Trať CR_310

Dan J. napsal:
dave01 napsal:
Taky bych bral neelektrifikovanou verzi, zvlášť když elektrifikovaná je myslím součástí tratí 321..
Ahoj, no, u 310 new. by to byla blbost, zvlášť, když už jsou v Opavě Východ dráty. Ale tamtamy mi donesly, že se možná za nějaký čas dočkáme tratě v Old verzi, doufám, že mne dotyčná osoba nezaškrtí, že jsem něco vyzradil. :D:D:D Proto ani nejmenuji kdo.:D
S pozdravem Dan.
Tak to je super zpráva! :)

dave01 napsal:
Dan J. napsal:
dave01 napsal:
Taky bych bral neelektrifikovanou verzi, zvlášť když elektrifikovaná je myslím součástí tratí 321..
Ahoj, no, u 310 new. by to byla blbost, zvlášť, když už jsou v Opavě Východ dráty. Ale tamtamy mi donesly, že se možná za nějaký čas dočkáme tratě v Old verzi, doufám, že mne dotyčná osoba nezaškrtí, že jsem něco vyzradil. :D:D:D Proto ani nejmenuji kdo.:D
S pozdravem Dan.
Tak to je super zpráva! :)
No abych ty tamtamy upřesnil. To je jenom moje zbožné přání. Až by současná trať byla naprosto ve všem hotová, jedině pak bych mohl začít uvažovat, že bych se do úprav do stavu 70. let pustil sám, pokud bych pak nepřemluvil autory, což je nepravděpodobné.
Co kde bylo v letech minulých si pamatuju dobře a fotek je taky dost. A zejména v reálu mi všechno zrušené chybí. Ale to je jen hudba hodně daleké budoucnosti, zatím se nic takového nechystá.

Jacek napsal:
No abych ty tamtamy upřesnil. To je jenom moje zbožné přání. Až by současná trať byla naprosto ve všem hotová, jedině pak bych mohl začít uvažovat, že bych se do úprav do stavu 70. let pustil sám, pokud bych pak nepřemluvil autory, což je nepravděpodobné.
Co kde bylo v letech minulých si pamatuju dobře a fotek je taky dost. A zejména v reálu mi všechno zrušené chybí. Ale to je jen hudba hodně daleké budoucnosti, zatím se nic takového nechystá.
A proto jsem nejmenoval odkud vítr vane.:D:D:D:D:D Je mi jasné, že toto je hodně vzdálená vize, ale napadla mne jiná věc, ale problém je, že nemám kontakt na autora staré tratě 310, kdysi umístěné na train-sim.cz, kdyby se totiž uvolil k donwloadu na jiném webu a našel by se poskytovatel místa, nebylo by od věci tuto trať umístit na donwload, právě kvůli aktivitám z let 1950 a dokonce i dřív, viz úzkorozchodka Ondrášov - Dvorce a spousta jiných vleček. Na této trati mám právě udělanou aktivitu osobáku z roku 1952.:D Tam by stačilo vyrušit statická vozidla Rajek a easů, a vyrušit novější auta. Jo a ta úzkorozchodná tramvaj v opavě je taky super. Takže u té staré trati vůbec neva, ža je staršího data vydání a tudiž se nedá rovnávat s novou verzí, pro old aktivity by prozatím velmi postačila.:D
S pozdravem Dan.:cool:

xinn napsal:
Můžu se zeptat, jak odstranit aktivitu R 824 u této tratě.
Nainstaloval jsem ji, sháněl vozy atd, jelikož nemám Trainset BP a zdaleka nemůžu najít vše.
Ještě bych se chtěl zeptat, při spouštění mi simulátor hlásí, že nemůže nelézt 310.eng, prosím co
to přesně je, nikde jsem nenašel něco podobného.
díky

http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1570

Soubor eng je konfigurační soubor hnacího vozidla (v něm je mimo jiné definována složky kabina - CABVIEW a složka se zvuky).

Naposled editoval moderátor:
Jenom bych doplnil, že soubor 310.eng patří do základní instalace simulátoru - TRAINSET\310\310.eng, ale je mi záhadou, kdo toto vozidlo může ještě v aktivitě používat.

Pokud používáš TrainStore, pomůže "Vrátit vše zpět do MSTS".

