Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha

kaspy napsal:
zdravím
v aktivite zs_05_topirna_noc_BP8 ma v Nymburku (20:00) po skuske brzd ma poslu na nejaku kolaj kde ked dojdem a nazad trocha cuvnem (vsetko prikazom cez hlasky) vybehne mi prikaz "zde odpojit loko. na 4. koleji caka vlak Pn 63299. posun do sturcu dovolen". Lenze ja ostanem zasprajcnuty medzi slepou kolajou a privezenou supravou....robim nieco zle, co dalej???
(dufam ze to z mojho chabeho opisu pochopite o co mi ide...ale velmo by som scel pokracovat :D )
Ve 20.00 po zkoušce brzdy je odjezd z Nymburka ze 4. koleje do KH. Žádný posun. Hold, když přijedu do Nymurka a tam si na 20 minut dám doslova dvacet a pak se divím, co to na mě kdo křičí z amplionu. :D Zopakuj si vjezd do Nymburka (dle jízdního řádu)

RE: Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha

Tak jsem se pustil do téhle aktivity vše bez problémů jel jsem asi hodinku pak jsem musel jít spát ale všechno perfektní výborná aktivita

Zdravím, jako novopečený majitel této trati jsem se pustil do hraní, ale mám problém. V aktivitě test Lysá, kdy ve stanici Lysá n.l. má dojít ke spojení dieselové a elektrické lokomotivy, mi vždy jen co se tyto dva stroje dotknou spadne celá hra, prosím tedy o radu co s tím. Díky

Zbyněk Šemora napsal:
Jestli je opreční systém MS Vista, tak je to normální. :-(
Ahoj Zbyňku, tak to mne teď zaráží. Teď budu dávat dohromady zbrusu nový PC a to by mne docela sr..o, kdyby to nefachalo, takže říkáš Visty nebrat.?
Dan

Vista má problém se spojováním lokomotiv různých trakcí a bohužel, doposud tento problém nikdo nevyřešil. Možná Džordž by věděl.....
Do vyřešení doporučuji, pokud potřebuji Visty mít i systém XP pro MSTS.

Bohužel, čím více Vistu poznávám, tak více mě utvrzuje v tom, že je spíše pro práci někam do kanclu a už vůbec ne pro zábavu. Už jsem narazil s mnoha hrama, které nejdou na Vistách. A je jedno jaký mají ročník. Budeme muset počkat buď na Džorže nebo na MsTs2.

Ještě že byly ty svátky. Dokončil jsem svou aktivitu Vysočina. Jak jsem vydal na testování v aktualizaci, tak z toho platí jen úsek do Břeclavi. Tam bude velký posun a přestaví se přímé vozy mezi rychlíky Pannonia a Chopin. Také hráč dostane novou lokomotivu 350. I když z Bratislavy se odjíždí s velkým zpožděním, jízda až do Prahy je klídek pohoda. Jízda na hospodárných stupních, využívání výběhu vlaku. Do Prahy to vyjde asi + 5 minut. Určitě by to šlo stáhnout na čas, ale nač se honit. V Praze se stejně musí čekat na odjezd na ONJ a dřív domů fíra určitě nepůjde. Smysl této aktivity bude, aby se hráč naučil jezdit podle přiloženého jízdního řádu. Traffic má větší toleranci, kdyby byl někdo rychlejší či pomalejší, ale za určitou hranicí některé vlaky také nemusíte potkat. Blokování na pozdní příjezd není, ale na předčasný odjezd je ve stanicích, kde se posunuje. (Bratislava, Břeclav, Praha).
Ke zveřejnění ji dám v nejbližší době. Současně vydám aktualizaci trati 82.1, kde budou zapracovány připomínky a nalezený nepořádek v trati. Optimální čas je na Nový rok, respektive ke 2.1.2009 Žádné velké oslavy neplánuji, tak si to pomalu dám vše dohromady. Aktivitu dám ven samozřejmě dříve. Možná zítra.

dobrej den potřebuju poradit sem v aktivitě den blbec a nevim jak zvládnout posun v depu masaričce připojím 380 a dal nevim prosím poradí mi někdo kam jet kam posunout 150 a jak to v tom depu zvládnout přímam jakoukoli radu sem zoufalej:?:

Strec napsal:
dobrej den potřebuju poradit sem v aktivitě den blbec a nevim jak zvládnout posun v depu masaričce připojím 380 a dal nevim prosím poradí mi někdo kam jet kam posunout 150 a jak to v tom depu zvládnout přímam jakoukoli radu sem zoufalej:?:

