Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
Četli jste toto? http://praha.idnes.cz/cerna-pasazerka-zbila-pruvodci-ve-vlaku-pripravila-ji-o-oko-p4g-/praha-zpravy.asp?c=A101209_114655_praha-zpravy_ab

Tohle je dobrý... http://ostrava.idnes.cz/na-uzkokolejce-zapadl-vlak-do-zaveji-vyhazet-ho-museli-lopatami-pwm-/ostrava-zpravy.asp?c=A101217_184036_ostrava-zpravy_jog

Tohle je dobrý... http://ostrava.idnes.cz/na-uzkokolejce-zapadl-vlak-do-zaveji-vyhazet-ho-museli-lopatami-pwm-/ostrava-zpravy.asp?c=A101217_184036_ostrava-zpravy_jog

Silnice není závodní dráha napsal:
ČT24 dnes připomněla Pannonii.
Tenkrát jsem chodil na základní školu do osmé třídy. Jeden spolužák přinesl do školy noviny, brněnskou Rovnost, kde této události byla věnovaná celá stránka s mnoha fotografiemi. Vypadalo to příšerně.
Tenkrát mi tato nehoda pomohla vylepšit si známku z češtiny, protože jsem si z těch novin udělal slohový ústní referát (jak jsme tenkrát mohli dle vlastního výběru) a dostal jsem jedničku.
Ty noviny jsem měl schované a pak jsem je omylem vyhodil s nějakým větším úklidem.
Psalo se to samé co odkaz výše, jen tomu byl dán větší příběh i z pohledu kluka, který šel v tu dobu pod viaduktem do školy.

Tenkrát trať přes Havlíčkův Brod byla taková rychlokvaška. Zadrátovalo se, jezdila tudy mezinárodní doprava, ale zabezpečení na telefonické dorozumívání, tedy na hubu. Když jsem pak cestoval na prázdniny za fotříkem, tak jsem pečlivě sledoval tuto trať. Skupinová odjezdová mechanická návěstidla, na každém zhlaví takové šikmé dřevěné boudy, v nich asi výhybkářky. Podobné architektury jsou ještě dochované podchody v Říkoníně. Ale dlouho se nic nezměnilo. Až jsem vychodil střední školu a začal jezdit do Prahy, tak si pamatuji jak slavnostně zapojili autoblok z Brna do Tišnova. A než to dotáhli ku Praze, to ještě nějaký pátek trvalo.

Na nádraží v Kamenných Žehrovicích na Kladensku se v pondělí ráno srazil vlak s posunovací lokomotivou.
http://www.novinky.cz/krimi/220139-vlak-se-srazil-s-lokomotivou-na-kladensku-zraneno-az-15-lidi.html

Já asi začnu chlastat abych neviděl jak sou lidi pitomý. Číst ty komentáře je minimálně o nervy. Naštěstí mám řešení! Řezat! Řezat! Řezat! a nahnat do uranovejch dolů, pakliže by se mězi tou černotou, která by měla přednost, našlo ještě nějaké místo...

Čouda, já myslel, že už chlastáš....no potěš hodiny, pokud teprve začneš - to tu bude teprve hlína :D ... komentáře je jedna věc ( je s údivem, kolik se vždy vyrojí zaručených odborníků na letectví, žel.dopravu ap.), faktem ale je, že si ta 751 dala rande s regionovou a za to asi laická veřejnost nemůže :D P.S.: Kde že to sloužíš? Že by bylo vhodné vydat varování ... :D

V práci zásadně nepiju a při výkonu povolání jsem zcela střízliv! Nechci skončit jako bezdomovec.

Na pivko du tak dvakrát do měsíce (mimo plesy atd.), takže snad alkoholik nejsem, ale když jdu tak to stojí za to. Teď jsem zase dělal "vostudu" na plese :-D Já ani nemůžu říct, co jsem tam vyváděl, protože to by mě asi zavřeli...

Zdravím.
Včera při mé cestě do Prahy vlakem Ex 148 Jan Perner došlo mezi stanicemi Brandýs nad Orlicí a Choceň k smrtelné nehodě. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví co se vlastně stalo? Musel to být nějaký vlak před námi, poněvač Jan Perner jel z Brandýsa po nesprávné koleji a usmrcená osoba ležela vedle koleje po níž měl vlak jet, ale v tak blbým místě, že nechápu, jek se tam ten člověk vůbec ocitnul. Přejezd ani přechod zde není, jen lesy a tak mne napadá snad jen sebevrah. V letě bych ještě tipoval ne nepozorného houbaře, ale v zimě?
Dan

Dan J. napsal:
Zdravím.
Včera při mé cestě do Prahy vlakem Ex 148 Jan Perner došlo mezi stanicemi Brandýs nad Orlicí a Choceň k smrtelné nehodě. .....

Ahoj,
docela kuriozitka - údajně tam našli někoho přejetého s tím, že pravděpodobně ho sundala 524. Fíra si nebyl ničeho vědom, tudíž jel dál s tím, že prohlídka mašiny a sepsání protokolu se provede až v Praze. A po prohlídce na hlavním v Praze byly nalezeny na podvozku zbytky divočáka! Čímž bylo zjištěno, že tedy tento vlak usmrcenou osobu na svědomí nemá, a jeden můj kolega s vynikajícím detektivním smyslem dospěl na základě zjištěných skutečností k závěru, že usmrcená osoba je nimrod! :)
Takže se vlasně ani neví - tedy upřesňuji - včera se nevědělo, který vlak toho chlapa sundal. Ale na novinkách.cz se objevilo toto: http://www.novinky.cz/krimi/222078-pohresovany-mladik-se-stal-mozna-obeti-zeleznicniho-nestesti.html

Záleží od toho kto spravil chybu. Ak mal OP rozkaz tak je to pre fíru v prdeli. Ak nemal tak je v prdeli výpravca dispozičnej stanice.

Už jsem to tu psal. Když na přejezdu nebliká bílé přerušované světlo, je povinností se vždy rozhlédnout.

Michal napsal:
Už jsem to tu psal. Když na přejezdu nebliká bílé přerušované světlo, je povinností se vždy rozhlédnout.

Michale, my čo máme 3,49 tonové staticíce € stojace bavoráky, mercedesy či hummery, nám sa predsa nič nemôže stať. Čo tam po nejakom červenom alebo bielom svetle :D

Back
Nahoře