CD Bpjo

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Alorovec
  • Datum začátku Datum začátku
ČD Btjo, Čsd Bpjo

Dobrý den, chci se jen zeptat kdo je vlastně autorem těchto vozů :?: Mám obě varianty, jak ČD, tak i ČSD. Jde mi o to, že v brzké době chystám spuštění mých stránek, kde budu zveřejňovat svoje aktivity a kdyby se mi autor ozval a dal mi svolení, tak bych je hodil ke stažení. :D Hezký zbatek dne. S pozdravem Dan.

Re: ČD Btjo, Čsd Bpjo

Dan J. napsal:
...a kdyby se mi autor ozval a dal mi svolení, tak bych je hodil ke stažení.
Autor sa ti určite neozve, keď niečo chceš, tak sa mu ozveš ty. Ak nemáš v readme svojej inštalácie kontakt na autora, tak smola. Pokiaľ ja viem, tak autor si neželá, aby boli jeho vagóny downloadované, preto boli z downloadov odstránené. Myslím, že Pikku vie dodať upresňujúce detaily.

Edie napsal:
A co takhle poslední příspěvek na 1. stránce :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Omlouvám se, přehlídl jsem to. Měl jsem za to, že je k tomuto vláknu jen jedna stránka... :eek:

Naposled editoval moderátor:
Zdravím, právě, že ten kontakt nemám. Jinak bych samozřejmě oslovil autora jako první. Ale když se tu píše, že si to autor nepřeje, aby byly vozy volně ke stažení, tak je to škoda. Je to však jeho volba a nazbývá než toto rozhodnutí akceptovat. :D Dan.

Dobrá, kdo z vás má trochu ucházející dokumentac? Protože si autor sice nepřeje aby jeho modely byly veřejně ke stažení, tak to nebrání udělat ten model nový a lepší, stejně je jeho provedení poplatné době vzniku.

Miran napsal:
Dobrá, kdo z vás má trochu ucházející dokumentac? Protože si autor sice nepřeje aby jeho modely byly veřejně ke stažení, tak to nebrání udělat ten model nový a lepší, stejně je jeho provedení poplatné době vzniku.
No pár fotek 2 jednotek bych měl, jsou to sice převážně modelářské záběry, ale nějaká "texturovka" se tam možná taky najde. Nákresy (náčrtky) jsou na parostroji.
Pokud by šlo o nápisy a jejich podobu v jednotlivých obdobích, jsem ten pravý člověk :wink:

---
Pozn. Martens
Doplním link na parostroj
http://www.parostroj.net/katalog/ov/clanky/Bpjo/Bpjo.php3

Pro Carlose: polské vozy neodpovídají vozů, dodávaným do ČSSR, podívej se na zadní čelo ... více tomu odpovídá model na TheTrain.de v sekci Download Area -- Passagierwagen -- Deutschland -- Passagierwagen -- Doppelstock na straně 2 ... a právě na tento model existují skiny ČD a ČSD, které byly původně zveřejněné na webu pana Havla, ale pro nesouhlas autora původního modelu musely být staženy. A pravdu má i Miran, jsou to modely z roku 2002, takže ...

Honza napsal:
.... jsou to modely z roku 2002, takže ...

...to je sice pravda,ale i tak jsou docela pěkné a mohly by se hodit např. na trať 321,já osobně sem rád že je mám,svého času sem se v nich v Polsku párkrát projel.Tímto bych chtěl poprosit někoho,gdo by u nich uměl přepočítat spřáhla na standartních 30 cm,bo se mi zdá,že jsou na 80 cm. díky t

Pro Tonika:

1) poznámka o roku 2002 je jen konstatování o věku modelu, jinak s ním také jezdím a jsem rád, že je;

2) spřáhla ... jen upozorňuji, že model se díky napojení podvozků tváří jako nesymetrický, takže nastavení není až tak jednoduché ... ale jde to ...

Díky za odkaz,svého času už sem něco přez tvůj sešit zkoušel přepočíst,ale nešlo mi to(asi sem dutej),taxem ho smazal.Zkusím se v tom pohrabat znova,třeba to dopadne....

Tímto veřejně oznamuji, že nemám k disposici žádný starý skin na tuto patrovou jednotku v žádném provedení. Je mi to líto, ale nemohu proto nikomu posílat žádný z těchto modelů.

Zdravím, no já mám obě, jak ČD Btjo, ty mi kydysi poslal T za to mu velké díky. :D (používám je na 321, domovská stanice Ostrava hln.) Tak ČSD Bpjo ještě od Havla. Docela je teď používám na 2 kolejce v aktivitách, tedy ty ČSD, takže pokud je někdo chce, ať mi napíše na SZ e-mail a mohu ve volných chvilích poslat. :D
S pozdravem Dan. :D

ČSD Bpjo

Přeji hezký den. Mám ČD i variantu ČSD, ale chtěl bych moc poprosit, jestli někdo nvlastní variantu ČSD bez okřídleného znaku, tedy s pozdější doby provozu. Kdysi jsem je tuším viděl u Havla, ale bohužel jsem je nestihnul stáhnout. Kdyby byl někdo tak moc ochotný a poslal mi tuto variantu na e-mail salamandra5.dan@seznam.cz udělal by mi hodně velkou radost.
S pozdravem Dan

Na the.train.de jsem viděl nějaký set Bpjoček, ale s Německými popisy, i když mají více barevných provedení, jako Coca Cola, ale ta je fakt na

Back
Nahoře