Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Miran
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
řádek shadowsEnabled = 0
Díky moc. Ty stíny jsou v editoru úplně k ničemu. protože když jsem v lesích pokládal ty pásy travin, tak to bylo naprosto poslepu, protože skrz stíny jsem tam neviděl nic. a orientoval jsem se jenom modrým orámováním označeného modelu.
ale nefunguje to na CarSprawn a Forest - plošné zalesnění
To je přesně bez užitku, viz výše. Tedy nepoužitelné. Lepší trvale vypnout v settings

Zase se dějí věci. Aktualizaci jsem ve Inno Setup zvládl, ale ještě potřebuji udělat instalační soubor.
BP100 žádný problém a nyní jen pokus zabalit aktuální soubory (nic se ve scriptech neměnilo kromě změny na BP101) a chyba.
Nerozumím. Nejprve jsem si myslel, že mám málo místa na disku a dal jsem něco pryč a mám 54 GB volných.
Ale i tak. To jsem zkoušel script v angličtině, který jsem také ještě nedávno pro BP100 používal.
Poradí někdo?
1902chyba.JPG

Ale přes všechny technické komplikace aktualizaci BP101 už můžete stahovat. Nyní budete mít z mašiny mnohem pěknější pohled. Kdo je zvědavý na nový úsek, tak si dejte "vstup Dresden HBF a směr Priestewitz. Tam když si přehodíte výhybku, můžete až do Berlína (rovně by to bylo do Lipska, ale tam koleje už po pár km po napojení na rychlotrať končí). Anebo za zastávkou Radebeul Naundorf si hoďte výhybku rovně a jste na hlavní trati do Berlína rovnou.

Jinak jsem zkusil v instalačce složku Trains a Gui přesunout do složky, kde se instaluje čistě trať, pak smazal ten červeně zvýrazněný problémový řádek a instalátor už běží a soubory se normálně pakují.

Bude někdo na slezině, kdo tomuto rozumí a zkontroloval by? Mě už to jednou podobně kikslo ale nepamatuji si, co jsem opravil. Je to už asi 10 let, od té doby instalátor šlape jak hodiny a nic tam neměním. Jediná změna byla, když jsem přecházel z DVD na flešky. A to už je také dávno.

Pane Šemora, teď jsem si projel úsek Praha - Kralupy po aktualizaci a opravdu neuvěřitelný rozdíl, vážně moc pěkné;), perfektní práce;), moc hezky jste trať vylepšil :), děkuji. Škoda jen, že řeka podél tratě je tak "špinavá", člověk si řeky vedle tratě pomalu ani nevšimne.
Naopak, tady má Vltava a "dole" i Labe, téměř autentickou barvu. Nemůže být modrá, jako někde v Karibiku.:cool:

Ale zrovna na tom mostě nová vegetace není. Kousek dál jsou mnohem pěknější pohledy.

Právě u této kabiny je škoda, že je dominantní pult lokomotivy, ale na trať už moc vidět není. Tohle je pohled, jako by fíra za sebou vyboural stěnu a seděl ve strojovně. Ale ono je to složité to nějak graficky poskládat, aby šlo obsluhovat hejblata. To by chtělo dát hlavy dohromady a udělat i pohled, jak to vidí v reálu fíra sledující trať. Tedy aby měl v zorném poli primárně okno a pod ním jen ten šikmý panel s rychloměrem. Například na brzdič fíra nikdy nevidí.
Na slezině to můžeme probrat. Od toho se pořádá.

Ale zrovna na tom mostě nová vegetace není. Kousek dál jsou mnohem pěknější pohledy.

Právě u této kabiny je škoda, že je dominantní pult lokomotivy, ale na trať už moc vidět není. Tohle je pohled, jako by fíra za sebou vyboural stěnu a seděl ve strojovně. Ale ono je to složité to nějak graficky poskládat, aby šlo obsluhovat hejblata. To by chtělo dát hlavy dohromady a udělat i pohled, jak to vidí v reálu fíra sledující trať. Tedy aby měl v zorném poli primárně okno a pod ním jen ten šikmý panel s rychloměrem. Například na brzdič fíra nikdy nevidí.
Na slezině to můžeme probrat. Od toho se pořádá.
Shift+F1 :):)

Také už jsem projížděl, ještě zbývá Bratislava-Praha hrozně moc se to všechno zlepšilo, prakticky jsou to nové tratě, ožilo to neskutečně.:eek: :cool:

Až na... a zase dostanu sprchu... Ta 090 je asi prokletá, hlavně úsek Ústí - cca H. Počaply, ty černé fototextury vypadají jako spálená země a prosvítají všude, náspy, svahy. Je to škoda, nevypadá to dobře. Zajímavé je, že potom po přejezdu do jiné oblasti je tam víc zeleného i v místech bez dosázení před aktualizací. A samozřejmě od Sedlece, kde je trať bez fototextur, ale tam to nepočítám. Nové Ouholice, benzínka na 608 - palec nahoru, reál! Ale ten Ústecký kraj je nějaký nešťastný. Jsou tam i vidět ty "fleky" místo domečků a cest, to taky bije do očí (Vaňov-Žernoseky-Lovo).
Nehodnotím z průletu nad vlakem, vše tohle jen z lokomotivy.

Také už jsem projížděl, ještě zbývá Bratislava-Praha hrozně moc se to všechno zlepšilo, prakticky jsou to nové tratě, ožilo to neskutečně.:eek: :cool:

Až na... a zase dostanu sprchu... Ta 090 je asi prokletá, hlavně úsek Ústí - cca H. Počaply, ty černé fototextury vypadají jako spálená země a prosvítají všude, náspy, svahy. Je to škoda, nevypadá to dobře. Zajímavé je, že potom po přejezdu do jiné oblasti je tam víc zeleného i v místech bez dosázení před aktualizací. A samozřejmě od Sedlece, kde je trať bez fototextur, ale tam to nepočítám. Nové Ouholice, benzínka na 608 - palec nahoru, reál! Ale ten Ústecký kraj je nějaký nešťastný. Jsou tam i vidět ty "fleky" místo domečků a cest, to taky bije do očí (Vaňov-Žernoseky-Lovo).
Nehodnotím z průletu nad vlakem, vše tohle jen z lokomotivy.
Jestli máš na mysli pochmurný až černobílý odstín těch textur terénu, tak řešení existuje, jen je to trochu pracné:

Jestli máš na mysli pochmurný až černobílý odstín těch textur terénu, tak řešení existuje, jen je to trochu pracné:
Přesně to jsem myslel, černé textury. Čím se to takhle stane, když o 20 km dál je ta samá textura v zelené? Podívám se na ten odkaz, třeba s tím půjde něco udělat. Díky za dobrou nápovědu.:cool:

Je to tak nafocený, s tím se dá udělat jen to, že někdo upraví a sjednotí odstíny těch textur.
Zbyňku, existuje seznam, kam která textura patří? Já si ve volných chvílích nějaké upravuji, ale vyhledat je ve složce, je časově náročné. Díky.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře