Aktvity Joska-alcapone

Už to frčí tak jak má, sorry :eek: Inak dobrá aktivita a keď bude aj krajina bude to fakt dosť dobré :wink: Ešte taký detail: z nejakého dôvodu ma v Košiciach pustilo na obsadenú koľaj a vrazil som do čakajúceho nákladného vlaku... :roll:

Naposled editoval moderátor:
alcapone napsal:
A od kud kam, z Košic nebo do Košic, snad jsem všechny soupravy dal mimo moji trasu.

Do Košíc. Keď som končil, tak som asi išiel skôr a vpustilo ma na koľaj, z ktorej mal odchadzať vlak. Tesne pred tým som dal "save", takže na 2.krát som ubrzdil a došiel v poriadku... aspoň bolo trochu vzrúúšo... :lol:

Ahoj. Dík za peknú aktivitu Os7808.

No neodpustím si jednu bezvýznamnú poznámku. Na všetkých screenoch z aktivity máš OBE v polohe vysokotlaký švih. Samozrejme v MsTs je to pezpredmentné, no v reále by si si spravil prúser....

Ale ešte raz - super aktivita :wink:

Te u mě normální, při povolování držím klávesu dlouho a nekoukám, zda jsem na odbrzdění. Však mě můžete na slezině ukamenovat, hlavně Bob. Náhodou nezapoměl jsem na nějaké vozidlo co není v trainsetu. Pokud ano, tak se omlouvám, a pokud se divíte, proč mám na obrázkách trošku jiná Bčka, tak ty jsou od O. Jániše, jsou to ty poslední. Názvosloví je stejné jako v TBP, tak mě ani neřve conbuilder.

Ahoj, jedu Vasi aktivitu Os 8803 a vsechno probehlo v pohode akorat kdyz jsem vyjel z Cierne s nakladem tak asi po nekolika kilometrech se mi ukazala hlaska Ukol ukoncen - znicene sprahlo. Jak jako znicene sprahlo kdyz udrzuji 80 pak snizim v nejake stanici kde je 60 a pak jdu trosku do vykonu a bum bac tato hlaska. Nereknu kdybych dal z mista 100% vykonu, ale pri normalni (skoro realne) jizde. Ale jinak celkem dobra aktivita i ten Os 2806.

Ahoj
Te problém majitelů modelů. Ve wagu či engu si změňte u BREAK 7 za 8. S tím já nic moc nenadělám, ale mám takovej dojem, že jsem to někde psal.

Dobrý den.Ve vaší poslední aktivitě OS 7808 stojím 20 minut u Štrby a pořád červená.Kde je chyba.Jedu na poslední vezrzi BINu.Děkuju.

LUBOS BALUS napsal:
Dobrý den.Ve vaší poslední aktivitě OS 7808 stojím 20 minut u Štrby a pořád červená.Kde je chyba.Jedu na poslední vezrzi BINu.Děkuju.
Žeby opět modifikovaný servis v trainsetu ?

Ahoj
Tam servis není, tam tě blokuje osobák, zkus po dojetí do Štrby cuknout zpět, u červené musí být šipka. Zas jinej počítač a jinak se to chová. Tohle jsem zkoušel v AE i ve skutečnosti a vždy sem po přijetí osobáku odjel.
Když přijedeš do Svitu, tak tam stojí, nebo odjíždí náklad, po hlášce o odjezdu odjíždíš. A měl bys ho dojet u Štrby, kdy ve Štrbě u odjezdového návěstidla končí a uvolní cestu tobě. Seš zatím první, ostatní zatím jedou dálé, nebo také stojí.

Ahoj.Cuknout sem zkoušel a nic.Při příjezdu do Štrby je šipka až za odjezdovým návěstidlem.

Ano, má být šipka za odjezd. návěstidlem, které má červenou. Blokuje tě ten osobák, co tam stojí od Svitu. Tak nechápu proč nechce vjet do stanice. Do Štrby by jsi měl přijet asi s minutovým spožděním. Pokud přijíždíš dříve, tak jsi někde odjel dříve, ale ve Svitu odjíždím na povolení k odjezdu. Tam sem to dal schválně, pro srovnání.

