Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Re: Problém na SMíchově
Ohledně sunutí, je jasně řečeno, zastav až na konci u zarážedla nebo tak nějak. Ohledně označení kolejí v bývalém depu, na to jsem se přeptával hned po položení kolejí před lety. Ale opravdu, nikdo si už nic nepamatoval. Ale já mám za to, že strojová byla ta, ze které odjíždí mašiny ven z depa.
Rychlost v depu? Tady je problém, že někteří testeři nestíhali vše odposunovat v limitu, proto jsem jim dovolil toleranci do 15km/h. Jinak bych musel posunout všechny časové body v celé aktivitě, což by mohlo být zdrojem chyb.
A copak dělal pan tester, když jsem prosil zůčastněné o projetí a posouzení srozumitelnosti hlášení? Po bitvě je každý generál.bob57_cz napsal:Mi se to tvoje sprosťáctví vůbec nelíbí ! Po dlouhé době jsem startnul aktivitu, jezdím po topírně předpisově a dostanu sprostě vynadáno, že se flákám. Hnus !Zbyněk Šemora napsal:U lehčích prohřešků se hra neukončí, ale hráč jen dostane rázně až sprostě vynadáno.
Ty v úvodu vůbec nepovoluješ překročení rychlosti, ty přímo nařizuješ porušování !!! Na takové chování jsi byl zvyklý ?
Tohle jsem si já nikdy líbit nenechal. Kdo tohle na mne zkusil, měl smůlu a musel poté přijít s prosíkem.
Taky je tam pár bot hned na začátku, třeba dostanu hlášku o sunutí na strojovou, ale uhne to do depa, strojové se to ani nedotkne.
Všude jsou hlášky o zastavení, ale zrovna při sunutí mašin zpět k písku ani ťuk a jsi v točně !
Ohledně sunutí, je jasně řečeno, zastav až na konci u zarážedla nebo tak nějak. Ohledně označení kolejí v bývalém depu, na to jsem se přeptával hned po položení kolejí před lety. Ale opravdu, nikdo si už nic nepamatoval. Ale já mám za to, že strojová byla ta, ze které odjíždí mašiny ven z depa.
Rychlost v depu? Tady je problém, že někteří testeři nestíhali vše odposunovat v limitu, proto jsem jim dovolil toleranci do 15km/h. Jinak bych musel posunout všechny časové body v celé aktivitě, což by mohlo být zdrojem chyb.