3. setkání příznivců MSTS

Všichni píšete kdy kdo přijedete a já ještě ani nevím kdy ze svých končin odjedu.Natož kdy do Práglu přijedu.I tak se dostavím na 99%. :wink:

Abych trochu sjednotil časy odvozů, tak já bych si třeba vzal na starost skupinu ve složení:
Jaromír Koucký (Hlavák 9:02)
Šnek (Hlavák 9:45)
Alcapone (Hlavák 9:32)

Případně bych mohl donaložil Johnze na Florenci před desátou.

Kdyžtak mobil na mě: 737660522

Souhlas???

Lord napsal:
Abych trochu sjednotil časy odvozů, tak já bych si třeba vzal na starost skupinu ve složení:
Jaromír Koucký (Hlavák 9:02)
Šnek (Hlavák 9:45)
Alcapone (Hlavák 9:32)

Případně bych mohl donaložil Johnze na Florenci před desátou.

Kdyžtak mobil na mě: 737660522

Souhlas???

OOK, takže Holešovice a Slovenská Strela na mne? Zbyněk, Tax, Nebulus, Dráčik ? Nebude problém v případě potřeby to otočit ještě jednou.

Tel: 602298904

nebulus napsal:
Martens napsal:
OOK, takže Holešovice a Slovenská Strela na mne? Zbyněk, Tax ? Kdo další? Nebude problém v případě potřeby to otočit ještě jednou.
Nebulus, Dráčik....
Ale zapomněli jste na drožku od Karla. Ten se ozval jako první už před měsícem, že odveze mne, psa a tři další. Ale na Strelu to opravdu bude chtít posilové vozy.
Co jen já vím, Sponka, Deterio, Džordž, Tax, Nebulus, Dračik, dál už nevím, možná někdo odpadne nebo přibude. Řešil bych to až týden před slezinou, to už bude každému jasné jestli pojede nebo ne.
Třeba Petr Šimral zajistí kyvadlo v podobě RT 810 a odveze nás až na Julisku všechny. :lol: :lol: :lol: :ole: :lol: :lol: :lol:
Vlastně problém, na vlečce z Bubenče už vytrhali koleje.

Kdo by do Prahy dorazil moc brzo a nudil by se, tak v Opletalově ulici před hlavákem v budově Menzy se koná velká železniční burza od 7 do 11 hodin. Převážně modelová železnice, fotky, doplňky, videa, publikace atd. Já tam asi započnu den... :D

Zbyněk Šemora napsal:
nebulus napsal:
Martens napsal:
OOK, takže Holešovice a Slovenská Strela na mne? Zbyněk, Tax ? Kdo další? Nebude problém v případě potřeby to otočit ještě jednou.
Nebulus, Dráčik....
Ale zapomněli jste na drožku od Karla. Ten se ozval jako první už před měsícem, že odveze mne, psa a tři další. Ale na Strelu to opravdu bude chtít posilové vozy.
Co jen já vím, Sponka, Deterio, Džordž, Tax, Nebulus, Dračik, dál už nevím, možná někdo odpadne nebo přibude. Řešil bych to až týden před slezinou, to už bude každému jasné jestli pojede nebo ne.
Třeba Petr Šimral zajistí kyvadlo v podobě RT 810 a odveze nás až na Julisku všechny. :lol: :lol: :lol: :ole: :lol: :lol: :lol:
Vlastně problém, na vlečce z Bubenče už vytrhali koleje.

No problem, dravost a neomalenost některých pražských drožkářů mi naštěstí chybí ... :eek: ...no prostě jedna kára je tady volná, číslo víte....

Naposled editoval moderátor:
Lord napsal:
Kdo by do Prahy dorazil moc brzo a nudil by se, tak v Opletalově ulici před hlavákem v budově Menzy se koná velká železniční burza od 7 do 11 hodin. Převážně modelová železnice, fotky, doplňky, videa, publikace atd. Já tam asi započnu den... :D

jj asi tam taky budu už jsem si odtamtud odvez dost věcí

To je diskriminace...já, pražák mám jet tramvají a přespolní si jedou osobním vozem, jo? Teda, to je fakt porušení lidských práv :D

Ajemgud napsal:
To je diskriminace...já, pražák mám jet tramvají a přespolní si jedou osobním vozem, jo? Teda, to je fakt porušení lidských práv :D

Hele, ty porušení lidských práv.....když už pražský tramvaják jako Ty se bojí jet po praze tramvají......tak asi víš něco, co běžný cestující neví :-D

Martens napsal:
Ajemgud napsal:

Hele, ty porušení lidských práv.....když už pražský tramvaják jako Ty se bojí jet po praze tramvají......tak asi víš něco, co běžný cestující neví :-D
A ještě to máš určo zadarmo.

Kuba napsal:
Martens napsal:
Ajemgud napsal:

A to já to mam taky zadarmo a proto pojedu metrem a tramvajkou
Ad: Ale Kubo,ty jako posunka máš určitě zase zadarmo vlak......

Kuba napsal:
Martens napsal:
Ajemgud napsal:

Určitě zadarmo,neb jsi jistě Revizor dopravních podniků Pražských a ten určitě nabeton o cestě koňkou ví své

VáclavS napsal:
Jo, ale jen u OKD, ne u ČD.
Přesně tak, já zatím dělám u OKD a tam režijku na ČD nedostanem. Teď mě napadlo ani nevím jestli mám zadarmo vlak OKD??? :eek: Budu se muset zeptat. :D :D

Já jsem především elektromechanik a proto vím, jak ty tramvaje vypadaj zespoda, to co je pod podlahou. Aopravdu občas nemá člověk dobrej pocit ....:D

Ajemgud napsal:
Tož Pražáku, to není porušení lidských práv. Ty se v Praze vyznáš, ale ti venkovští? Naopak, měl by jsi nás z vesnice očekávat svou vlastní tramvají slavnostně pomalovanou "Vítáme účastníky 3. mezinárodní sleziny"
"Račte vstoupit, čepujeme Staropramen, jídlo, pití, stevardky na palubě, vše ve druhém voze soupravy. Příští stanice Na Julisce. " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A celodenní jízdenku v hodnotě 200 Kč si můžete zakoupit v prvním voze v automatu nebo u řidiče s 10% přirážkou. :P V ceně jsou zahrnuty veškeré výše nabízené služby. 8)

Martens, no toto. Hele čéče, co měl znamenat ten tvůj text "No problem, dravost a neomalenost některých pražských drožkářů mi naštěstí chybí ..." ? Copa já sem nějákej drožkař ? Já chudák drátenická ? :-) :-)
Jasně, lidí vyleze z vlaku víc, takže dvě auta je rozumný nápad.
Karel

Back
Nahoře