Aktivity ZS pro trať Bratislava - Praha - archív #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Re: Problém na SMíchově

bob57_cz napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
U lehčích prohřešků se hra neukončí, ale hráč jen dostane rázně až sprostě vynadáno.
Mi se to tvoje sprosťáctví vůbec nelíbí ! Po dlouhé době jsem startnul aktivitu, jezdím po topírně předpisově a dostanu sprostě vynadáno, že se flákám. Hnus !
Ty v úvodu vůbec nepovoluješ překročení rychlosti, ty přímo nařizuješ porušování !!! Na takové chování jsi byl zvyklý ?
Tohle jsem si já nikdy líbit nenechal. Kdo tohle na mne zkusil, měl smůlu a musel poté přijít s prosíkem.

Taky je tam pár bot hned na začátku, třeba dostanu hlášku o sunutí na strojovou, ale uhne to do depa, strojové se to ani nedotkne.
Všude jsou hlášky o zastavení, ale zrovna při sunutí mašin zpět k písku ani ťuk a jsi v točně !
A copak dělal pan tester, když jsem prosil zůčastněné o projetí a posouzení srozumitelnosti hlášení? Po bitvě je každý generál.
Ohledně sunutí, je jasně řečeno, zastav až na konci u zarážedla nebo tak nějak. Ohledně označení kolejí v bývalém depu, na to jsem se přeptával hned po položení kolejí před lety. Ale opravdu, nikdo si už nic nepamatoval. Ale já mám za to, že strojová byla ta, ze které odjíždí mašiny ven z depa.
Rychlost v depu? Tady je problém, že někteří testeři nestíhali vše odposunovat v limitu, proto jsem jim dovolil toleranci do 15km/h. Jinak bych musel posunout všechny časové body v celé aktivitě, což by mohlo být zdrojem chyb.

Já tedy zírám. On to ví a dva roky mlčel. Neříkej, že jsi nesměl ani naznačovat. Koldepo,...,....., já v depu tolikrát turnusově šiboval, musel jsem znát vše a polovina se mi z hlavy vykouřila. Nechceš mi to namalovat a poslat? Rád to opravím a aktivity přepíšu (texty) A plánek raději přiložím ke hře.

Rychlost v depu, máš pravdu, ale ty simulátory při jízdě krokem se nechovají tak věrně, přivři oči. To by jsi musel stále šmrdlat výkon/0 až do úplného ušmrdlání.

Tobě vrčí mašiny? Zkus jiné verze Bin. Psal jsem to do příslušného vlákna, kdy elektriky s plouvemi dole začaly vrčet. Ale od nejnovější verze už tyto netáhnou.

A že v MSTS nemůžeš na vrata, z toho si nic nedělej, Hráč to neví ,že tam nakonec nepojede. :lol: Ale zatím se dělalo vše pro to, aby jsi tam mašinu s přesuvnou mohl šoupnout.

Zbyněk Šemora napsal:
Tobě vrčí mašiny? Zkus jiné verze Bin. Psal jsem to do příslušného vlákna, kdy elektriky s plouvemi dole začaly vrčet. Ale od nejnovější verze už tyto netáhnou.
Tak Zbyňku, ty máš vážně asi divnej počítač. Mám BIN přesně podle tvého a mimo toho, že mi to při tom svěšení na elektriky padá, tak ty elektriky mi taky běžej, ač maj smetáky dole... :roll: Tobě to očividně nedělá, tak jak je to možné?
O tomhle jsem psal, že se stává u všech elektrik, co jsem kdy jel - stáhnu smetáky, zvuky utichnou a pak za chvilku se to zase rozjede, i bez sběračů. Ty jsi psal něco o tom, že se to už odladilo, ale mě to dělá u jakýhokoliv BINu pořád.......

