Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

FPS 60 je dané MSTS, ja mám u CRT19" nastavených 100 Hz, ale FPS aj tak nejde rýchlejšie. Okrem toho AMD na Intel Core2Duo alebo na Core2Quad nemá a dlho nebude mať, nakoniec ako vždy, jedine P4 Prescott bol u Intelu taký nepodarený úlet.KaMat napsal:AMD Athlon 64 3200+(2010), GeForce 8800 GTX, pamet 2x 512.
FPS kvuli LCD nepresahne 60 ale i s tim se da hrat 8)
GRafarnu mam novou takze jsem jeste poradne nevyzkousel chod ve velkych stanicich ale myslim ze to bude stejne jako u Radeonu X850XT.
Jeste me ceka vymena procesoru a pameti tak uvidim.
Mám shodné zkušenosti, ale Taxi je to tím, že 3D Max je jako jeden z mála programů schopen obě jádra používat. Bohužel asi budeme muset ještě chvíli počkat, neš se s novým "železem" naučí programátoři dělat. Obvykle to bývá opačně, že hardware dobíhá za software. Když se podíváš do správce úloh na záložku výkon, u dvoujádra uvidíš využití obou procesorů.Tax napsal:.........dvojjadro to urobí takmer okamžite. Svoj podiel na tom má celkom určite aj RAM, DDR2/667 je rýchlejšia než DDR400
Aha o tom limitu fps v msts jsem nevedel protoze mam nastaveny lcd na 60 Hz ale je zajimave ze nekdy to zkacei kolem 62Tax napsal:FPS 60 je dané MSTS, ja mám u CRT19" nastavených 100 Hz, ale FPS aj tak nejde rýchlejšie. Okrem toho AMD na Intel Core2Duo alebo na Core2Quad nemá a dlho nebude mať, nakoniec ako vždy, jedine P4 Prescott bol u Intelu taký nepodarený úlet.KaMat napsal:AMD Athlon 64 3200+(2010), GeForce 8800 GTX, pamet 2x 512.
FPS kvuli LCD nepresahne 60 ale i s tim se da hrat 8)
GRafarnu mam novou takze jsem jeste poradne nevyzkousel chod ve velkych stanicich ale myslim ze to bude stejne jako u Radeonu X850XT.
Jeste me ceka vymena procesoru a pameti tak uvidim.
Má vôbec niekto u MSTS štvorjadro ( Core2Quad )? Chcel by som vedieť, čo to vôbec urobí. Keď som na dvojjadre rendroval v 3ds max scénu so štyrmi motorákmi ( http://xtrain.alsat.sk/work/m275-0/m275-0render1dbw.jpg ), vtedy sa trocha prejavil nadmerný výkon CPU, inak ani nebadám, že mám dvojjadro. V druhom PC mám P4/2400 Northwood a rozdiel v MSTS ani nie je badať, ale pri renderovaní v 3ds max je to vidieť poriadne. Čo u P4 trvá pár sekúnd, dvojjadro to urobí takmer okamžite. Svoj podiel na tom má celkom určite aj RAM, DDR2/667 je rýchlejšia než DDR400
- harddisk 250 GB - není to škoda ? Já mám 2x 500 a pořád nejsem s místem dostatečně spokojen ...Tax napsal:Práve kuchtím takúto lahôdku: ... PS: škoda, že to nebude moje![]()
Tak nestahuj z warezbob57_cz napsal:Já mám 2x 500 a pořád nejsem s místem dostatečně spokojen ...![]()
Nikoliv, mladý příteli - nestahuji ani videa, mp3 či podobné blbinky. Hodně místa zabírají spešlmodifikace OSs.Edie napsal:Tak nestahuj z warezbob57_cz napsal:Já mám 2x 500 a pořád nejsem s místem dostatečně spokojen ...![]()
![]()
![]()
8) .....já mám cca půl tera a plánuju koupě s píš 32 GB flashky než hdd.
Pán sa nevenuje MSTS, filmy a iné kraviny skladuje na externom disku - v podstate na systém a maily je 250 GB viac než dosťbob57_cz napsal:- harddisk 250 GB - není to škoda ? Já mám 2x 500 a pořád nejsem s místem dostatečně spokojen ...![]()
To nie je zvukovka, je to len priblblý D-A dekodér s obmedzenými možnosťami. Ja s archaickou SB 128 PCI počujem vždy dobre všetko, ale na noťasovi s integrovanou "zvukovkou" je to viac než biedazsr napsal:Puvodni zvukovka je Realtek HD Audio integrovana. Vse pod XP SP2.