Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ohledně toho šikovného 10letého kluka je tu ještě jedno poučení pro Vás mnohých uživatelů. Jelikož od dob jeho objednání trati uplynul asi rok, za tu dobu mám od něj hodně korespondence s dotazy.
Nenajdete v nich jedinou hrubou chybu, ani chybu ve slohu.
Včera večer se mnou komunikoval asi v 6 emailech, (upravoval jsem mu consists pro pendolino z jedné staré aktivity)
To Churchill: původně jsem si říkal, že již jsem tě pozlobil dost a nechám vše plavat, ale zase máš nějaký problém. Vysvětli mi jak je možné, že tento chlapec problémy nemá a vše mu jede jak má ?
Jaroslav Skůra napsal:Pánové, bylo mi ctí :salut:
Obrovský obdiv patří již zmíněnému nevidomému chlapci, klobouk dolů :!: :!:
V tom případě mu i já musím vyjádřit obdiv!!!ok1dnh napsal:Jedno ale vím, že ačkoliv ten chlapec zde na foru není registrován, pravidelně forum čte. Jistě tedy ví i o našich obdivných pozdravech.
Karel
a bolo ticho.....Beatlesák napsal:Miran vstal a zařval na celou místnost: Himlhergot bude tady ticho!![]()
Zbyněk Šemora napsal:Takže opět odvolávám, co jsem dvakrát odvolal. Včera dopoledne jste mne na slezině totálně zblbli a dospěl jsem k závěru, že ohledně brzdiče BSE jsem to měl v poloze závěr dobře, takže nic opravovat nemusím.
Otázka 2 je, jestli animace a popisky poloh jsou v kabinách správně.
Problém byl, že jsem pracně všude nastavil výchozí polohu závěr na tuto položku:
Notch ( 0.8 0 TrainBrakesControllerContinuousServiceStart )
Ale když jsem po Bobovi našel u 114 výchozí polohu brzdiče na:
Notch ( 0.6 0 TrainBrakesControllerApplyStart )
Tak jste mne začali přesvědčovat, že tohle je správně poloha závěr a že to tedy mám všude špatně.
Tak schválně. Načetl jsem si Bobovu úpravu 114 ve stoupání trati. Ihned jsem začal couvat. Kouknu na nastavení poloh a jsem v režimu nastaveno. Tedy Závěr je o stupínek vedle.
Takže Jardo Skůro, jestli dovolíš, opravím tu polohu zpět na 0.8
V této poloze jste jednak při vstupu v závěru a jednak na sklonu lokomotiva stojí, vlak je zabrzděn.
Jinak jsem dle vyuky u Ppoolllla úspěšně nastavil všechny polohy brzdy BS2 na loko 110 (tam to bylo složitější, protože obrázky ACE tam jsou naruby), ještě opravím všechny traktory s BS2, kde brzda byla úplně vedle a během tohoto týdne vydám balík update trainsetu, jak jsem na slezině slíbil. Jsem rád, že odpadá oprava BSE.