Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Škoda, že tam nebudu. Protože většinou to bývá tak, že ten, kdo tam není a nemůže se bránit/hájit přímo na místě, to nakonec všechno "schytá"Jaj, páni, normálne ste ma všetci dobre rozosmiali. Vyzerá, že máme dobré vychodisko k siahodlhým debatám na nadchádzajúcej slezine, budeme mať o čom baviť.
742.041 napsal:Joj aby to nebylo právě naopak,pokladník se sekne a cestující bude namydlenej pač s tím nic neudělá.
Když se dva perou třetí se směje![]()
Churchill napsal:T:
![]()
![]()
Tak nejdříve, kolego, jste se mě někde ptal na ty caby, a já dobře pochopil, že vám šlo o to, mě "dostat"., nu tož to se vám nepovedlo, tak nervozita stoupla, že, až z toho začínáte, kolego, blábolit nesmysly.
Pan Starý nemusí nic mazat, neboť "nezasí*ám" tento server, ale screene jsou na mém serveru. Stačí se pouze mrknout na adresu ve vlastnostech.![]()
Něco je ve vás špatného, je to cítit i na tu dálku z vašeho postu. Ale to chce klid a nebýt nervozní, kolego.![]()
... tak mě napadá, že asi někteří jedinci nedovedou strávit, že někdo cizí, mimo okruh tohoto "mikrostátečku", také něco dovede, že kolego. Z vašeho postu to vyloženě čpí i na tu dálku.
Váš problém je ale v tom, že mě je to šuma fuk a takovýmito názory se vyloženě bavím. Doufám kolego, že ještě více neznervozníte. Škodí to zdraví.
Jestli si myslíte, že jsem "neuhodil hřebíček do hlavičky", tak to berte, jako bych nic nenapsal.
Citát na mě z jiné sekce: (psal Miran)ok1dnh napsal:To Churchill: hele, kdo ti v životě tak ublížil, že ve všem vidíš útok na sebe ? Viz tvé texty: "že vám šlo o to, mě "dostat"., ", nebo "Protože většinou to bývá tak, že ten, kdo tam není a nemůže se bránit/hájit přímo na místě, to nakonec všechno "schytá" ". A opravdu ta "ublíženost" z tvých reakcí čiší, ne jak tvrdíš "Něco je ve vás špatného, je to cítit i na tu dálku z vašeho postu.". Prozatím to vyznívá obráceně.
Ale jak jsem již řekl, nevzrušuj se.
Karel
P.S. mimochodem, měli by jsme se setkat, byla by témata z tvých stránek, nad kterými by se dalo polemizovat o pravdivosti či přesnosti napsaného. Ale to patří do jiné misky. Jukni na mé stránky, že taky nemluvíš s negramotným v oboru elektro.
Myslím, že psal i za některé ostatní.A tuhle "konstruktivní kritiku" od nováčků, kteří s MSTS před týdnem začli a myslí si že vědí úplně vše jak to má ten druhý nejlépe udělat, už jsme tu nedávno měli a skončilo to ošklivou hádanicí. Takže klídek......
Tak s tím 6-ti letým synovcem je to přehnaný - co si budeme povídat, že.....Umět dosadit vozidla do trainsetu a provozovat je na jakékoliv trati včetně tratě od Z.Šemory umí i můj 6-letý synovec
Churchill napsal:Já bych jenom dodal, že kdysi byla hra MsTS určena široké laické veřejnosti - prostě hráčům PC her, kteří chtěli změnit tehdy zajetý kurs v herním byznisu, tedy střílet, zabít, přejet, zvítězit., a dát do oběhu také něco jiného.
Tak, jak je dnes MsTS postaveno, tak to v žádném případě není určeno široké hráčské veřejnosti. To je moc škoda. odmyslete sebe, a spočítejte si, kolik lidí aktivně tuto hru hraje. Většinou ta hra skončila na dně sbírky herních CD/DVD titulů.
Tak to jsem mezi vámi tedy pořádná výjimka. ČSD jsem opustil roku 1983, a to jako sdělovák/telefoňák.Asi proto, že už dávno opustil řady běžných her a zařadil se mezi reálné simulátory, kdy už to předpokládá, že o běžném provozu na železnici něco víš.....
Churchill napsal:Tak to jsem mezi vámi tedy pořádná výjimka. ČSD jsem opustil roku 1983, a to jako sdělovák/telefoňák.Asi proto, že už dávno opustil řady běžných her a zařadil se mezi reálné simulátory, kdy už to předpokládá, že o běžném provozu na železnici něco víš.....![]()
... ale přesto nehodlám opustit MsTS, a budu vás tu otravovat a rozčilovat ještě hóóóódně dlouho.![]()
Chvíli člověk není přítomen a tady se dějí věci. Když jsi takový odborník přes počítače, proč jsi mi nenapsal návrh, jak soubory trati vylepšit, aby instalaci pochopili i profesionálové (když ji zatím chápou jen laiciChurchill napsal:Tak to jsem mezi vámi tedy pořádná výjimka. ČSD jsem opustil roku 1983, a to jako sdělovák/telefoňák.Asi proto, že už dávno opustil řady běžných her a zařadil se mezi reálné simulátory, kdy už to předpokládá, že o běžném provozu na železnici něco víš.....![]()
... ale přesto nehodlám opustit MsTS, a budu vás tu otravovat a rozčilovat ještě hóóóódně dlouho.![]()
Předesílám, že já osobně nerad slyším, že jsem odborník. V práci sedím u svého stolu, nikdy nevytrubuji, co a na čem dělám, a když to udělám, tak to přehraji do správných automatů, nebo si vydrátuji obvod (záleží na tom, o jakou jednotku se jedná), vyzkouším, napíši krátký zápis a jednou větou předám k užívání. pak jdu domu. Je to možná špatné, ale nejsem ten s těmi lokty. Proto dost nedobře nesu řeči o tom, že každý nový nic neumí.Problém mám s menu DVD v HTM. Pokud dám přímo odkaz na setup, který má 900MB, tak než se něco bude dít, tak uživatel bude mít pocit, že se instalace zasekla. Proto se kliknutím otevře složka s několika instalátory a dle návodu uživatel zjistí, že musí kliknout na setup.