Nesnáším MSTS :(

Nevrčelo to u verzí 1.70224. PAk jak se testovaly vyšší verze, tak jsem to Džordžovi psal do příslušného vlákna. Nemá po ruce rychlý internet, tak si pohledejte sami ve vláknu o Bin. (Rychlý internet mi domů zavedou od kabelovky v pátek. Konečně jsem se dostal do pořadí :lol: )

Ohledně PC Athlon 2800XP, na tom se mi TN rozchodit nepodařila. Grafika nVidia 6600. FPS=0až1. Ale kamarád má XP2600, ale grafiku ATI X1600 a normálně jezdí. Já ještě zkusím z práce na můj stroj dát grafiku X800 z práce a dám vědět, jestli se mi podaří svěsit.
Tato aktivita je stavěná na lepší železo.

Ajemgud napsal:
Když jak jsem psal - MSTS bin mám ten, co byl u aktivity, parametr mám zadany jak v zástupci na ploše, tak v Trainstore, uvedený řádek v soundcfg.dat je také stejný (je jich tam pět se stejným názvem, ale tyhle čísla jsou jenom na posledním).
PC mám Athlon 64 2800+, 1024MB RAM, grafiku Radeon 1600 Pro 512MB RAM.
A stejně to padá....

Mám slabší PC proti tobě a při testech to nespadlo ani jednou, akorát po každých dvou hodinách musím save a znovu spustit simulátor, páč mě nestíhá paměť, te jediný mínus mého železa. Něco ti běhá pod simulátorem, jinak to není možné. A máš v simulátoru jenom trainset BP, nebo i něco jiného. Ta mrcha si nahrává komplet a jak něco je špatně tak to blbne.

Mě ty lokomotivy vrčej taky. Když jsem je svěšoval, řikal sem si jak tohle chudák puklík utáhne. :? A on to utáh jak kdyby měl tryskovej motor, protože mě ty loko jedou na stejnej výkon jako puklík, takže když dám u puklíka 7 tak to vystřelí jak raketa

Vitas napsal:
Mě ty lokomotivy vrčej taky. Když jsem je svěšoval, řikal sem si jak tohle chudák puklík utáhne. :? A on to utáh jak kdyby měl tryskovej motor, protože mě ty loko jedou na stejnej výkon jako puklík, takže když dám u puklíka 7 tak to vystřelí jak raketa
Nainstaluj si poslední Bin a zkus se rozjet s konvojem lokomotiv. Pěkně se zapotíš. 100% výkonu a budeš rád, když se rozjedeš. A stihnout limit už nebude tak jednoduché.

Zbyněk Šemora napsal:
Vitas napsal:
Nainstaluj si poslední Bin a zkus se rozjet s konvojem lokomotiv. Pěkně se zapotíš. 100% výkonu a budeš rád, když se rozjedeš. A stihnout limit už nebude tak jednoduché.

Takže je to BINEM?

Taky mám problém s Topírnou noc.Stáhnul sem si všechno, co se mělo a taky sem všechno co se mělo přepsal.Aktivita se mi načte, vyskočej mi první 2 hlášení a když se chci s pumplíkem rozjet, přidám výkon, tak mě to pošle k Billovy.Čím to může být?Počítač mám výkonej dost.

363 084 napsal:
Taky mám problém s Topírnou noc.Stáhnul sem si všechno, co se mělo a taky sem všechno co se mělo přepsal.Aktivita se mi načte, vyskočej mi první 2 hlášení a když se chci s pumplíkem rozjet, přidám výkon, tak mě to pošle k Billovy.Čím to může být?Počítač mám výkonej dost.

Tohle se mě dělo, když jsem neměl parametr -mem:512 v Trainstore ale jenom v MSTS. Vyřešil jsem to tak, že jsem MSTS pustil přes Trainstore, ale hned zase vypnul. Měl jsem všechno "store", tak jsem to pustil přes normálního zástupce, a šlo to.

Vitas napsal:
363 084 napsal:

Tohle se mě dělo, když jsem neměl parametr -mem:512 v Trainstore ale jenom v MSTS. Vyřešil jsem to tak, že jsem MSTS pustil přes Trainstore, ale hned zase vypnul. Měl jsem všechno "store", tak jsem to pustil přes normálního zástupce, a šlo to.
Jde mnohem snadněj, stačí spustit Train Store jít do Nástroje/ Možnosti/ Spouštěcí nastavení MSTS/ a napsat tam ten parametr.

