Aktvity Joska-alcapone

Abych to upřesnil, tak je to součástí DVK_Servis, který už pravděpodobně nikde ke stažení není.

Ahoj, mám problém s druhým dílem aktivity EN 476. Po příjezdu na Hlavák (v 6:00) se mi zobrazí hláška abych odpojil Tauruse a proti stůj najel na Bastarda. Bohužel při mačkání TAB mi je pořád oznamováno, že jízda proti stůj není povolena. Je odblokování návěsti vázáno na určitý čas nebo místo zastavení? Co dělám špatně?
Děkuji za odpověď

Jako tester aktivity ti zkusím odpovědět. Jsi na Hlaváku o pár vteřin později. Od 5:59:57 už projet proti stůj nelze. Proč, bůhví...

Takže je třeba zmáčknout TAB před tímto časem. Jízda bude povolena. I kdyby jsi ho mačkal pak dále, jízda už nebude hláškou povolena, ale projet bude možné. Stačí jedno povolení (i klidně před uložením) a i kdyby jsi dostal přes TAB tisíce zákazů, stůj projedeš.

Zdravím. Nevím jestli píšu do správného vlákna ( doufám že ano). Projel jsem aktivitu Os 15120 z Lichkova do Ústí nad Orlicí a zpět. Nádherná aktivita. Jen bych opravil ve stanici Lanškroun ve směru do Ústí osobák blíže ke staniční budově a náklad dále jako je to ve směru na Letohrad. Jinak je to super aktivita. Krásně jsem si zajezdil. Díky :D :D

Díky a neupravím, jde o to, že na jednokolejce se špatně chová simulátor pokud jede po jedné a te samé tam a zpět, tedy nechci dělat uzavřené kolo. Viz test, kdy mě nechtěl pustit servis v Ústí zpět na Letohrad. Jinak přechod pro cestující je jen jeden a to u silnice, tedy náklad jej neblokuje. A jinak šlo o stanici Lanšperk.

Děkuji za vysvětlení. Až tak do toho nevidím. A za název stanice se omlouvám. :salut:

Naposled editoval moderátor:
Ahoj, jsem tu úplně nový...

Stáhnul jsem si aktivitu

SC Pendolíno z Olomouce do Prahy

První chybu mi to hlásí při instalaci aktivity:

443bf86b879e2e5779139d3d463a54c7.png

A při spuštění přes Train Store mi to hlásí chybu:

e543ac94921f2b1336e02924c2e2929a.png

Co s tím? Stáhnul jsem i jiné aktivity a ty šly bez problémů.

Díky

Naposled editoval moderátor:
Ahoj,
takže první obrázek Ti píše, že aktivita SC Pendolina je tvořena na jiné verzi tratě, než máš ty. Když to odklikneš, tak se ti aktivita normálně vloží do simulátoru, ale nemusí správně fungovat.
K tomu druhému obrázku: To ti určitě vyhodilo TS (TrainStore) a píše Ti, že nemůže najít nějaké vozy a lokomotivy do aktivity.
Proto ti doporučuji buď stáhnout vozy a lokomotivy, které jsou přiložené na stránkách autora k této aktivitě a nebo si stáhnout program ConBuilder, na kterém můžeš tyto chybějící soubory opravit.
Lukáš

Ale tady přece nejde jen o vozidlo hráče. A co ty ostatní vozidla, co budeš po trase potkávat?

Back
Nahoře