Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nekritizuji, pouze jsem napsal, ze se mi to nelibi. Zbynek ma trat postavemou na vysoke urovno, tak je zbytecne si to kazit timto. Verim, ze s tim Zbynekv budoucnu neco udela. Ruku k dilu bych rad prilozil, ale bohuzel na Berounsku neziji. Kdyby neco Zbynek chtel ze Sumperska, Olomoucka ci Lanskrouna a bude to v mych silach, rad pomuzu. Napadla me takova blbost. V Lanskroune je za nadrazim fabrika AVX (kde pracuji), co ji zvecnit do MSTS? Muzu ji nafotit, jen najit modelare.Klokan 35 napsal:Můžeš přiložit ruku k dílu, kritizovat totiž umí každý. Ano mne se to líbí.
Hold to je tak, když je člověk kamenován požadavky a nechá se ovlivnit, kterým směrem má dál stavět. Pak nastane situace, že člověku dojde tvůrčí dech a musí to tam odložit. Trať z Prahy do Berouna byla postavená přesně, ale hold jsem už nedokončil silniční síť, která i nastíní šablonu pro zástavbu. Do takového prostředí pak dělat osazování objektů, to už není ono. Já nevím, z mého pohledu Radotín - Zadní Třebaň je slušně zastavěná. Autora jsem pochválil. Jen doplnit silnice a získá to jinou šťávu. Karlštejn se mi moc nelíbí Nevhodně použité bloky domů, které ve sklonu levitují, ale bez silnic to zde opravdu dokončit nelze. Na druhou stranu, když sedíte na lokomotivě a zbytečně nepoletujete kolem, tak je to tam i tak mnohem lepší než to bylo. Já jsem si projel nejprve Beroun - Praha a vadily mne jen ta hluchá místa v Berouně a za Radotínem. Pak jsem si to projel z Prahy do Berouna a relativní spokojenost. V Řevnicích jsem si ještě všiml na parkovišti levitujících všech aut, ale ty jsem ještě opravil.stearic napsal:...
Ja nekritizuji, pouze jsem napsal, ze se mi to nelibi. ...
Věc názoru. Já naopak považuji úsek Radotín-Beroun za povedený (navíc pokud není ještě zcela hotový) a ze stanoviště strojvedoucího za velmi reálný.stearic napsal:Dobrý den,
"vánoční aktualizace" vypadá luxusně, jen doufám, že budete vy upravovat celkovou krajinu i ze zástavbou mezi Prahou a Berounem. Jak jsem to zapl a projel, řekl jsem si, že si děláte srandu. Nechci se nikoho dotknout, ale jsem od Vás zvyklí na jiný standard.
Trvalý posun dovolen snad nikde nemám. Buď jsou nefunkční návěstidla, které mají trvale modrou, ale trvalé volno ani trvalý posun dovolen bych nikde neosazoval, protože to není základní návěst na návěstidle. Kromě návěstidel krycích, kde je základní návěst "volno".ML636 napsal:...Na Smíchově směr Radotín - bylo by možné VL1 změnit z trvalého posun dovolen na základní stůj? ...
Zvláště když mám vypnuté zobrazení NTVZbyněk Šemora napsal:můžete klidně zvedat sběrače, ohňostroj nebude, v trati teče ta správná šťáva![]()
Zbyněk Šemora napsal:Trvalý posun dovolen snad nikde nemám. Buď jsou nefunkční návěstidla, které mají trvale modrou, ale trvalé volno ani trvalý posun dovolen bych nikde neosazoval, protože to není základní návěst na návěstidle. Kromě návěstidel krycích, kde je základní návěst "volno".
V aktivitě určitě svítit bílá nebude, pokud neprotáhnu trasu vlaku za tohle návěstidlo, abych mohl soupravu zatlačit za návěstidlo až na "kozu".Mario napsal:... v Beroune na nastupisti 1a sviti na navestidlech ve "sturcu"v obouch kolejich bila....