Aktivity VáclavaS

Ano jde. Jde mi to velice hladce. Už se těším na pokračování aktuality z Pardubic. Držím vám palce.

Mě se totiž stalo, že když jedu tvojí aktivitu ROs 5020 tak čekám před uzlem Ústí nad Orlicí, ale asi po deseti minutách mi to napíše: Úkol ukončen - vlak vykolejil!!!!

Pepa z Nuslí napsal:
Mě se totiž stalo, že když jedu tvojí aktivitu ROs 5020 tak čekám před uzlem Ústí nad Orlicí, ale asi po deseti minutách mi to napíše: Úkol ukončen - vlak vykolejil!!!!

Mne sa stala podobná vec teraz, ale pri aktivite TS502 1.diel. Pripojil som súpravu, prešiel som s nou do stanice, tam prebehla skúška brzdy. Mal som asi cca 2 - 3 minuty do odchodu, a zrazu zozadu do mňa narazil nejaký vlak a aktivita skončila tiež s hláškou Vlak vykolajil.

Petert: Tam žádná kolizní trasa není:

cc155fb42285b5dd6263ba837f39f6a8.jpg
Pod jakým Binem jezdíš?

Naposled editoval moderátor:
Ahoj Václav

Problém je už vyriešený. Spustil som aktivitu ešte raz, a už ku žiadnej kolízii neprišlo :) No a zistil som, že pri tom prvom pokuse do mňa narazila zo zadu súprava, ktorá mala postáť vedla mna. Takže tolko k aktivite TS 502

A inak, jazdím s BINom 1.8.0521 . Podobná kolízia sa mi stala už pár krát na trati ZSR150. Mal som spravený traffic, ktorý mal príst na vedlajsiu kolaj a z nicoho nic presiel na moju kolaj a čelná zrážka :) Samozrejme, nové spustenie aktivity a traffic isiel uz po svojej kolaji. Niekedy sa v tom MSTS dejú čudné veci :)

Mě se v mé aktivitě Os 4910 jednou stalo téměř totéž, při posunu v Brně to přímo mě poslalo o kolej vedle... MSTS je opravdu nevyzpytatelný a nelogický program :D

Několik dní mi nebylo dobře a tak jsem ani nezaregistroval rozšíření. Stáhl jsem si aktivity díl 3 a díl 4. Václave, musím se sklonit a poděkovat Vám za aktivitu 3. Tak zvláštní a zajímavý nápad zrealizovat, to je kus mistrovství. Děkuji Vám za všechny aktivity. Už se těším, až projedu čtvrtou.

Jo Vaškovy aktivity jsou na pohodu, mám teď rozjetej Favorit a můžu říct že se mi moc líbí, teď ještě mám stáhnutou Náročnou službu a pak se vrhnu na seriál TS502. Mám i jeho trať a fakt skvělou. Nevím Václave kde bereš inspiraci, ale tohle bych já asi nezvládnul.

Mimochodem, MSTS je velmi nevypočítatelný. Dělal jsem aktivitu pro 321 (R 708 GALÁN a v Přerově se mi to nějak zamotalo a už se mi do toho nějak nechce hrabat. Ale - má přijet rychlík od Olomouce na první nástupiště a on schválně blbec jede mimo jakékoliv nástupiště - no blbec!

Zdravím.

Chtěl jsem si zahrát aktivitu Ex 1476 Favorit, ale bohužel jsem dojel jen do Moravičan. Tady mi to po pomalé jízdě přes most napsalo, že jsem tu víc než o dvě minuty rychleji a na odjezdovém návěstidle svítila červená. Říkám si OK, jsem rychlej, tak si chvilku počkám. Jenže, když se ta chvilka protáhla na 20 min a stále bylo na STUJ, tak nevím co si mám o tom myslet a aktvitu jsem vypnul.
A ještě jedna zajímavá věc. Za Olomoucí jsem dojel nákl. vlak a jel za ním na blok. Když pak ten vlak ve stanici (na jméno si teď nevzpomenu) "uhnul" a já měl na vjezdovém návěstidle na volno, tak mi najednou na tomto návěstidle skočilo na STUJ (posléze jsem zjistil, že se tak stalo v době, kdy se v protisměru "objevil - nastoupil" vlak), jenže to jsem od toho návěstidla byl na cca 300 metrů a rychlost asi 75 km/h. Toto jsem musel vyřešit tak, že jsem proti autobloku jel co to šlo, abych uvedené návěstidlo minul před nastoupením onoho protivlaku.
BIN používám uvedený v aktivitě, žádná vozidla jsem neměnil.

Blackwolf: Na toto chování upozorňovalo více lidí, ale přesnou příčinu neznám. Přes Červenku i Moravičany se mi projet podařilo vždy (při minimálně 6 testovacích jízdách). Příčinou je zřejmě traffic načítající se před vámi na stejné koleji o pár kilometrů dále, kdy MSTS neví jak pokračovat. Zajímalo by mě zda to někomu nedělá i za Olomoucí u prvního nákladu. Vydám versi aktivity kdy ty dva druhé náklady prostě stojí ve stanici.
Stáhněte si opravenou versi Favoritu.. Kromě úpravy pathů jsem ubral kontrolní body. Hráč jede podle svého uvážení.

S "Favoritem" problém nemám, jsem před Českou Třebovou a zatím vše v pořádku.

Za Olomoucí jízda na blok, poté na vjezdu volno. PJ10 přes most jsem teda prohučel 30 (aneb když se dívám na TrackMonitor, tak tam bylo 30... až po projetí mi došlo, že v trati je 30 vždy a proto to aktivitář upravil písemně), takže ve stanici o 2 minuty dřív, ale na odjezdu volno.

Dnes snad budu pokračovat v jízdě dále, příjezd do ČT mi počítač jaksi nevydýchal a celý MSTS se odporoučelo. Holt 30 minut jízdy, samotná stanice, traffic a do toho změna textury oblohy... Naštěstí mám save.

VáclavS napsal:
Blackwolf: Na toto chování upozorňovalo více lidí, ale přesnou příčinu neznám. Přes Červenku i Moravičany se mi projet podařilo vždy (při minimálně 6 testovacích jízdách). Příčinou je zřejmě traffic načítající se před vámi na stejné koleji o pár kilometrů dále, kdy MSTS neví jak pokračovat. Zajímalo by mě zda to někomu nedělá i za Olomoucí u prvního nákladu. Vydám versi aktivity kdy ty dva druhé náklady prostě stojí ve stanici.
Stáhněte si opravenou versi Favoritu.. Kromě úpravy pathů jsem ubral kontrolní body. Hráč jede podle svého uvážení.

Jestli vám to vyhodí taky Page vas not found, tak odmažte to cms. nazačátku(toto je pouze rada pro neznalé, tak ať tu není na Václavy milion otázek stejného znění).
prolam napsal:
VáclavS napsal:

Na začátku odkazu, samozřejmě.

To se stane když omylem pošlu odkaz už při editaci stránek. Nejhorší je že pokud si toho hned nevšimnu tam při zkoušce funkčnosti odkaz funguje.

VáclavS napsal:
To se stane když omylem pošlu odkaz už při editaci stránek. Nejhorší je že pokud si toho hned nevšimnu tam při zkoušce funkčnosti odkaz funguje.

Také se mi stalo ;).

Máte někdo zkušenosti s aktivitami manipulačního vlaku? Potřebuji vyřešit problém kdy trafik nepokračuje za návěstidlo ačkoliv má uvolněnou trasu.

Back
Nahoře