Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak si je stáhni ze svývh stránek.Tade napsal:Při předělávání trainsetu a aktualizací tratě BP jsem omylem smazal i své již vytvořené aktivity. Kdyby je někdo čirou náhodou měl na disku, budu velmi vděčný, za jejich zaslání. Díky moc
Laminátka na nákladu v háji jede do Krnova na lak, proto je řazená za esem a NEMÁ zvednutej pantec, ty dva náklady jsou podle GVD akorát se jejich jízda asi vzájemně vylučuje ale to je snad jedno, ne? Ta souprava v Komárově je náhradní pro neschopnost 843 na rychlíku a proto, že v trainsetu BP nejsou přívěšáky 043 a řídíčáky 943....Kuba napsal:Tak jsem si to zajel taky, sice jenom do Svinova, ale i tak mám pár drobnosti. Ten druhý náklad v Třebovicích byl zbytečný, do Opavy tolik nákladů nejezdí.
A proč v Háji na nákladu je laminátka???
A co to sakra bylo za soupravu co mě křižovala v Komárově???
Tak jsem to zkoušel projet i na horším PC, kde se FPS pohybovalo tak okolo 17 na volné štrece a v pohodě jsem dojel do Třebové, byť trochu vytřepanýzarkow napsal:Ahoj tak jsem zkusil tvou novou aktivitu osobak Prerov-CT ale v Prerove na odjezdu mam porad cervenou... je to jen chyba u me nebo i nekdo ostatni ma ten samy problem?