Pikku
Pomocník strojvedoucího
E499_2002 napsal:...
Novináře nezajímá odborná terminologie, ale fakta...
Ještě jsem neviděl novináře, kterého by zajímala fakta. Pokud něco novináře zajímá, pak jsou to senzace
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
E499_2002 napsal:...
Měli by tam mít nějakého konzultanta, kterej by s nima probral terminologii. Včera například řekly, že rychlík jel na obsazenou trať místo koleje.Pikku napsal:E499_2002 napsal:...
Ještě jsem neviděl novináře, kterého by zajímala fakta. Pokud něco novináře zajímá, pak jsou to senzace![]()
No jo, ale to bys pak noviny kupoval na leasing...... možná. Ale na to nepotřebuje konzultanta - stačí rozhovor nebo reportáž s tiskovým mluvčím, vyšetřovatelem DI atp.Edie napsal:Měli by tam mít nějakého konzultanta, kterej by s nima probral terminologii. Včera například řekly, že rychlík jel na obsazenou trať místo koleje.Pikku napsal:E499_2002 napsal:...
Ještě jsem neviděl novináře, kterého by zajímala fakta. Pokud něco novináře zajímá, pak jsou to senzace![]()
No to máš asi pravdu.Martens napsal:No jo, ale to bys pak noviny kupoval na leasing...... možná. Ale na to nepotřebuje konzultanta - stačí rozhovor nebo reportáž s tiskovým mluvčím, vyšetřovatelem DI atp.Edie napsal:Měli by tam mít nějakého konzultanta, kterej by s nima probral terminologii. Včera například řekly, že rychlík jel na obsazenou trať místo koleje.Pikku napsal:E499_2002 napsal:...
Pikku napsal:E499_2002 napsal:...
Co jsi to dal sem za odkazy?První je jen tapeta,nic tam víc není a ten druhý odkaz neexistujeČouda napsal:mnou výše znińovaná nehoda se stala nakonec v 60ti kilometrové rychlosti a jak vidíte lokomotivám na první pohled nic moc není. Ještě pro jistotu linky: http://www.loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/753191.jpg
http://www.loko.boletice.cz/obrazky/obrazky_web/753320.jpg
Čouda napsal:tak už funguje i druhý odkaz (špatné jméno souboru na webovém prostoru) jsou to fotky vyfocené z knížky. já ještě najdu originály doma, tak to sem šoupnu. Ještě tam určite je vyfocená nehoda 810+3x010+810 v Letohradě s autojeřábem.
Pawlik napsal:i když je to to poslední, co bych si přál, aby se stalo.
A viděl jsi fotky ,jak někde uvolněné vozy ujely z nádraží a v mezistaničním úseku to "řachly" do 810?Bylo to někde mezi Žďárcem a Poličkou.Našel jsem to na nějakém žel. webu.O tom mi vyprávěla i babička z HlinskaE499_2002 napsal:Čouda napsal:tak už funguje i druhý odkaz (špatné jméno souboru na webovém prostoru) jsou to fotky vyfocené z knížky. já ještě najdu originály doma, tak to sem šoupnu. Ještě tam určite je vyfocená nehoda 810+3x010+810 v Letohradě s autojeřábem.
Tak to musí vypadat brutálně. V jednom mým ŽM (tuším rok 2000) mám jak Tirák sejmul 810 na přejezdu.
klimi napsal:A viděl jsi fotky ,jak někde uvolněné vozy ujely z nádraží a v mezistaničním úseku to "řachly" do 810?Bylo to někde mezi Žďárcem a Poličkou.Našel jsem to na nějakém žel. webu.O tom mi vyprávěla i babička z HlinskaE499_2002 napsal:Čouda napsal:tak už funguje i druhý odkaz (špatné jméno souboru na webovém prostoru) jsou to fotky vyfocené z knížky. já ještě najdu originály doma, tak to sem šoupnu. Ještě tam určite je vyfocená nehoda 810+3x010+810 v Letohradě s autojeřábem.
Tak to musí vypadat brutálně. V jednom mým ŽM (tuším rok 2000) mám jak Tirák sejmul 810 na přejezdu.![]()
Bylo už postaveno pro odjezd.Zbyněk Šemora napsal:Například v MF psali, že měl zelenou.