Ahoj
Opravena aktivita SC 509-512 na 321 u mě na webu.

Tu aktivitu jedeš na jakém bimu, to hraje také velkou roli.

Ahojky

Pro ty co stále čekají na nějakou tu aktivitu a hlavně na opravu starších aktivit na novou verzi BP. Tak prosím o strpení, dokud nebude BP81. A i potom asi upravím jenom část aktivit, nebo spíše žádnou, to bude záležet na vás všech. A i důvodem, proč jsem otálel s opravou aktivit, bylo to, že jsem chvilku koketoval se stavbou trati a to přesně 021. Ale po čtrnácti dnech trápení to zdávám. Budu se dál věnovat aktivitám, ale také už omezeně a pokoušet se o nějaký ten model, třeba právě z trati 021 a pro ostatní dělat fotodokumentaci z okolí mé blízkého.

Joska

A dost.

Prosím o uzamčení tohoto vlákna a zablokování mého učtu na dobu neurčitou. Proč nejprve lezu fo fóra, kde se to mele, pak totálně strácím chuť cokoliv dělat. Novinky ohledně aktivit a tratě pouze na mém webu a to bude za dlouho. Jsou i jiné důležité věci.

Někdy příště Joska-alcapone

alcapone napsal:
A dost.

Prosím o uzamčení tohoto vlákna a zablokování mého učtu na dobu neurčitou. Proč nejprve lezu fo fóra, kde se to mele, pak totálně strácím chuť cokoliv dělat. Novinky ohledně aktivit a tratě pouze na mém webu a to bude za dlouho. Jsou i jiné důležité věci.

Někdy příště Joska-alcapone
Já myslím že když půl fóra skončí nic se tím nevyřeší.

Zdravím, jak tak koukám, tak další kvalitní aktivitář konší. :cry: No sned ne na trvalo. Jinak ať se daří.
S pozdravem Dan.

Ondra.H napsal:
To máš tak, ty hádky tady jsou úžasně demotivující a člověk si říká: Nebylo by lepší ten čas investovat jinak anebo si své výtvory nechat jen sám pro sebe či pro pár přátel a známých? A třeba pro mne je to demotivující i přesto, že mě osobně tu nikdo nenadává ani mne nekritizuje. Stačí k tomu ta otřesná atmosféra tady.
Když toho kdokoli z nás nechá, tady na Fóru ani v komunitě MSTS se tím nic nevyřeší. Ale vyřeší si to sám pro sebe. Když jdeš dobrovolně do hospody, na návštěvu či na zábavu či kamkoliv, jdeš tam, aby Ti to něco přineslo či abys někomu udělal radost. Proč tedy chodit sem? Snad jen proto, že většina lidí je i tady docela normálních a slušných. Ale i s těmi jde komunikovat mimo Fórum.

Svatá pravda ... A hlavně se poté nemusíš občas s těmi slušnými rozčilovat a mít pohodu nejenom doma,v práci atd .. Přestože se zde nachází spousta lidí co se neumí chovat je hold budeme muset IGNOROVAT
JiříkTK napsal:
Ondra.H napsal:
To máš tak, ty hádky tady jsou úžasně demotivující a člověk si říká: Nebylo by lepší ten čas investovat jinak anebo si své výtvory nechat jen sám pro sebe či pro pár přátel a známých? A třeba pro mne je to demotivující i přesto, že mě osobně tu nikdo nenadává ani mne nekritizuje. Stačí k tomu ta otřesná atmosféra tady.
Když toho kdokoli z nás nechá, tady na Fóru ani v komunitě MSTS se tím nic nevyřeší. Ale vyřeší si to sám pro sebe. Když jdeš dobrovolně do hospody, na návštěvu či na zábavu či kamkoliv, jdeš tam, aby Ti to něco přineslo či abys někomu udělal radost. Proč tedy chodit sem? Snad jen proto, že většina lidí je i tady docela normálních a slušných. Ale i s těmi jde komunikovat mimo Fórum.

Back
Nahoře