bob57_cz napsal:
Co to tu zase začínáš za blbé kecy ??!! Jestli někdo něco nepochopil, tak jsi to byl právě ty. Pokud si pamatuji, tak jsi napsal, že jsem s tím měl přijít dříve a ne až tak pozdě, kdy ty již máš nadělané bloky odstavců, které překopírováváš do sms a nechce se ti to už předělávat.
A proto si neustále trval, že to musím dělat podle Tebe, protože jedině tak je to správné. A proč? Protože MSTS pak nekoktá, tak si to napsal. Opravdu jednoznačný důvod, abych předělal stovky sms.
bob57_cz napsal:
Urazil ses, protože jsem ti napsal, že tam máš něco špatně, což bylo způsobeno tvou neznalostí elektrik. Já jsem ti nejen slušně napsal, že bude potřeba udělat více variant sms pro jednotlivé odpovídající nastavení ladění konkrétních mašin a nemohou zůstat jen jediné univerzální, ale dokonce jsem ti ty sms udělal a poslal pro některé přeladěné mašiny. Kdepak jsi vycucal tu pitomost, že já za každou cenu ??!!
Já jsem se neurazil, já jen odmítám, aby ze mě někdo dělal vola. Slušně si mi napsal, co bude potřeba udělat. Ale když jsem v čemkoliv oponoval, označil si to za nesmysly. I tým autorů monografie ř. E 499.0 podle Tebe píše hovadiny. Co si o tom mám myslet...
bob57_cz napsal:
Ty ses ale začal vztekat, že tobě to v PC nefunguje a že to nemůže fungovat ani mi ani jinde.
Vztekat?? U mě je všechno špatně, jedině Ty máš správý PC.
bob57_cz napsal:
Co jsi ale ty vzápětí udělal !!? Sesmolil jsi pomlouvačnou urážlivou htm stránku, kde ses kasal svojí maturitou z konstrukce vozidel, dovolával se zastání davu a snažil ses udělat blbce ze mne - dal jsi to i do názvu a nadpisu stránky.
Já jsem napsal jen o co šlo, což potvrdí ostatní kazimašinové, které si svými urážkami z testování vyštípal. Do nadpisu stránky jsem dal "Zvuky a bob57_cz aneb všichni jsme blbci", je vidět, že přes ty červené kruhy před očima si nečetl všechno.
Proč jsem se "kasal" maturitou? Abysis uvědomil, že nemáš patent na rozum, ani na ty znalosti, které krom Tebe nikdo logicky nemůže mít...
bob57_cz napsal:
Moje reakce tu je pořád.
Hrej si na co chceš, u mne už jsi to prosral, toho prajzáka v sobě prostě nezapřeš.
Já jsem ale nyní získal jednu šikovnou neodvolatelnou jistotu tím tvým vyjádřením výše ...
Já si na nic nehraju. Pro mě je MSTS jen AŽ druhým koníčkem a ničím jiným. Nad tím balíkem jsem strávil rok po večerech. Ale aby mě jeden jedinec buzeroval, že to dělám špatně, že tomu nerozumím, že musím všechno dělat podle něj, protože jedině jemu to funguje, to opravdu nemám zapotřebí. Je to jen koníček a ne nějaké druhé zaměstnání, kde Ty šéfuješ.
Jedno je ale jisté. Od Tebe kromě velkých keců nic neuvidíme. Ani trainset Anti BP, ani zvuky AntiJacek. Podobných kafralů a všeználků znám více.