Aktivity Praha - Kuty alebo Kuty - Praha

Orient Express - Tak nevím, asi jsem úplně nemožný, ale 3.díl je zakletý. Nikdy se mi nepodaří odjet z Brna. Když mi to nešlo a Peta tu napsal, že krom Tab je třeba ještě jet pomaloučku, zajásal jsem ... jenže ... teď další pokusy, už jsem se šinul kolem návěstidla i rychlostí 1 km/h s nulovým výkonem, Tab mačkám jak o život a to na několik způsobů ... a stejně pokaždé "projedu stůj".
Nechci být rýpal, ale to návěstidlo, ke kterému se váže klávesa Tab dělá asi problém více lidem, možná by to chtělo trošku upravit Paths.

Honza napsal:
Orient Express - Tak nevím, asi jsem úplně nemožný, ale 3.díl je zakletý. Nikdy se mi nepodaří odjet z Brna. Když mi to nešlo a Peta tu napsal, že krom Tab je třeba ještě jet pomaloučku, zajásal jsem ... jenže ... teď další pokusy, už jsem se šinul kolem návěstidla i rychlostí 1 km/h s nulovým výkonem, Tab mačkám jak o život a to na několik způsobů ... a stejně pokaždé "projedu stůj".
Nechci být rýpal, ale to návěstidlo, ke kterému se váže klávesa Tab dělá asi problém více lidem, možná by to chtělo trošku upravit Paths.

Nic není dokonalé, ale projet se to dá. Já tam měl 4km/hod a na druhý pokus jsem to projel. Chce to jen opatrně dát do tahu, vlak je moc dlouhý, tak se neboj zabrat. Tab jsem mačkal v tahu. A nemožný nejsi, prostě to nevyšlo.

Honza napsal:
Tiež som s tým mal problémy a preklínal som takéto riešenie. Ale po x pokusoch sa mi to podarilo. Okamih správneho stlačenia TAB sa nachádza pár metrov za odjazdovým návestidlom. Naozaj treba ísť 1km/h a mačkať kláves ako o život. Ak sa to podarí, ozve sa hláška "jízda proti stúj povolena."

122 030-0 napsal:
Zdar lidi musim pochvalit aktivitu Sestikolo je to aktivita dle meho vkusu akorat bych vytkl ten postrk .... myslim ze by to 182 klidne utahla i kdyby se pridalo tak 7 vagonu :). Uz se tesim na dalsi aktivitu s nakladem a nejlepsi by to bylo s lokomotivami 121-123 ci 180-183 :) a v zime za nejtezsich podminek. :D

Šestikolo se mě líbí taky moc,dvakrát sem to projel s postrkem,potřetí sem tu 130 nechal v Zábřehu a světe div se dalo se to stíhat taky,jenom v Rudolticích se osobák objevil vedle mě.Zkuste to taky!!

Tonik napsal:
122 030-0 napsal:
Zdar lidi musim pochvalit aktivitu Sestikolo je to aktivita dle meho vkusu akorat bych vytkl ten postrk .... myslim ze by to 182 klidne utahla i kdyby se pridalo tak 7 vagonu :). Uz se tesim na dalsi aktivitu s nakladem a nejlepsi by to bylo s lokomotivami 121-123 ci 180-183 :) a v zime za nejtezsich podminek. :D

Šestikolo se mě líbí taky moc,dvakrát sem to projel s postrkem,potřetí sem tu 130 nechal v Zábřehu a světe div se dalo se to stíhat taky,jenom v Rudolticích se osobák objevil vedle mě.Zkuste to taky!!

Já také neměl bez postrku žádné problémy. Když by se malinko doladil traffic, tak postrk není třeba.

Roman napsal:
Tonik napsal:
122 030-0 napsal:

Já také neměl bez postrku žádné problémy. Když by se malinko doladil traffic, tak postrk není třeba.
Pokud celou cestu pískuješ tak to utáhne,ale jinak jedeš jako šnek.

Já se asi naopak zase moc loudal, protože při odbočování na objízdnou kolej v Hoštejně mě za vlak chytlo Pendolino a stáhlo celou soupravu pořádný kus nazpátek.

poison napsal:
Roman napsal:
Tonik napsal:
122 030-0 napsal:

Pridal jsem si 7 vagonu a dal jsem si postrk 123 protoze to uz byl fakt extrem ale podle mne by to utahlo ve skutecnosti ale to je jedno....jinak co jedu stim to upravenym nakl. vlakem tak nepiskuju vubec ikdyz se plazim ale aspon je to lepsi zazitek. Ikdyz je pravda ze mam co delat od Zahrebu kdyz se jede furt do kopce :D.Kdyz slysim ty motory jak hucej tak to je proste bomba :D.Ale jak jinak rikam velmi podarena aktivita.

