Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Protože se Pikkovi nechce zveřejňovat pět let starý model. Všechno má svůj čas. Tak jak jsem předělal mikádo, antona a bábu s nůší tak SNAD časem předělám i jedničkového albatrose. Problém je v tom, že na mikádo jsem dostal náladu až poté, co mi Šmejki poskytl 300 MB fotografií mikáda. Na albatrose mám deset fotografií od Ondry Janiše z roku 2005. Takže asi takParofot napsal:Dobrý den, chtěl bych se zeptat Pikka, proč už není na jeho webu ke stažení Albatros 498.1? Díky
Škoda,že tohle jsem nevěděl dřív,nebyl problém v Chomutově něco nafotit.Pikku napsal:Protože se Pikkovi nechce zveřejňovat pět let starý model. Všechno má svůj čas. Tak jak jsem předělal mikádo, antona a bábu s nůší tak SNAD časem předělám i jedničkového albatrose. Problém je v tom, že na mikádo jsem dostal náladu až poté, co mi Šmejki poskytl 300 MB fotografií mikáda. Na albatrose mám deset fotografií od Ondry Janiše z roku 2005. Takže asi takParofot napsal:Dobrý den, chtěl bych se zeptat Pikka, proč už není na jeho webu ke stažení Albatros 498.1? Díky![]()
On byl albatros 498.1 vytažen z remízy ? Pokud ano je to škoda, ale pod střechou a ve stísněném prostoru nemá fotografování na textury moc smysl, dneska jsou zapotřebí opravdu kvalitní podklady na fotografie. Přesto děkuji všem za snahuPetr Novák napsal:Škoda,že tohle jsem nevěděl dřív,nebyl problém v Chomutově něco nafotit.![]()
Pikku napsal:On byl albatros 498.1 vytažen z remízy ? Pokud ano je to škoda, ale pod střechou a ve stísněném prostoru nemá fotografování na textury moc smysl, dneska jsou zapotřebí opravdu kvalitní podklady na fotografie. Přesto děkuji všem za snahuPetr Novák napsal:Škoda,že tohle jsem nevěděl dřív,nebyl problém v Chomutově něco nafotit.![]()
Nebyl vytažen z remízy,ale byl na samostatné koleji,kde bylo hodně volného místa.Ale na fotky by to asi nebylo,některé armatury byly demontovány jako ojnice.

Ahoj.Michailus napsal:Srdečne zdravím, veľmi by som chcel poprosiť o radu. Chcel by som tankovať vodu na mikáde 387.016 v Bratislave, avšak nedokážem ani za svet zastaviť tak, aby som tankoval...Vie mi niekto poradiť, ako s mikádami zastaviť pri vodnom žeriave tak, aby som mohol tankovať vodu? Ďakujem veľmi pekne....
Zbyněk Šemora napsal:Uhlí je například v Brně, Tišnově a v Kolíně. Jen si pro něj zajet.![]()
Příjezd do Kůtů po doplnění uhlí v Brně:Dan J. napsal:Ahoj. V té České to vyzkouším, jen co dotestuji aktivitu. Jinak s Antonem, Jaroměř - Pardubice - Č. Třebová - Svitavy - Brno (doplňování uhlí) a stav po příjezdu k nástupišti: Voda 2486,4 galónů a uhlí 51%.
Dan J. napsal: