Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jakožto zástupca z daleké ciziny si dovolím navrhnúť, že by tie predlžovačky mohli priniesť najmä pražáci ... nech ich my cudzinci nemusíme pašovať cez hranicePpoollll napsal:Poznámka k prodlužkám - doporučuji aby si ji majitelé přenosných PC přivezli sebou. Něco sice mám k dispozici ale pochybuju že by to stačilo pro všechny.
A pro pomocné ruce - příchod po 9.00 je možný.
Domácí úkol jsem právě dopsal, aktualizace 74 je připravena. Má 61,9 MB. Mám jí plný batoh, proto mi tam už prodlužovačka nevejde, poprosil bych někoho z místních. Na web to dám zítra, až se dostanu k rychlému připojení. (pokud se dostanu)Ppoollll napsal:Poznámka k prodlužkám - doporučuji aby si ji majitelé přenosných PC přivezli sebou. Něco sice mám k dispozici ale pochybuju že by to stačilo pro všechny.
A pro pomocné ruce - příchod po 9.00 je možný.
Jiří napsal:Taky se vám zdá,že dneska je nějak mrtvo na tomto fórum ? Připadám si jako na opuštěném nádraží![]()
![]()
Bylo by určitě zajímavé,kdyby pan Starý ukázal traffic MSTS Fóra v době Sleziny,kolik lidí se přihlásilo do fóra,kolik anonymů se připojilo na stránky msts fóra, odhaduji tak 5 až 10 lidí za den v době sleziny.![]()
![]()
JIří, kdybys četl pozorně, tak bys věděl, že jsem účast na slezině stornoval. Leč Tvé přání můžu splnit- podívej se na stránky http://kamenurazu.wz.cz a tam jsem v celé své kráse.Jiří napsal:Tak lidi,už hořím nedočkavostí,pochlupte se, jak probíhá slezina,dejte nějaké pěkné fotečky ať aspoň víme,my nezúčastnění jak probíhala slezina.Rád bych viděl na vlastní oči Martense,a další elitu či vyvolené z MSTSZbyňka Šemoru znám už z České televize, ale ostatní neznám,přidejte pár fotek,ať vím,kdo jak vypadá.
![]()
Určitě někdo vzal na slezinu fotoaparáty,tak se pochlubte s fotkami.![]()