Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
alcapone napsal:A od kud kam, z Košic nebo do Košic, snad jsem všechny soupravy dal mimo moji trasu.
Žeby opět modifikovaný servis v trainsetu ?LUBOS BALUS napsal:Dobrý den.Ve vaší poslední aktivitě OS 7808 stojím 20 minut u Štrby a pořád červená.Kde je chyba.Jedu na poslední vezrzi BINu.Děkuju.
Já myslím že když půl fóra skončí nic se tím nevyřeší.alcapone napsal:A dost.
Prosím o uzamčení tohoto vlákna a zablokování mého učtu na dobu neurčitou. Proč nejprve lezu fo fóra, kde se to mele, pak totálně strácím chuť cokoliv dělat. Novinky ohledně aktivit a tratě pouze na mém webu a to bude za dlouho. Jsou i jiné důležité věci.
Někdy příště Joska-alcapone
To máš tak, ty hádky tady jsou úžasně demotivující a člověk si říká: Nebylo by lepší ten čas investovat jinak anebo si své výtvory nechat jen sám pro sebe či pro pár přátel a známých? A třeba pro mne je to demotivující i přesto, že mě osobně tu nikdo nenadává ani mne nekritizuje. Stačí k tomu ta otřesná atmosféra tady.Ondra.H napsal:Já myslím že když půl fóra skončí nic se tím nevyřeší.
JiříkTK napsal:To máš tak, ty hádky tady jsou úžasně demotivující a člověk si říká: Nebylo by lepší ten čas investovat jinak anebo si své výtvory nechat jen sám pro sebe či pro pár přátel a známých? A třeba pro mne je to demotivující i přesto, že mě osobně tu nikdo nenadává ani mne nekritizuje. Stačí k tomu ta otřesná atmosféra tady.Ondra.H napsal:Já myslím že když půl fóra skončí nic se tím nevyřeší.
Když toho kdokoli z nás nechá, tady na Fóru ani v komunitě MSTS se tím nic nevyřeší. Ale vyřeší si to sám pro sebe. Když jdeš dobrovolně do hospody, na návštěvu či na zábavu či kamkoliv, jdeš tam, aby Ti to něco přineslo či abys někomu udělal radost. Proč tedy chodit sem? Snad jen proto, že většina lidí je i tady docela normálních a slušných. Ale i s těmi jde komunikovat mimo Fórum.