Ladění zssk 350

Díky Michale

Noooo,vyzerá to celkom slušne a hlavne pekne
Smiem vedieť v akom štádiu práce je tento cab??
Držím palce nech sa darí

inak z akej 350 je to fotené?

Naposled editoval moderátor:
Shader napsal:
Smiem vedieť v akom štádiu práce je tento cab??
To sám nejsem schopen říct. :D Pravděpodobně zbývá dodělat kombinovaný ovladač, levý a pravý pohled + noční verzi cabu. V šuplíku leží už od prosince, takže je řádně zaprášený. Dodělám jeden objekt do BP a opráším ho.

Shader napsal:
inak z akej 350 je to fotené?
To bude vědět Dráčik nebo Martens. Mimochodem, já jsem snad jediný člen týmu okolo 350, který na jejím stanovišti v životě nebyl. :cry:

Michal napsal:
To bude vědět Dráčik nebo Martens. Mimochodem, já jsem snad jediný člen týmu okolo 350, který na jejím stanovišti v životě nebyl. :cry:

Ja si to už vôbec nepamätám, ale veď to môže byť jedno. Keby si na tom stanovišti niekedy bol, možno by si už nemal chuť ju robiť. :D

Michal napsal:
Neboj se, nenecháme tě v tom se skoupat ( ikdyž na téhle reko jsem taky nikdy asi nebyl ).
Konečně jeden uklizený pult... a navíc i s knoflíky smetáků a reflektorů.

Keď si jazdil, tak si nemal nič na pulte? Niektorí tak vedia, že sú v robote, že keď treba napr. dať dole zberač, tak musia najprv upratať okolo prepínača. :D

Dráčik napsal:
Keď si jazdil, tak si nemal nič na pulte? Niektorí tak vedia, že sú v robote, že keď treba napr. dať dole zberač, tak musia najprv upratať okolo prepínača. :D
Hej, mal.
Na stínítko lampičky jsem si dával ruského digibudíka, jako ty mobil.
Tady oceňuji, že je volné místo mezi rajčáky pro noty a bude možné tam ty noty vkládat podle aktuální aktivity.

Myslíš, že budú čitatelné? Inak ja mávam ešte aj tranzistor pri bočnom okne.

Dráčik napsal:
Tranzistor?! Zakázaný predmet? Nemyslel si vysielačku?

Dráčik napsal:
Tak tohle jsem bobovi taky namítnul, že při stávajícím rozlišení ty noty nebudou čitelné.....ať si tam zkusí vložit zmenšený sešiťák mezi rajčáky a uvidí, jak je to čitelné -a ještě na koso.....

Dráčik napsal:
A dá sa zmeniť cab, alebo pridať nejakú grafickú časť v závislosti od aktivity?
Zatím jediné řešení je mít ten list ze sešiťáku jako klasický ace do kabiny...a třeba na nějakou klávesu jej zobrazit a pak zase schovat ....

upřímně ....už vidím, jak se s tím aktivitáři budou babrat.....a navíc po x aktivitách bude kabina vypadat docela zajímavě.....

to už je daleko přijatelnější a čitelnější když si ty noty vytisknu a položím si je vedle klávesnice...

Ale to ace budeš musieť meniť sám pred začiatkom aktivity, už vidím, ako sa s tým babrú. A mne to nejde.....

Dráčik napsal:
Ale to ace budeš musieť meniť sám pred začiatkom aktivity, už vidím, ako sa s tým babrú. A mne to nejde.....

No právě...tady je rychlá ukázka, jak moc je to čitelné - front je od Michala a je s jedním listem SJR....když mám pro aktivitu více listů, znamená to další přehazování a komplikace.....navíc je to použitelné max. pro rajčákové mašiny - na kontroler si sešiťák nedám.....
http://members.chello.cz/mlasevic/msts_forum/350+SJR.jpg

Ale kdyby bob57 připravil kompletní pochopitelnou a jednoduchou logistiku distribuce a tvorby i pro běžného počítačového laika a staříka tak, aby si to tahalo sešiťáky odněkud, zajistil výměny listů při přechodu na jiný list a jejich čitelnost, tak by ten nápad mohl někdy v budoucnu vypadat jinak...zatim je to spíš kategorie sci-fi až fantasy ....

A nebo využít Cablight a do frontového ace si dát sešiťák ve větším rozlišení. Ale daleko radši si ho vytisknu a zatížím klávesnicí...

Kank napsal:
A nebo využít Cablight a do frontového ace si dát sešiťák ve větším rozlišení. Ale daleko radši si ho vytisknu a zatížím klávesnicí...
Taky řešení, stejně nasvícenou kabinu skoro nikdo nepoužívá a navíc CabLight nefunguje za dne, ale jenom tehdy, je-li noční cab aktivní, což by ale nebyl problém .... ale tištěný kus papíru je tištěný kus papíru....

takže opět není jediný důvod, proč udržovat pult "nepřirozeně přehnaně sterilně čistý" a prost jakýchkoliv služebním pomůcek...

Martens: Kupodivu je to takmer čitatelné :eek: Na rozumnú viditelnosť by sa musel počet riadkov na stranu znížiť, takže zase by aktivitári museli vyrábať aj fiktívne polstrany SJR.
Nebolo by jednoduchšie keby Džordž upravil klávesu F10 ( alebo inú ) a zobrazil by sa SRJ v nejakom okne?

Podľa mňa to celkom kazí image cabu, to si ho radšej vytlačím a položím pred seba. Ale je to vec názoru a každý zas tlačiareň nemá. Myslím, že keby sa dali doplniť do tabulky pod F10 aj časy "odchodu" pre prechodiace vlaky, tak by mi tam už nič iné nechýbalo. Možno stanovená rýchlosť.

Back
Nahoře