Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
JOHNZ napsal:Bingoo!!!! ... trafil si ... presne to treba vypnúť a potom to reštartovať (ale nemáš fakt to inštalačné CD od dosky? Alebo aspoň krabicu od nej?
Přesně tak, nástroj pro "obnovení" systému stojí v XP opravdu za nic. Spolehlivě fungoval starý,dobrý scanreg/restore... Kde jsou ty časy...JOHNZ napsal:Draco: Obnova systému, pokiaľ sa má robiť na väčšie časové obdobie dozadu (o čo tu pôjde) poväčšinou systém ešte viacej rozj**e ako opraví ...
Zdarec jedná se o DVD+R, nebo DVD-R ? Mě se taky -R pálí znatelně pomaleji než +R.Tomas Lee napsal:Omlouvám se předem za otázku trochu mimo mísu, ale vidím, že tady těm krabicím rozumíte a přeci jen ten MSTS nás tak trochu spojuje tak se zeptám tady. Skokově, už ani nevim jak je tomu dlouho se mi rapidně zpomalilo vypalování a to tak že všeho. Takový DVD jsem dneska pálil rychlostí 16x cca 30 minut. To asi nebude normální že?![]()
Tomas Lee napsal:Omlouvám se předem za otázku trochu mimo mísu, ale vidím, že tady těm krabicím rozumíte a přeci jen ten MSTS nás tak trochu spojuje tak se zeptám tady. Skokově, už ani nevim jak je tomu dlouho se mi rapidně zpomalilo vypalování a to tak že všeho. Takový DVD jsem dneska pálil rychlostí 16x cca 30 minut. To asi nebude normální že?![]()
Máš predstavu, koľkým ľuďom by si urobil radosť, keby sa ti pokazil aj ten náhradný "laptop" ?Jiří Maxa napsal:v tom případě je to havárie a na nový počítač stolní už nemám peníze.
Jestli to je jak píšeš , tak při vypnutí se neukončil některý z procesů , který běžel na pozadí . Většinou to je něco z Antivirů , nebo explorer.exe , který při nuceném restartu zablokoju vše a potom to již nepůjde ..... Vpřípadě, že ti někdo kouknul na nějaké to "Péčko" na netu a stáhnul Černobil vorus, pak ti zrušil CD-rom jednotku a všechno knihovny i ty co se postarají za rozejítím při prázdném disku ... Samozřejmě ti to změnilo konfiguraci Biosu. Mám s tímto podobnou skušenost a jedno praví , při startu nikdy nepoužívat nuceného restartu , jinak nejde spustit ! Platí při Grafice N-Videa či ATIJiří Maxa napsal:„NVIDIA RAID IDE BIOS
DETECTING ARRAY…“ ( přitom v Biosu RAID nemám aktivovaný,vlastně ani nevím co to znamená, )
v tu chvíli se nedělo nic, jen jsem viděl jak běží procesor,hardisk a disketová mechanika, jenže windows už nenaběhl.
OEM verze se prodává (nebo by se měla prodávat) výhradně s novým železem a Microsofti se podle licenční politiky zbavují podpory těchto instalací - podporu by měl řešit prodejce HW. Navíc je daná OEM licence vázána právě na daný HW - proto by byl problém s licencováním či "dokazováním pravosti".Jiří Maxa napsal:jaký je rozdíl mezi normální verzí XP a OEM verzí ? Protože mi ten chlap říkal dneska na prodejně,že mám nainstalovanou OEM verzi a nechci panikařit, ale není to tak, že pokud v počítači změním hardware, tak budu mít problémy s windowsem jako OEM verzí ?