Ahoj!nevim přesně už sem to dlouho nehrál....ale tu 150 bys měl posunout před halu,tam ji odpojíš,a pak se s 380 vrátíš zpět k zarážedlu...a pak už by to mělo být ok!
Ale říkám dlouho sem to nehrál.....

manazer502503 napsal:
Strec napsal:

Ahoj!nevim přesně už sem to dlouho nehrál....ale tu 150 bys měl posunout před halu,tam ji odpojíš,a pak se s 380 vrátíš zpět k zarážedlu...a pak už by to mělo být ok!
Ale říkám dlouho sem to nehrál.....
A hlavně nezapomeň zastavit při vjezdu do depa u boudy.

Naposled editoval moderátor:
Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha

Hezký den. Zápolím celou noc s aktivitou Topírna noc BP 81. Používám obě aktualizace BP82. Narazil jsem na pro mne nepřekonatelný problém s vlakem 65 403, který je přivěšen na lokomotivu 163 029-2 a jeho cílem je Nymburk. Nejsem s danou lokomotivou schopen jej vytáhnout do kopce, ani když návěstidlo ve Vysočanech projedu pod plným tahem rychlostí těsně pod 45km/hod, aby nebyla aktivována záchranka. Po mnoha pokusech jsem se dostal maximálně zhruba 900 metrů pod vrchol - ověřeno zbabělým vyvěšením vlaku na trati. Nechci si pomáhat "tuningem" lokomotivy, prosím o radu nebo zkušenost další. Díky moc.

Mělo by to vyjít tak, že na vrcholu stoupání je rychlost 27 km/h. Ale jiní otestovali, že pokud zapískuji, tak to jede rychleji. Ale po nové aktualizaci doporučuji si zapnout F5 a zkontrolovat jestli mi nekloužou kola. Hlídat si proud max 800A.

Ahoj chlapy! Ja by som mal otázku v tej novej Vysočine-pannonii preco mi hodí rýchlobrzdu asi 10 km pred Brnom ,pred neviem presne akou stanicou predzvestník, ani rýchlostník tam neni len na F5 naskočí 120 ale na predzvesti bliká ocakávaj 100 a uz od predzvesti bere ako prekrocenie rýchlosti. To by malo platit az od hlavného návestidla . Ja to neviem opraviť pozrite sa na to prosím vás . Vdaka

Dik ! pozriem sa na to, asi mám nedostatky v znalostiach. To ma prekvapuje lebo som zelezniciar aj v skutocnosťi. tak ked mozem poprosit nech to ostane medzi nami :D takže treba dávať pozor a poznať predpisy.
Už aj to mám : Vlak okolo hlavného návestidla s návesťou Výstraha alebo s návesťou nariaďujúcou
očakávať zníženie rýchlosti, smie ísť rýchlosťou zodpovedajúcou
návesti na tomto návestidle, najviac však rýchlosťou 120 km.h-1.

Naposled editoval moderátor:

Dobry vecer, mam problem s aktivitou Pannonia tou posledni co udelal Zbynek Semora, po te co pripojim lokomotivu k vagonum v bratislave, tak se rozjedu pri max. vykonu tak na max. 10 Km/h jen co dorazim k tunelu tak se vlak zastavi uplne(jako kdyby celou tu dobu brzdil) pak uz ho nerozjedu, pouzivam bin 1.7.10 ale zkousel sem to i na vsech ostatnich a stale stejny problem, nesetkla se nekdo s necim podobnym?? :(

h3rd4 napsal:
Dobry vecer, mam problem s aktivitou Pannonia tou posledni co udelal Zbynek Semora, po te co pripojim lokomotivu k vagonum v bratislave, tak se rozjedu pri max. vykonu tak na max. 10 Km/h jen co dorazim k tunelu tak se vlak zastavi uplne(jako kdyby celou tu dobu brzdil) pak uz ho nerozjedu, pouzivam bin 1.7.10 ale zkousel sem to i na vsech ostatnich a stale stejny problem, nesetkla se nekdo s necim podobnym?? :(

Hlídal sis prokluz??? ;)

Lukyn-CZ napsal:
h3rd4 napsal:

Hlídal sis prokluz??? ;)

:) hehe, je mi trapne, ale co to je?? vzyvote sem to nepouzival a v lokomotive sem taky nikdy nesedel :cool:

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře