Čouda napsal:Není to špatnej nápad, ale v reálu fíra nemá track monitor, aby mohl sledovat sklony
V realu se hlavne da rozeznat, jestli trat klesa nebo stoupa. A taky jsou tam ty skloniky...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Čouda napsal:Není to špatnej nápad, ale v reálu fíra nemá track monitor, aby mohl sledovat sklony
To já bez TM nemohu žít.mike napsal:Čouda napsal:Není to špatnej nápad, ale v reálu fíra nemá track monitor, aby mohl sledovat sklony
V realu se hlavne da rozeznat, jestli trat klesa nebo stoupa. A taky jsou tam ty skloniky...
Zbyněk Šemora napsal:A ostatní údaje se také hodí pro plynulou jízdu, protože například vidím, jaký výkon zařadit, abych udržoval konstantní rychlost.
Když jsme u těch pískáčků, asi by bylo nejlepší zrušit jejich funkčnost - nezapískáš, končíš. Mně to je celkem fuk, ale psalo mi pár lidí, že jim aktivita skončila, protože nepískali... Možná zprávu do závěrečného hodnocení, ale ukončení aktivity je dost přísné. Jsou horší "přestupky", u kterých aktivita nekončí.mike napsal:Zbyněk Šemora napsal:A ostatní údaje se také hodí pro plynulou jízdu, protože například vidím, jaký výkon zařadit, abych udržoval konstantní rychlost.
Konstantni rychlost bez tech sklonu (nebo pseudoseznani Explore Route) podle mne udrzovat nelze, rozjezd z Chocne je treba docela o usta.
Jeste jednu poznamku primo na Zbynka, i kdyz threadem jsme mimo: pokud se z aktivit dela akcni hra "vsimni si piskacku", mozna by nebylo od veci je trochu zvetsit. Sice tim utrpi meritko TTale zase bude sance je zahlednout ze simulovaneho stanoviste.
(Dalsi moznost je samozrejme integrace piskacku do TM, ale nechci uz drazdit Dzordze bosou nohou, protoze pak nekoho napadnou jeste stahovacky a... ).![]()
Zbyněk Šemora napsal:... Musíte si uvědomit, že MSTS je simulátor a ne hračka. Tak se učte na nechráněných přejezdech houkat.
Z Chocně do Týniště je jízda pohádka. Rozjezd/výběh/brzda. Tedy odpadá jakákoli jízda na sníženém výkonu.
mike napsal:Zbyněk Šemora napsal:A ostatní údaje se také hodí pro plynulou jízdu, protože například vidím, jaký výkon zařadit, abych udržoval konstantní rychlost.
Konstantni rychlost bez tech sklonu (nebo pseudoseznani Explore Route) podle mne udrzovat nelze, rozjezd z Chocne je treba docela o usta.
Jeste jednu poznamku primo na Zbynka, i kdyz threadem jsme mimo: pokud se z aktivit dela akcni hra "vsimni si piskacku", mozna by nebylo od veci je trochu zvetsit. Sice tim utrpi meritko TTale zase bude sance je zahlednout ze simulovaneho stanoviste.
(Dalsi moznost je samozrejme integrace piskacku do TM, ale nechci uz drazdit Dzordze bosou nohou, protoze pak nekoho napadnou jeste stahovacky a... ).![]()
Martens napsal:Mike, ty ty pískáčky nevidíš? Vždyť jsou docela velké ........ a nebo je nahradit billboardy s nápisem Pískej![]()
Pískání není opravdu nic akčního, ale když pojedu rychlostí 100 km/hod. přes čtyřicítkovou výhybku, tak vlak zastaví, restartuju záchrannou brzdu a můžu vyrazit dál, když nezapískám, končím. Trochu paradox, ne ?Zbyněk Šemora napsal:Pískání na přejezdech není nic akčního, ale každodení realita práce strojvedoucího. A pokud nemáš seznání trati, respektive si nemůžeš zapamatovat na kterých přejezdech se má houkat, tak na trati nemáš co dělat a vrať se na zálohy
Já jsem na pískáčku skončil jen jednou a to poprve, když jsem pískání aktivoval. Pak už si člověk zvykne a houká automaticky. Musíte si uvědomit, že MSTS je simulátor a ne hračka. Tak se učte na nechráněných přejezdech houkat.
Z Chocně do Týniště je jízda pohádka. Rozjezd/výběh/brzda. Tedy odpadá jakákoli jízda na sníženém výkonu. Krásně to všude vychází. Obráceně to bude asi trochu horší, protože je to mírně do kopce.
Tomes napsal:Pískání není opravdu nic akčního, ale když pojedu rychlostí 100 km/hod. přes čtyřicítkovou výhybku, tak vlak zastaví, restartuju záchrannou brzdu a můžu vyrazti dál, když nezapískám, končím. Trochu paradox, ne ?
David Kodet napsal:Sice zase dostanu vynadáno,ael co se dá dělat.
Kdžy si instaluju msts s binem 7.xxxx a stratí Břeclav -Praha 20.6.2006,jaký mám volit postup,aby vše klapalo?Kdy mám instalovat bin a kdy trať a kdy update trainset,atd.Prosím napište někdo
U vozidel, která jsou animacemi dveří osazena a přesně podle návodu, který je v archivu s binem zabalený!David Kodet napsal:Nojo byl jem línej to hledat: 1.7.0103
Ale jak a kde se dají otevřít ty dveře?
David Kodet napsal:Nojo byl jem línej to hledat: 1.7.0103
Martens napsal:David Kodet napsal:Nojo byl jem línej to hledat: 1.7.0103
A kde jsi se ptal na ty dveře dříve? V otázce, na kterou jsem odpovídal to určitě nebylo.