Hoj kluci,tak já se pochlubím se svou sestavou,teda pochlubím,no,zdá se mi,že MSTS na tom šlape hůř a hůř
(fps)
takže
rocesor intel core 2 duo e8400(3.0Ghz) L2 cach 6144(kb),systémová sběrnice 1333Mhz, 64-bit,paměť mám corsairs 2x1GB ddr2 xms2 800Mhz,grafická karta Sapphire Radeon HD5770,HDD SEGEATE BARACUDA 320GB 7200otáček. S msts si hraju už i s viditelností,kdysi sem měl(když byl PC nový) nastavenou viditelnost na 1500 a vše ostatní na plno a na BP fps vetšinou 50-60v aktivitách 40-45,teď si o tom můžu nechat zdát :'( viditelnost menší a stále katastrofa,hlavně na trati 321. Někdy mám chu´t to rozšlapat pod nohama
Je pravda že na GK mám nastaveno mipmaping na plno,anizotropni flitrovaní na plno a a vyhlazovaní nastavene na supervyhlazovaní kvuli texturám,aby se ruzně nevlnily atd) msts spouštěno přes známé parametry
Jinak přemýšlím na doplnění o paměti ram,mám win xp 32-bit,takže jen 3gb,nevím co bych měl zlepšit,nové hry šlapou krásně,pro nové hry mám hlavně grafiku nvidia geeforce gtx460 1Giga ddr3,bohužel nešlape s msts
takže