Aktivity Tade

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Tade
  • Datum začátku Datum začátku
Tak opět zháním někoho, kdo by testnul novou aktivitu. Jedná se o náklad v relaci Vrútky - Poprad. Ozvěte se prosím přes SZ. Díky

Kdo by chtěl otestovat moji první aktivitu vlaku EC120 Košičan v úseku Poprad - Púchov? Ozvěte se na SZ. Díky .

Tak právě vznila nová aktivita os 3417 Opava - Těšín. Prosím pár zájemců o test abych věděl, že to funguje jak má všude. Díky. Ozvěte se přes SZ

Při předělávání trainsetu a aktualizací tratě BP jsem omylem smazal i své již vytvořené aktivity. Kdyby je někdo čirou náhodou měl na disku, budu velmi vděčný, za jejich zaslání. Díky moc

Tade napsal:
Při předělávání trainsetu a aktualizací tratě BP jsem omylem smazal i své již vytvořené aktivity. Kdyby je někdo čirou náhodou měl na disku, budu velmi vděčný, za jejich zaslání. Díky moc
Tak si je stáhni ze svývh stránek.

Jenomže on chce všechny svoje aktivity a ne jenom co jsou na webu, tam jsou jenom 2. To by to jinak nepsal.

Teda upřesňuji, že jsem omylem smazal aktivity pro trať BP tj os4764 a R Břeclav - Brno Ještě jednou díky

Vzhledem k připomínce, že v trainsetu BP není vůz 810. 386 jsem nhrál na web úpravu aktivity bez tohoto vozu. Ti co jej mají nemusí stahovat znovu...
Děkuji za pochopení

Pri aktivite Os 3417 trat 321 ked sa dostanem do Ostrava Svinov, tak mi to zacne vyhadzovat ze urcite vozidla nejde pridat do sveta a ukonci mi to hru padom. V com moze byt chyba???

Tak jsem si to zajel taky, sice jenom do Svinova, ale i tak mám pár drobnosti. Ten druhý náklad v Třebovicích byl zbytečný, do Opavy tolik nákladů nejezdí.
A proč v Háji na nákladu je laminátka???
A co to sakra bylo za soupravu co mě křižovala v Komárově???

Kuba napsal:
Tak jsem si to zajel taky, sice jenom do Svinova, ale i tak mám pár drobnosti. Ten druhý náklad v Třebovicích byl zbytečný, do Opavy tolik nákladů nejezdí.
A proč v Háji na nákladu je laminátka???
A co to sakra bylo za soupravu co mě křižovala v Komárově???
Laminátka na nákladu v háji jede do Krnova na lak, proto je řazená za esem a NEMÁ zvednutej pantec, ty dva náklady jsou podle GVD akorát se jejich jízda asi vzájemně vylučuje ale to je snad jedno, ne? Ta souprava v Komárově je náhradní pro neschopnost 843 na rychlíku a proto, že v trainsetu BP nejsou přívěšáky 043 a řídíčáky 943....

Zdravím
Jestli máte někdo k dispozici NJŘ či SJŘ pro trať 240 (ve služebních pomůckách je to trať 322) na GVD 2005, tak bych poprosil o zaslání. Na netu se mi to bohužel nepodařilo sehnat. Díky

Na mých stránkách je ke stažení nová aktivita. Byl bych rád za jakékoliv připomínky, návrhy atd.....

Ahoj tak jsem zkusil tvou novou aktivitu osobak Prerov-CT ale v Prerove na odjezdu mam porad cervenou... je to jen chyba u me nebo i nekdo ostatni ma ten samy problem?

Tak to teda nevím. Já jsme to projel nejmíň 20x a vždycky se mi podařilo odjet. Vyzkouším to na jiném PC a uvidím. Jinak se ozvěte, zdali vám to jede...

zarkow napsal:
Ahoj tak jsem zkusil tvou novou aktivitu osobak Prerov-CT ale v Prerove na odjezdu mam porad cervenou... je to jen chyba u me nebo i nekdo ostatni ma ten samy problem?
Tak jsem to zkoušel projet i na horším PC, kde se FPS pohybovalo tak okolo 17 na volné štrece a v pohodě jsem dojel do Třebové, byť trochu vytřepaný :lol: ...

Ahoj jel jsem tvou aktivitu Os4009.Při vjezdu do Brna hl.nádr.pád.Zkusil jsem to ještě jednou dal jsem save před vjezdovým návěstidlem do Brna hl.nádraží a po znovu nahrání opět pád.Bin souhlasí up taky.V čem je problém.Díky.S pozdravem latich.

Back
Nahoře