Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono to asi záleží kus od kusu. Mě taky všichni strašili jako to je hrozné a nějak mi to až tak hrozné nepřišlo.heme napsal:Alcapone - Zdar! No přeju ti hodně štěstí při vstupní prohlídce. Nechci tě nijak strašit, ale není to žádný med. Bavil jsem se se spoustou mladých fírů a jejich slova nebyla zrovna uklidňující.
To nevím kde si na to přišel, ale pokud nastupuješ noávček musíš mít oči na 100%. Někdo toleruje do 0,5 dioptrií, ale pouze na blízko, na dálku musíš oči v pořádku.heme napsal:Já sám jsem chtěl být fíra (to jsme si asi v Majlontu říkali...) a nakonec nemohu. Byl jsem u drážní doktory se zeptat (protože už se to nedalo vydržet - pořád váháš jestli můžeš nebo ne) a do dvou minut jsem byl z ordinace pryč. Mám brýle 1,25 a 1,5 dioptrií což mít MŮŽEŠ. Limit je do 2,0.
Tohle zní hůř než ve skutečnosti je. Horší bylo když si strčil hlavu do takovou velké roury tam rožli a svítili ti 2min žárovkou do ksichtu, pak zhasli a tam se ti ukazovali písemenka a čísla a ty si to musel přečíst.heme napsal:Ti zmiňovaní mladí fírové říkali, že třeba ještě koukáš do takových dlouhých válců a na konci máš nějaký hranoly nebo jak to popsat a ty je máš srovnat tak, aby byly vedle sebe.
Trošku to upřesním - jsou tam 2 sady zvuků. Vysoké a hluboké o různých frekvencích. Začíná to úplně potichu a pomalu se přidává hlasitost a jakmile něco uslyšíš tak to tlačítko zmáčkneš.heme napsal:Na ušním tě zavřou to absolutně odhlučněné místnosti a pouštějí ti tam nějaký tóny. Samozřejmě TÉMĚŘ neslyšitelné. Musíš se prý hodně soustředit a jeden fíra tam tak seděl, doktorka mu to tam pouštěla a on nic. Po chvilce se ho zeptala "slyšíte něco" a on jí odpověděl, to už mám mačkat to tlačítko? (mačkáš ho, když něco slyšíš).
Psychotesty, psychiatr a psycholog to je kapitola sama o sobě, na to se nějak přepravit nedá. Dobrá rada je fakt mluvit pravdu, ať je jaká chcete, on to stejně nakonec pozná jestli to byla lež či pravda. Ono dá se i lhát, ale musíš to mít celou dobu napaměti v čem a jak si lhal a když si tam 4hod, tak za chvíli skoro ani nevíš jak se jmenuješ.heme napsal:Psychotesty - začínáš od hovadin, končíš v extrémech. Jdeš i k Psychiatrovi. Bavíte se o všem možným. Už si nepamatuju příklady. A napadl mě barvocit. Ten musíš mít absolutně v pořádku.
Kuba napsal:heme napsal:Já sám jsem chtěl být fíra (to jsme si asi v Majlontu říkali...) a nakonec nemohu. Byl jsem u drážní doktory se zeptat (protože už se to nedalo vydržet - pořád váháš jestli můžeš nebo ne) a do dvou minut jsem byl z ordinace pryč. Mám brýle 1,25 a 1,5 dioptrií což mít MŮŽEŠ. Limit je do 2,0.
A na závěr motto:
Světlo v jednokolejném tunelu ne vždy znamená jeho konec.![]()
Tak to asi záleží na doktorovi, já to slyšel o těch 0,5 na blízko, na dálku 0. 2dioptrie mi přijdou až moc.heme napsal:Dioptrie do 2,0 s tím, že musíš přečíst poslední řádek na té jejich světelné tabuli. Byl jsem u té drážní doktorky, jak je uvedeno v příspěvku o něco výše. Říkala mi to a na to dám ruku do ohně.
Tak to Ti gratuluju, já ještě takové štěstí neměl.Martens napsal:Kubo, Kubo - znám dost ženských, které jezdí s kloubovou Karosou či s tramvajemi v městském provozu a jezdí tak bravurně, že strčí kdejakého podobného frajera pod zem .... pokud bys chtěl namítat, že to není vlak, samozřejmě není ..... ale o tom to není ....
Kuba napsal:Tak to Ti gratuluju, já ještě takové štěstí neměl.Martens napsal:Kubo, Kubo - znám dost ženských, které jezdí s kloubovou Karosou či s tramvajemi v městském provozu a jezdí tak bravurně, že strčí kdejakého podobného frajera pod zem .... pokud bys chtěl namítat, že to není vlak, samozřejmě není ..... ale o tom to není ....
Tady jde spíš i o to, že prostě jsou profese, které jsou čistě mužské a ženské prostě mají jiné profese, které by zase neměli dělat chlapi. Činnosti jako strojvedoucí, posunovač, vozmistr, horník, fotbalista, hokejista, boxér,... jsou prostě mužské záležitosti a fakt, že to dělají ženy jsou prostě směšné.
Martens napsal:Kubo, Kubo - znám dost ženských, které jezdí s kloubovou Karosou či s tramvajemi v městském provozu a jezdí tak bravurně, že strčí kdejakého podobného frajera pod zem .... pokud bys chtěl namítat, že to není vlak, samozřejmě není ..... ale o tom to není ....
Martens napsal:Mirku, ale to je všude - za rajčáky najdeš chlapa magora, kterému by jsi na silnici nepůjčil ani kolo a stejně tak jsou i baby, které jezdí hrozně a které jsou zase naopak dost dobré.
Smyslem tohohle bylo ukázat na zcela nesmyslný Kubův systém alá jeden pytel pro všechny.
Tomes napsal:V PJ Pardubice jezdí v zácviku jedna "dáma" a patří, co se ovládání hnacího vozidla, k nejlepším.
Tomas Lee napsal:Jak budou tyhle ženy třeba hlásit na dílně poruchu?
Tax napsal:... plátaš dieru v prerazenej vani olejom chladeného trafa u peršinga ...
Vrbam napsal:Zajímavé, já měl za to, že peršing (163) trafo nemáTax napsal:... plátaš dieru v prerazenej vani olejom chladeného trafa u peršinga ...![]()