Re: Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha
Zbyněk Šemora napsal:
Jenomže bez Tebe bych o tomto problému věděl a mám Tě za člověka znalého a když už si nosíš MSTS na notebooku do práce, jak si štěbetají vrabci na střeše .
Asi ti budu připadat předpotopní a nejsem in, ale pořád ještě vlastní notas nemám. Soránč.
A jak bys o tom věděl, kdybych tě nevyprovokoval si to pořádně prohlídnout díky té mé hlášce ? !
Zbyněk Šemora napsal:
Také by jsi mohl, pokud projedeš nehodu nebo v BP79 ve Vistách zkusit, jestli se svěsíš s konvojem lokomotiv bez pádu MSTS (po 15 minutách hry) a napsat sem do fóra jak máš nastaven PC.
Už mne žádal o pomoc Jarda Brabec s posteskem, že mu msts padne po přestupu z traktoru na 15015 a zvednutí sběrače.
Poslal mi svoje.con i mašinu a mi se nepodařilo závadu navodit ani v XPP ani ve Vi64. Udělal jsem "moje" úpravy nastavení.eng, nové.con, přihodil testovací vozy a poslal zpět. Mi vše nadále fungovalo, Jardovi to padlo stejně jako před úpravami.
Pro msts používám separátní OS, kde není ani síť ani antivir, žádné grafické blbinky, co zabírají prostředky !!!
S konvojem se svěsím bez problémů. Možná to bude třeba i tím, že používám i malinko poupravený default.wag, vše se svěsí na dotek, zatímco při výchozím default.wag musím na svěšení drobátko do toho bouchnout.
Zkusil jsem do systému nacpat antivir NOD32 a opět se nekonalo žádné překvapení s pády, funkce normální, malinko je vidět pomalejší odezva díky antiviru a semotamo i nějaké cuknutí grafiky, fps je snížené.
NOD opět pryč a tentokrát testuji s AVG . Bác a je to tady ! AVG hlásí možné infiltrace u souborů, které jsou naprosto čisté včetně mnou osobně vytvořených souborů. Stejný výsledek se konal i s antivirem Avast!.
Bohužel tyto antiviry trpí velkým procentem falešných poplachů, takže u mne v PC se pro ně nenajde rozumné využití.
Vše pryč ! Pro msts jen čistý odlehčený systém. To už jsem psal nejednou.