David Hájek
Pomocník strojvedoucího
Zdravím,
pěkná práce.
A za jakým že to oknem vůbec Karel OK1DNH přesně bydlí?
David
pěkná práce.
A za jakým že to oknem vůbec Karel OK1DNH přesně bydlí?
David
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nejaké antény viedli až na susedný dom, musel som to retušovať, treba šetriť polygóny.ok1dnh napsal:.... jen antény na střeše a kameru pod oknem tam není vidět.
Zbyněk Šemora napsal:Tak jsem se kouknul do pošty a co nevidím. Nebulus je rychlý jako blesk.
V takovém paneláku (vlevo) nás nás KarelOk1dnh o slezině ubytoval:
V neděli ráno než druhá várka skupiny sjela výtahem dolů, tak vše v okolí zdokumentoval a už tu máme model, který nahradí všechny paneláky od PaV. Panelák malý vpravo bude také třeba. Už jsem jej dosadil do Zohoru.
Tuším, že to bylo před Pardubicema.Zbyněk Šemora napsal:Lidi, na slezině jsem dostal poznámky, co mám opravit, ale napsal jsem si neúplný text:
"náv. autobloku směr Praha - značka"
Absolutně si nevzpomínám o co se jedná. Pomůžete někdo?
Aha !!!Michal napsal:Zbyněk, Deterio:
Pachatel jsem já. Jedná se o první návěstidlo autobloku z Pardubic na Prahu. Problém je tam ten, že padne na stůj o dost dříve, než kolem něho projedu.
Dnes jsem zažil to samé. Přišla pošťačka a obdržel jsem obálku s dvěma DVD, video ze sleziny. Vašku díky za zásilku (hned mi byly povědomá balení medií, které znám od KarlaVasek napsal:Šel jsem se před chvílí podívat do schránky a co nevidím-balíček od Karla s videem ze sleziny.Jdu to tedy upravit do rozumné podoby,ale nespěchejte na to-ze střihem a úpravou videa zas tolik zkušeností nemam,takže to může trvat řádově týdny - taky záleží kolik nato bude času
PS: Díky Karle.
Trošku pozdě, ale přece. Ještě jsem se s tím pokoušel něco udělat a moc to nešloZbyněk Šemora napsal:Dnes jsem zažil to samé. Přišla pošťačka a obdržel jsem obálku s dvěma DVD, video ze sleziny. Vašku díky za zásilku (hned mi byly povědomá balení medií, které znám od KarlaVasek napsal:Šel jsem se před chvílí podívat do schránky a co nevidím-balíček od Karla s videem ze sleziny.Jdu to tedy upravit do rozumné podoby,ale nespěchejte na to-ze střihem a úpravou videa zas tolik zkušeností nemam,takže to může trvat řádově týdny - taky záleží kolik nato bude času
PS: Díky Karle.)
Jelikož nějaké zkušenosti s Pinacle studiem mám, tak se to pokusím nějak sestříhat a export dám ve formátu DVD nebo něčem menším ke Karlovi. Žádné profi. Titulky, sestříhaný film, konec.
Nespěchejte na mě, ale nebude to trvat řádově týdny.
Nejprve musím dopsat větu ve stavbě trati a update Trainsetu (od Boba a ŽSR)
Jenomže do rodiného alba si také nedáváte fotky v kvalitě výstřižků z novin. Asi by jste se divili, kolik lidí vyžaduje maximální kvalitu.Ppoollll napsal:Souhlasím s Kosac. Seriály o délce 40-45 minut maj běžně 350 MB. Takže to je jen o vhodném následném zpracování - překódování. A při slušném kodeku to na kvalitě nijak výrazně ani neztrácí.