David Hájek napsal:
Vše ovšem ještě záleží na tom,zda se Pepovi podaří spojit jeho a mou "práci" v jeden funkční celek.;)

David

Pepovi se to podařilo, takže můžete stahovat velikonoční aktualizaci :rolleyes:

Jacek napsal:
Pepovi se to podařilo, takže můžete stahovat velikonoční aktualizaci :rolleyes:
Už teď chválím a to jsem ještě nejel. Pánové, Vy mě furt do těch aktivit přímo nutíte. Já už chci stavět... :D :D :D
PS: Myšleno s humorem, nikdo nikoho do ničeho nenutí samozřejmě...

Naposled editoval moderátor:
Tak to je bomba! Super, to abych ty své dvě aktivity (R 882 a R 885), co jsem vydal v minulých dvou týdnech, prodloužil co nejdříve do Jeseníku!

Díky tvůrcům! Všem pak přeji pěkné Velikonoce...

Tak Jackova stránka opět nevydržela nečekaný zájem o tuto trať a momentálně tak není dostupná.

Pavlíku, nevím, ale žádný pád jsem nezaznamenal. Ani teď ani při největším náporu na vánoce, stránky jedou.

no jak se to vezme. Já si to stáhl asi mezi prvními, takže no problema , ale teď tvoje stránka vykazuje toto :
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later

tak teď to vidím taky. Zajímavé na tom je, že hlavní doména s modely funguje úplně bez problémů. Navíc na subdoméně bylo doteď "jen" okolo 120 lidí, na vánoce to bylo během hodiny přes 300. No budete muset čekat v té frontě :D

Já si chtěl stěžovat, ale nemusím ... klikl sem na jakýkoli odkaz kromě hlavní stránky, otamaď přesměrování an hlavní stránku, trať 310 a sosám jako vzteklý ... Snad to pomůže :)

David Hájek napsal:
Pavlík napsal:
Tak já jdu čekat do fronty. Jako kdysi za komunistů.

... před "Mladým technikem" po dodávce zboží /železničních modelů/ z NDR ??? :)

David
Jen s tím rozdílem, že se dočkají všichni a na všechny se dostane.
Když si vzpomenu jak jsem coby 10-letý kluk v takové frontě před Mladým technikem v Opavě byl a viděl jsem na pultě parní lokomotivu BR56 za 80 Kč, byl jsem v sedmém nebi. Ale pak přišla realita. První člověk si koupil dvě, druhý tři a mě řekli známou větu - NEMÁME

Zatim to leze, sic pomalu, ale leze. Mohu tedy dodělat novou aktivitu, no dodělat ona je hotova, jen projet usek Jesenik Glucholazy s obratem a modlit se, aby mě tam neskočila ta zatracená 30tka.

David Hájek napsal:
Zdravím,
co je mi známo,zmíněné tratě v nejbližší apracovní aktualizaci nebudou. Zato by tam měla být kolejově dokončená úzkokolejka z Třemešné ve Slezsku do Osoblahy a kolejově vééééélmi hrubý náznak úseku Opava-Komárov - Ostrava-Svinov.:)
Vše ovšem ještě záleží na tom,zda se Pepovi podaří spojit jeho a mou "práci" v jeden funkční celek.;)

David

Tak nevím, zda je chyba jen u mě, ale po nainstalování 4. aktualizace koleje končí za Komárovem. Takže zřejmě se někde stala chybička v jinak nááádherné trati.

alcapone napsal:
Zatim to leze, sic pomalu, ale leze. Mohu tedy dodělat novou aktivitu, no dodělat ona je hotova, jen projet usek Jesenik Glucholazy s obratem a modlit se, aby mě tam neskočila ta zatracená 30tka.

Zdravím,
s rychlostmi by už v Glucholazech problém být neměl. Rychlostníky byly posunuty dále od stanice kde se sousední traťové koleje od sebe vzdalují,takže by už k "přeskoku" rychlostních limitů mezi nimi docházet nemělo.Tedy alespoň na mém PC bylo vše v pořádku.;)
V kauze chybějícího traťového úseku Opava-Komárov - Ostrava-Svinov /zhlaví/ moc neporadím. Ve zkušební verzi aktualizace č.4 vše fungovalo. Na svůj počítač se dostanu až v neděli,takže veřejnou verzi aktualizace mohu vyzkoušet až posléze.;)
V každém případě nikdo o nic nepřišel.Z Opavy-Komárova do Ostravy -Svinova byla položena jen traťová kolej ve stanicích bez rozvětvení a okolního terénu,takže pomýšlet na nějakou nóbl-jízdu v tomto úseku je de facto zbytečné.

David

Back
Nahoře