K
Karel
Host
To Petr Šimral: mluvíš o hrubé, nebo čisté mzdě?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Karel napsal:To Petr Šimral: mluvíš o hrubé, nebo čisté mzdě?
Ja som teraz letmo a nesťažujem sa, celkom mi to takto vyhovuje. Má to aj svoje výhody, napríklad, keď potrebujem na určitý deň volno, tak len poviem strojmajstrovi, nech mi vtedy nič nedáva a nemusím si brať dovolenku. A povozím sa na všetkom (okrem certifikovaných IC na Košice), či oddychový osobáčik na 263, či rýchlik do Žiliny na 363, alebo naháňačka s EC do Štúrova na 350. Naopak v niektorých turnusoch, ktoré mi ponúkali, by som nebol ani za nič. Ale každému vyhovuje niečo iné. Teraz ma dali na záskok za trestanca do turnusu na Žilinu a moc som sa tomu nepotešil. Tak som aj začal, po troch týždňoch maródky v robote, prvý vlak 607 na 362 007-7, ktorú máme aj v trainsete a cvičila so mnou tolko, až som zacítil nejaký smrad zo strojovne a musel som ju vymeniť. Pre znalých preskok na oboch nožoch J-B.Vrbam napsal:Přeci jen turnusák má jistý výhody, letmo nikdy nevíš kam te pošlou a za koho.
Tak top jsi se teda moc neměl. Nebo jsi spíš ty s ní moc zacvičilDráčik napsal:Pre znalých preskok na oboch nožoch J-B.