Pánové vytvářím novou noční aktivitu s R423 v celém úseku. Jaká je prosím maximálka toho našeho vagónu na auta.

Pred dokončením je ďalšia aktivita z mojej dielne, pôjde o 3 dielnú aktivitu dlhú približne 1:30 hod.Ako vidno zo screenov, pôjde o EC vlak.Druhá časť sa odohráva aj v Kolíne, takže pravdepodobne po BP 73 sa rozhodí paths.Hneď po vydaní BP 73 aktivity eventuláne opravím a vydám.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/1.gif

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/2.gif

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/3.gif

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/4.gif

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://ama-cb.cz/msts/Mirec/5.gif

poison napsal:

Mohli by sa ozvať tí čo majú praktické skúsenosti s jazdou na 182. Ale takto nastavený eng asi nemá so skutočnosťou moc spoločného. Niekoľko krát som videl v reáli ako 183 ťahá do kopca podobné vlaky a bez postrku a nemá problémy.

Kebarko napsal:
poison napsal:

Mohli by sa ozvať tí čo majú praktické skúsenosti s jazdou na 182. Ale takto nastavený eng asi nemá so skutočnosťou moc spoločného. Niekoľko krát som videl v reáli ako 183 ťahá do kopca podobné vlaky a bez postrku a nemá problémy.
To urcite. Chtelo by to poradne upravit eng :).....i ta tvoje aktivita uzol_CT je bobasticka, jen tak dal.

Kebarko napsal:
poison napsal:

Chtěl bych se zeptat,kdo je autorem 182,že bych se s jeho souhlasem na eng podíval a popřípadě jej spočítal podle reálu.

Petr Novák napsal:
Kebarko napsal:
poison napsal:

Chtěl bych se zeptat,kdo je autorem 182,že bych se s jeho souhlasem na eng podíval a popřípadě jej spočítal podle reálu.
Asi JOHNZ

Mondeo napsal:
Petr Novák napsal:
Kebarko napsal:
poison napsal:

Asi JOHNZ
No nejsem si jistý, jestli s tím engem už něco nedělal i PPoollll s Jackem .... nebo že by vystavil na svých stránkách nevyladěný model?

Já teda nevím, ale do toho kopce jsem vyjel bez problému bez pískování a to jsem skoro zastavil před návěstidlem. K prokluzu vůbec nedošlo. Šestikoláky mám z train-simu. Že by byly jinak nastavené adheze?

Jacek napsal:
Já teda nevím, ale do toho kopce jsem vyjel bez problému bez pískování a to jsem skoro zastavil před návěstidlem. K prokluzu vůbec nedošlo. Šestikoláky mám z train-simu. Že by byly jinak nastavené adheze?
Záleží,jaké kdo má číslo.U Ppoolllla je CD182.048,ta by měla být v pořádku,jenže nejde momentálně stáhnout.Pak jsou dvě čísla,která nemají vůbec vyladěný eng a to jsou CD182.077 a CD182.143.Johnzovu verzi nemám,ta je na ZSSK,jest-li se nemýlím.

Petr Novák napsal:
Jacek napsal:
Záleží,jaké kdo má číslo.U Ppoolllla je CD182.048,ta by měla být v pořádku,jenže nejde momentálně stáhnout.Pak jsou dvě čísla,která nemají vůbec vyladěný eng a to jsou CD182.077 a CD182.143.Johnzovu verzi nemám,ta je na ZSSK,jest-li se nemýlím.

182.048 je ke stažení i u Zbyňka.

Stáhnul jsem si od Johnze CD182.134 skin od Atb a v tom engu mi pak vyšla jiná čísla: Adheasion 0.18 0.36 3.15 0 DerailBufferForce 1176kN Friction 1538.8N/m/s -0.10 1.5mph 16.514N/m/s 1.818
Už jenom ten koeficient K3 v Adheasion je na šestikolo malý -2,to odpovídá tak čtyřkolu.Pokud někdo umí jezdit jako Jacek,tak dojede.Pokud to někdo neumí,tak mu to bude klouzat,adheze je malá.182.048 ze Šemorových stránek je nastavená podobně,tak bude taky klouzat.

Back
Nahoře