl a tak vše fungovalo)
Jdu to otestovat. Díky moc![]()
Ahoj, jestli je ta 380 jako loose consists, tak ji ani v consists najít nemůžeš.masox napsal:Mám takový dotaz ohledně aktivity Den blbec.
Jaký je název consistu pro tu solo 380 co stojí na masaryčce v depu a do které potom nastoupím?
Chtěl jsem si tam zkušebně šoupnout jinou loko protože s 380 jsem už Den Blbec dřív odjel a chtěl jsem to zkustit z taurusem, ale i když jsem ve všech consistech kde byla 380 dal ten taurus, pořád mi na masaryčce stála ta 380