Ondra.H napsal:
Vitas napsal:
363 084 napsal:

Jde mnohem snadněj, stačí spustit Train Store jít do Nástroje/ Možnosti/ Spouštěcí nastavení MSTS/ a napsat tam ten parametr.

No, to sem právě nevěděl

Opravil jsem aktivitu mt1903 do Letohradu. Poškodila ji výměna návěstidel v Přelouči, kdy blokující servis, který měl být za návěstidlem se ocitl před návěstidlem. Blokoval stanici a tak hráč zůstal viset u vjezdu a po chvíli do Vás praštil zezadu rychlík.

Zde máte opravu, odjeto zatím do Moravan, ale dál už se výkopové práce nedělaly, tak by vše mělo být OK až do Letohradu.
Testoval jsem pod nejnovějším Bin a zdá se také vše OK.
http://www.semora.cz/d/mt_Sp1903_uprava1_1_TBP79.apk
Všem se omlouvám za komplikace.

Naposled editoval moderátor:
Tak je po problému.Vyřešilo to, co jste mi radili.Ale ještě bych se chtěl zeptat.Zatím jezdím po depu na Masaryčce a zrovna mám napojit tu 363 a nevim jestli mám napojit jenom jí a nebo i zbívající 2 lokomotivy?

363 084 napsal:
Tak je po problému.Vyřešilo to, co jste mi radili.Ale ještě bych se chtěl zeptat.Zatím jezdím po depu na Masaryčce a zrovna mám napojit tu 363 a nevim jestli mám napojit jenom jí a nebo i zbívající 2 lokomotivy?
Je nutné číst hlášení, tam je vše napsáno, co se má dělat. Ale o žádné 363 v depu myslím není řeč.

Jinak další chybička. V úvalech se kopaly nějaké vedlejší koleje a jedna aktivitka zde také uvázla. Zde je oprava:
http://www.semora.cz/d/poi_ec177_uprava1_1_BP79.apk

Naposled editoval moderátor:
Ajemgud napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Tak Zbyňku, ty máš vážně asi divnej počítač. Mám BIN přesně podle tvého a mimo toho, že mi to při tom svěšení na elektriky padá, tak ty elektriky mi taky běžej, ač maj smetáky dole... :roll: Tobě to očividně nedělá, tak jak je to možné?
O tomhle jsem psal, že se stává u všech elektrik, co jsem kdy jel - stáhnu smetáky, zvuky utichnou a pak za chvilku se to zase rozjede, i bez sběračů. Ty jsi psal něco o tom, že se to už odladilo, ale mě to dělá u jakýhokoliv BINu pořád.......

Nesnáším MSTS :(

Obávám se jediného, a to že divnej počítač máš ty. Nikomu to svěšení nepadá a to že elektriky "vrčej" i když maj ploutve dole o tom mysím že Džordž psal. Důležitý je, že netáhnou a Puklík má co dělat aby s nima pohnul, zatím jedu Topírnu v poslední verzi Binu a zatím bez problémů, čekám na výpravčího v Nymburce a chystám se do KH. Je sice pravda že jako jeden z testerů vím co mne (možná) čeká, ale stejně jsem napjatej.....

Jo a pokud nesnášíš MSTS, tak to je nejlepší se nevztekat, v klidu ho odinstalovat, zahodit ona dvě CD a na věky věků zapomenout, že nějaký MSTS vůbec někdy existoval....

Teda kecám.Myslim, když najíždim na tu 180.Zkoušel sem ty lokomotivy vozit i jednotlivě, ale vypadla mi hláška že mám objet tu 162 a to sem teprv ukládal k zarážedlu tu 180.A když je vezmu najednou, zajedu k poště a chci jet zpátky tak se zaseknu na stůj směrem do depa.Poradte prosim jak to mám teda jet?Díky

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře