K
kinger2512
Host
prosim ta bob ja sa snazim ale tie funkcie tam neviem najst ani neviem v ktorom je to archive
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Na domovské stránce projektu je vždy jedna stabilní a jedna testovací verze.Robert Schindler napsal:Zdravím,
udělal jsem několik aktivit pod Binem 1.7.0103. Pak jsem přešel na verzi 1.7.051922 a udělal jednu novou aktivitu a jednu předělal. Při dokončení či při předčasném ukončení (Esc) některé z těchto dvou aktivit však MSTS vždy spadne. Může to být jinou verzí Binu? A dá se někde ta starší verze Binu sehnat? Bohužel jsem si ji neschoval ...
na domovských stránkách k MSTS Bin je přímý odkaz na tento updateSmigy napsal:a kde by som ho zohnal?
A odkud jsi stáhnul ten "bin" ?? !!!Smigy napsal:a kde by som ho zohnal?
Já mám současně velmi málo času na testování, ale testovali jiní a problém nastal u animace obou sběračů. Jakmile s takovou najedu na motor, tak MSTS spadne. Ale nevím, jestli tohle už je ošetřeno v poslední verzi BIN (moje doporučená verze tento problém má). Zkus eso vyměnit za jiné, které animaci obou sběračů nemá, je jich ještě dost. Pokud problém přestane, jsme doma.fíííííra napsal:Měl bych dotaz ohledně používaných verzí Binu. Stáhnul sem si aktivitu R 456 Albert Einstein a při najeti s esem na brejlovce, mi simulator zamrzne a padne do Win, vím že toto už bylo Binem řešeno, ale nevím, ve které verzi, momentálně mám nainstalován poslední pracovní verzi 1.8.052113 a podle návodu by měla tato verze obsahovat vylepšeníí verzí předchozích.....
Prosím napište pod jakým Binem Vám to jede OK
fíííííra napsal:Měl bych dotaz ohledně používaných verzí Binu. Stáhnul sem si aktivitu R 456 Albert Einstein a při najeti s esem na brejlovce, mi simulator zamrzne a padne do Win, vím že toto už bylo Binem řešeno, ale nevím, ve které verzi, momentálně mám nainstalován poslední pracovní verzi 1.8.052113 a podle návodu by měla tato verze obsahovat vylepšeníí verzí předchozích.....
Blackwolf napsal:fíííííra napsal:Měl bych dotaz ohledně používaných verzí Binu. Stáhnul sem si aktivitu R 456 Albert Einstein a při najeti s esem na brejlovce, mi simulator zamrzne a padne do Win, vím že toto už bylo Binem řešeno, ale nevím, ve které verzi, momentálně mám nainstalován poslední pracovní verzi 1.8.052113 a podle návodu by měla tato verze obsahovat vylepšeníí verzí předchozích.....
Aktivitu jsem před uveřejněním testoval na BINu 1.7.1022 a vše v pohodě.
Jenže na takové byla aktivita stvořena.radekedar napsal:Nejlepší je hrát aktivitu na BINu, na kterém byla vytvořena. A ještě ke všemu hrát na nestabilní (pracovní verzi) není také to pravé ořechové![]()