Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Screen po ruce nemám, tak alespoň front bez ovládacích prvků. Když tak na to koukám, už vím, na čem to skončilo. Ještě není hotový kombinovaný ovladač...Shader napsal:Michal : A nedal by sa urobiť nejaký screen tvojho cabu ?
To sám nejsem schopen říct.Shader napsal:Smiem vedieť v akom štádiu práce je tento cab??
To bude vědět Dráčik nebo Martens. Mimochodem, já jsem snad jediný člen týmu okolo 350, který na jejím stanovišti v životě nebyl.Shader napsal:inak z akej 350 je to fotené?
Michal napsal:To bude vědět Dráčik nebo Martens. Mimochodem, já jsem snad jediný člen týmu okolo 350, který na jejím stanovišti v životě nebyl.![]()
Neboj se, nenecháme tě v tom se skoupat ( ikdyž na téhle reko jsem taky nikdy asi nebyl ).Michal napsal:To bude vědět Dráčik nebo Martens. Mimochodem, já jsem snad jediný člen týmu okolo 350, který na jejím stanovišti v životě nebyl.![]()
Hej, mal.Dráčik napsal:Keď si jazdil, tak si nemal nič na pulte? Niektorí tak vedia, že sú v robote, že keď treba napr. dať dole zberač, tak musia najprv upratať okolo prepínača.![]()
Tranzistor?! Zakázaný predmet? Nemyslel si vysielačku?Dráčik napsal:Myslíš, že budú čitatelné? Inak ja mávam ešte aj tranzistor pri bočnom okne.
Tak tohle jsem bobovi taky namítnul, že při stávajícím rozlišení ty noty nebudou čitelné.....ať si tam zkusí vložit zmenšený sešiťák mezi rajčáky a uvidí, jak je to čitelné -a ještě na koso.....Dráčik napsal:Myslíš, že budú čitatelné? Inak ja mávam ešte aj tranzistor pri bočnom okne.
Zatím jediné řešení je mít ten list ze sešiťáku jako klasický ace do kabiny...a třeba na nějakou klávesu jej zobrazit a pak zase schovat ....Dráčik napsal:A dá sa zmeniť cab, alebo pridať nejakú grafickú časť v závislosti od aktivity?
Dráčik napsal:Ale to ace budeš musieť meniť sám pred začiatkom aktivity, už vidím, ako sa s tým babrú. A mne to nejde.....
Taky řešení, stejně nasvícenou kabinu skoro nikdo nepoužívá a navíc CabLight nefunguje za dne, ale jenom tehdy, je-li noční cab aktivní, což by ale nebyl problém .... ale tištěný kus papíru je tištěný kus papíru....Kank napsal:A nebo využít Cablight a do frontového ace si dát sešiťák ve větším rozlišení. Ale daleko radši si ho vytisknu a zatížím klávesnicí...