Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je fantastické vidět, kolik nadšení do toho máte. Stále sleduji vývoj prací a je to skvělé. A byť si tuto představu budu muset nechat až za pár let, původní rychlík Dyje (Děčín hl. n. - Praha-Masarykovo nádraží - Kutná Hora - Havlíčkův Brod - Znojmo) zní nadmíru lákavě.A až se vše na tratích 072,073 a 090 finálně dokončí, tak příští stavební úsek bude z Lovosic do Prahy.
Já bych doufal, že ano. Sice až později (po pravobřežce a trati do Němec), ale i tak jsou to skvělé výhledy vstříc světlým zítřkům!Ahoj, pochopil jsem dobře, že budou Z Ústí nad Labem obě tratě? I na Prahu?
Dane, to opravdu jinak nejde. Vždyť vidíš jak ty dvě tratě jsou místy "téměř" vedle sebe. Přitom Martin to má postavené krásně. A 072 zamaskoval vegetací. V létě to může být zarostlé.Ahoj, pochopil jsem dobře, že budou Z Ústí nad Labem obě tratě? I na Prahu?
Je krátký, kromě těch přilepených dalších objektů, které jsou totálně mimo. Most jsem nadstavil další 40m dlouhou mostovkou (dvě jednokolejné). Jinak to nešlo.Zbyňku, jak ti vychází železniční most?

A ty dvě druhé mají ruskou patku.Poslední fotka - ty dvě návěstidla vpravo (ze 3. a 5. SK) by měly být vzor SSSR.
by měly být vzor SSSR.

www.zubrnickazeleznice.cz