Tomes
Hradlař
Přesně tak, rušit je, by byla velká škodaKank napsal:Ještě bych jej nerušil. Dají se s ním skvěle dělat díry v trafficách, které simulují odstavené soupravy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Přesně tak, rušit je, by byla velká škodaKank napsal:Ještě bych jej nerušil. Dají se s ním skvěle dělat díry v trafficách, které simulují odstavené soupravy.
A nechal jsi smetáky nahoře ?alcapone napsal:Dodělávám aktivitu, kdy v HK stojí souprava s mračounem směr Pardubice. Já začínám na banánu a připojím se na tuto soupravu s mračounem. Přestoupím na mračouna a normálně se rozjedu, ale problém, celou soupravu táhne jenom mračoun, banán se veze. Je to při binu 1,6 normální. Chci aby banán pomáhal 749. Před binem to tak bylo po binu už ne. Musí se ještě někde něco změnit.
bob57_cz napsal:Ve složce MSTS zůstala složka MSTSBIN_BACKUP, zkus ji přejmenovat či odstranit a poté patchnout znovu.Davidus napsal:Zdravím. Chci si nainstalovat nejnovější verzi patche, ale nemůžu před tím zcela odinstalovat verzi starší. Vždy to píše, že mám nejnovější verzi. Zkoušel jsem to odinstalovat jak přes ovládací panely, tak přes "odinstalovat patch..." a nic.
Také můžeš nahradit train.exe z verze MS upd1.4 a patchnout přímo tento, najdeš v uvedené složce jako train.0001 .
Ale zrušit by se mohl servis3, ten nemá významTomes napsal:Přesně tak, rušit je, by byla velká škoda
Tomes napsal:A nechal jsi smetáky nahoře ?alcapone napsal:Dodělávám aktivitu, kdy v HK stojí souprava s mračounem směr Pardubice. Já začínám na banánu a připojím se na tuto soupravu s mračounem. Přestoupím na mračouna a normálně se rozjedu, ale problém, celou soupravu táhne jenom mračoun, banán se veze. Je to při binu 1,6 normální. Chci aby banán pomáhal 749. Před binem to tak bylo po binu už ne. Musí se ještě někde něco změnit.
Já používám servis 3 např., když zastavím osobákem ve stanici a předjíždí mě rychlík, tak houká, aby cestující před vlakem nevstupovali do kolejištěJacek napsal:Ale zrušit by se mohl servis3, ten nemá významTomes napsal:Přesně tak, rušit je, by byla velká škoda
A právě toto jsem nastavil u všech svých zvuků - každá mašina pískne nebo houkne svým zvukem, proto servis3 nemá významTomes napsal:Já používám servis 3 např., když zastavím osobákem ve stanici a předjíždí mě rychlík, tak houká, aby cestující před vlakem nevstupovali do kolejiště![]()
Ppoollll napsal:U toho servisu3 se mi jako zvukařovi nelíbí právě ten stejný zvuk, který patří jiné řadě. Pískání je nastaveno stejně, tj. při přiblížení na 100 metrů. Houkání je nastaveno jen při rozjezdu - dle předpisu. Samozřejmě, že ne vždy je to pak reálné, ale všem se zavděčit nedá. Lidi třeba píšou, ať přidám zvuk návěsti Povolte brzdy úplně, když to vymyslím, aby to šlo spustit jen při stání, ozvou se zas jiní, že se jim to nelíbí, atd.
Džordž napsal:Tomes napsal:A nechal jsi smetáky nahoře ?alcapone napsal:Dodělávám aktivitu, kdy v HK stojí souprava s mračounem směr Pardubice. Já začínám na banánu a připojím se na tuto soupravu s mračounem. Přestoupím na mračouna a normálně se rozjedu, ale problém, celou soupravu táhne jenom mračoun, banán se veze. Je to při binu 1,6 normální. Chci aby banán pomáhal 749. Před binem to tak bylo po binu už ne. Musí se ještě někde něco změnit.
Teď jsem zkoušel podobnou aktivitu s EL, v obou směrech obě loko táhnou, pokud si dáš rozšířenou diagnostiku, zjistíš, že po odkuplování zadní loko v libovolném směru klesne tažná síla na 1/2. Z Patchem 1.6 to nemá podle mne žádnou souvislost. Nezkoušel jsem motorové, protože u lost konzistu mi vždycky dojde po přepnutí palivo a ukončí se aktivita a nechci studovat, co jsem kde zapoměl nastavit.
No ale stále to bude pískat zvukem něčeho jiného - taková pětasedma pískající jako banán by mi asi urvala ušiKebarko napsal:Zvuk pískania v Servise3 sa dá ošetriť tak, že sa tam vloží napríklad 5 rôznych zvukov a dá sa príkaz na výber pomocou položky RandomSelection. A nebude to pískať stále rovnakým zvukom.