Aktvity Joska-alcapone

Ahoj, na Vítkově je trafik, který se spustí asi 30 sekund před tebou, ale je na druhé koleji a čeká až projedeš, ten by tě brzdit neměl. Máš mít volnou cestu. Spíše to bude železem, nestíhá házet cestu. Já mám vše vypnuto když jedu MSTS. Jedna brzda tam je, mám takovej dojem. A 8 minut je asi hodně. Ale do Pardubic to doženeš. Tam budeš zase brzo. A trafiku je tam hodně. To odjíždíš hodně dlouho.

Jsem prostě hrabal,zkusil jsem to znovu.Opět bylo na Vítkově na odjezdu na stůj,ale pak mám asi pomalé rozjezdy,protože v Pardubicích na příjezdu 4 minuty na odjezdu 5 minut a před Chocní kde jsem neuhlídal rychlost jsem měl skoro 8 minut.Zkusím tu 151 brát trochu u huby.Jinak jsem se divil že je tam 151,v úvodu jsi psal že se nacházím na 163.Ale to neva,i když tam 163 není tam náchylná na prokluzy.Až dojedu tak napíšu.

A co to, co tam dělá banán, já ho tam určitě nedával, změň si to na tu 163, až budu mít chvilku podívám se co je tam za problém. I podle obrázků je vidět, že to táhne 163.

Takhle jsem to stáhnul.Měnil jsem jen CD_Ampz_pohl.cestujícího.Tento vůz mi dělá problémy ve všech tvých aktivitách,tak ho měním za Aee.Zatím jsem nepřišel proč mi pořád vyhazuje hlášku že mu chybí soubor.s.I když ho dokopíruju ze záložního trainsetu,tak ho prostě nenačte.Asi opět to dělá rychlost PC,nevím.Pak takto taky měním vozy CD_Res_C_Ytong a CD_Eas-u_OKD_uhlí.

gillich napsal:
Takhle jsem to stáhnul.Měnil jsem jen CD_Ampz_pohl.cestujícího.Tento vůz mi dělá problémy ve všech tvých aktivitách,tak ho měním za Aee.Zatím jsem nepřišel proč mi pořád vyhazuje hlášku že mu chybí soubor.s.I když ho dokopíruju ze záložního trainsetu,tak ho prostě nenačte.Asi opět to dělá rychlost PC,nevím.Pak takto taky měním vozy CD_Res_C_Ytong a CD_Eas-u_OKD_uhlí.

a co takhle si zkusit stáhnout znovu archiv Ampz ze stránek msts.sinus.cz?

Ahoj Alcapone.Tak jsem dojel R 423.Velmi pěkná aktivitka.Na tom Vítkově se mi na průjezd podařilo až na počtvrtý.Nevím proč mě to tam předtím nechával vykysat.Pak jsem samozřejmě nic nemohl potkávat cestou.Ten náklad s postrkem v Ústí nad Orlicí co odjížděl předemnou byl docela šok,to jsem nečekal ale aspoň to bylo oživení že jsem jel až na odbočku Parník přískokama.Pak jsem nechápal kde se vzala na Odbočce Parník rychlost 60 km/h.Tam je přeci 90 km/h.Jak jsem vjel na výměny tak mi tam skočila 60 km/h a bylo to v pytli.Zaúčinkovala rychlobrzda a do Třebový jsem přivezl 8 minut.Dále to už bylo v pohodě,super bylo to předjíždění toho porouchanýho nákladu.

Ahoj
Ta 60 tam skáče z vedlejší trati. Musím to napsat Zbyňkovi. Ten náklad v Ústí má jet až za tebou, tebe má brzdit pošťák. Byl jsi v Ústí pozdě.
Joska

No měl jsem necelé 2 minuty na příjezdu.To už měl ten náklad měl postaveno.Ale nechápu z které vedlejší trati je ta 60.Na odbočce Parník není žádná vedlejší trať,nebo to mám chápat že se to chová jako by to bylo postavený do ranžíru?

Ano jakmile jede trafik do ranžíru, tobě tam skočí 60tka. Bez něj je tam 90tka. Ale to je jedno, stejnak čekáš v Třebové dlouho.

To jo,jen mě to překvapilo.Naštěstí je v Třebový dlouho pobyt.

Re:

alcapone napsal:
A co to, co tam dělá banán, já ho tam určitě nedával, změň si to na tu 163, až budu mít chvilku podívám se co je tam za problém. I podle obrázků je vidět, že to táhne 163.
Já tu aktivitu stáhl dnes odpoledne a skutečně je v čele R423 banán.

Ahoj Alcapone.Tak jsem R 423 zkusil znovu.To se fakt na čas nedá jet.V Libni jsem projížděl 1 minutu s náskokem.Ten jsem udržel při dodržování max. 100 do Poříčan a už ani náhodou to nešlo.Pro ilustraci časy na příjezdech : Kolín 0.10.07,Pardubice 0.40.09 (tam mě to zase nechalo u vjezdu 3 minuty),Choceň 1.02.32,Ústí nad Orlicí 1.14.24,Česká Třebová 1.27.21,Olomouc 2.40.35. (25 vteřin náskok).Ale jinak je to fakt dobrá aktivita,těším se na další.

Ahoj Alcapone,jedu R 423 druhý díl a nemůžu se dostat do Žiliny.Po projetí vjezdového návěstidla (40 a výstraha),tak po minutí první ranžírky mi napíše že jsem projel návěst stůj.Co s tím poraď.

Ahoj

Zkus se tlačit za náklaďák. Nebo počkej až projede protijedoucí vlak a pak dostaneš volno. Stejnak tam čekáš 10 minut.

Jinak se těšte. Dělám poslední test noční aktivity na trati Opava-Olomouc. Něco podobného jako vydal Zbyněk. Akorát prosím Vrbama o úpravu 843+043. A to zvětšit pevnost spřáhel - Break ( 1.1e8N 1.1e8N ) u vagonů a u motorů Break ( 2e8N 0 ). Nebo si to ostatní změnte. Pokud si toto neprovedete skončíte třeba u Krnova a dál se nedostanete.

Joska

Ahoj Alcapone.V té Žilině jsem to vyřešil ,že jsem si počkal u té ranžírky až projede ten manipulák a pak mě to pustilo dál.V Ostravě Svinově mě to na Track monitoru ukazovalo o hodinu více.Jinak je aktivita velmi suprová.Ten provoz z Košic byl bombastický,s tou širokorozchodnou tratí je to bomba.Jen mě malinko mrzelo že jsi nenapsal hlášky "V" rozkaz na ty dvě pomalé jízdy 30 km/h.Ale bylo dost času na to abych je neprohučel.Je zajímavý že oproti 1.dílu (pražské misi),se časy daly v pohodě stíhat,skoro všude jsem byl z náskokem a to jsem to ani nehonil.Nikde jsem nepřekročil 100 km/h.Škoda že trať Olomouc-Opava nemám.Mám jí sice staženou na CD,ale zatím mě moc nenadchla.Nainstalovanou mám BP,321,180.Teď jdu zkusit SC 509/512.Zatím jsem jí nerozchodil,padá mi při načítání mise.

Ahoj

SC ti nepůjde, protože je hnuto s kolejemi a já to ještě neopravil. A s aktivitou na 310 to vypadá bledě. Budu ji muset asi rozdělit na 2 části. Problém s půlnocí. Nejdou časové hlášky. Čas se zastavil na půlnoci. Tedy od začátku hry na 7:25 dál se to nehejbá.

Joska

Na Cd mám trať 310 z roku 2005.Nevím jestli bude funkční.Vím že se dělaly nějaké změny,ale nevím jestli to není ta původní verze trati

Josko,zkouším aktivitu Sp 1700.Mám problém v Přerově.Vratný bod od osobáku 3741,mě vytáhl až do tratě a nejde najet na soupravu pro 741.Ani přes Tab mi nejde kolem toho návěstidla projet.Vždy mi ohlásí že jsem projel návěstidlo.

Back
Nahoře