3. setkání příznivců MSTS

A kdo nám předvede tentokrát jak umí jezdit, když si vzpomenu na zbyňkovu jízdu žabou typu: nezastavujem máme zpoždění tak :lol: LOL :lol:

Naposled editoval moderátor:
Poznámka k prodlužkám - doporučuji aby si ji majitelé přenosných PC přivezli sebou. Něco sice mám k dispozici ale pochybuju že by to stačilo pro všechny.

A pro pomocné ruce - příchod po 9.00 je možný.

Ppoollll napsal:
Poznámka k prodlužkám - doporučuji aby si ji majitelé přenosných PC přivezli sebou. Něco sice mám k dispozici ale pochybuju že by to stačilo pro všechny.

Ja jakožto zástupca z daleké ciziny si dovolím navrhnúť, že by tie predlžovačky mohli priniesť najmä pražáci ... nech ich my cudzinci nemusíme pašovať cez hranice :wink:

Tax - tobě speciálně jednu zarezervuju. :lol:

Ale teď trošku vážněji. Není problém s délkou kabelů ale s počtem zásuvek. Takže pokud máte někdo doma hodně zásuvkovou prodlužku (nemusí být dlouhá) tak ji vemte sebou.

Přeci jen díky souběhu několika akcí nemohu být zcela nenasytný. Už takhle jsem zabavil projektor a tu trochu nádobí co v baráku je . :D

Ppoollll napsal:

Domácí úkol jsem právě dopsal, aktualizace 74 je připravena. Má 61,9 MB. Mám jí plný batoh, proto mi tam už prodlužovačka nevejde, poprosil bych někoho z místních. Na web to dám zítra, až se dostanu k rychlému připojení. (pokud se dostanu)

Dovoluji si mít poslední příspěvek před zamčením tohoto vlákna :D

Ráno budu mrtvej

Vasek

Proč chceš toto vlákno zamykat? A zprávy z bojiště by se psaly kam? :eek:

Karel

Nejde o metry ale jen o počet zásuvek. Ta místnost není tak velká a v těch 25m kabelu se budeme docela dost zamotávat. :wink: Prodlužky typu 1:1 nemaj význam. Ty nech klidně doma.

cesta Strelou

Hlášení staničního rozhlasu:
Zahraniční delegace z Moravy a Slovenska v počtu 6 lidí se právě řítí ku Praze EC Slovenskou strelou. Vyjedli a vypili jsme jídelní vůz, přistavte dvoukolák s jídlem :lol: :lol: :lol:
Tax. Dráčik, Nebulus, Sponka, Deterio a moje maličkost.

Poslední zpráva je z Opatova.

No a pro všechny, kteří se zúčastní.
V českém kalendáři je dnes napsáno:
Den válečných veteránů
:D :D

... a pro TAXe: Dej si jeden soudek za mě. :)

Taky se vám zdá,že dneska je nějak mrtvo na tomto fórum ? Připadám si jako na opuštěném nádraží :lol: :lol:

Bylo by určitě zajímavé,kdyby pan Starý ukázal traffic MSTS Fóra v době Sleziny,kolik lidí se přihlásilo do fóra,kolik anonymů se připojilo na stránky msts fóra, odhaduji tak 5 až 10 lidí za den v době sleziny. :lol: :lol:

Jiří napsal:
Taky se vám zdá,že dneska je nějak mrtvo na tomto fórum ? Připadám si jako na opuštěném nádraží :lol: :lol:

Bylo by určitě zajímavé,kdyby pan Starý ukázal traffic MSTS Fóra v době Sleziny,kolik lidí se přihlásilo do fóra,kolik anonymů se připojilo na stránky msts fóra, odhaduji tak 5 až 10 lidí za den v době sleziny. :lol: :lol:

Aby si nebol prekvapený, ktovie či všetci prihlásení tam aj skutočne prišli.

Tak lidi,už hořím nedočkavostí,pochlupte se, jak probíhá slezina,dejte nějaké pěkné fotečky ať aspoň víme,my nezúčastnění jak probíhala slezina.Rád bych viděl na vlastní oči Martense,a další elitu či vyvolené z MSTS :lol: Zbyňka Šemoru znám už z České televize, ale ostatní neznám,přidejte pár fotek,ať vím,kdo jak vypadá. :wink:
Určitě někdo vzal na slezinu fotoaparáty,tak se pochlubte s fotkami. :lol:

Jiří napsal:
Tak lidi,už hořím nedočkavostí,pochlupte se, jak probíhá slezina,dejte nějaké pěkné fotečky ať aspoň víme,my nezúčastnění jak probíhala slezina.Rád bych viděl na vlastní oči Martense,a další elitu či vyvolené z MSTS :lol: Zbyňka Šemoru znám už z České televize, ale ostatní neznám,přidejte pár fotek,ať vím,kdo jak vypadá. :wink:
Určitě někdo vzal na slezinu fotoaparáty,tak se pochlubte s fotkami. :lol:
JIří, kdybys četl pozorně, tak bys věděl, že jsem účast na slezině stornoval. Leč Tvé přání můžu splnit- podívej se na stránky http://kamenurazu.wz.cz a tam jsem v celé své kráse.

Jo a prosím Tě, pošli na léčení písmenko "b" ze Tvé abecedy - zjevně má problémy s erekcí :-D

Slezina pro mne byla zdařilá,pro všechny ostatní stále je zdařilá.Já už sedím v R 207 na cestě domů,ale ti co vydrželi do zítřka si to jistě užijí.Celkem bych tipoval tak 40-50 zúčastněných ze všech koutů nejen naší republiky,někteří s fotoaparáty mají jistě povedené fotečky,takže se Jiří neboj něco určitě přibude

Back
Nahoře