Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Díky moc. Ty stíny jsou v editoru úplně k ničemu. protože když jsem v lesích pokládal ty pásy travin, tak to bylo naprosto poslepu, protože skrz stíny jsem tam neviděl nic. a orientoval jsem se jenom modrým orámováním označeného modelu.řádek shadowsEnabled = 0
To je přesně bez užitku, viz výše. Tedy nepoužitelné. Lepší trvale vypnout v settingsale nefunguje to na CarSprawn a Forest - plošné zalesnění

Naopak, tady má Vltava a "dole" i Labe, téměř autentickou barvu. Nemůže být modrá, jako někde v Karibiku.Pane Šemora, teď jsem si projel úsek Praha - Kralupy po aktualizaci a opravdu neuvěřitelný rozdíl, vážně moc pěkné, perfektní práce
, moc hezky jste trať vylepšil
, děkuji. Škoda jen, že řeka podél tratě je tak "špinavá", člověk si řeky vedle tratě pomalu ani nevšimne.
Shift+F1Ale zrovna na tom mostě nová vegetace není. Kousek dál jsou mnohem pěknější pohledy.
Právě u této kabiny je škoda, že je dominantní pult lokomotivy, ale na trať už moc vidět není. Tohle je pohled, jako by fíra za sebou vyboural stěnu a seděl ve strojovně. Ale ono je to složité to nějak graficky poskládat, aby šlo obsluhovat hejblata. To by chtělo dát hlavy dohromady a udělat i pohled, jak to vidí v reálu fíra sledující trať. Tedy aby měl v zorném poli primárně okno a pod ním jen ten šikmý panel s rychloměrem. Například na brzdič fíra nikdy nevidí.
Na slezině to můžeme probrat. Od toho se pořádá.
Jj, holt - to je "něco za něco".Ale řeč nebyla o pohledu z nárazníku, ale z kabiny.
Tobě stále nedochází, že přihlouplé připomínky řešit nechci? Vám mnohým nestačí, že někdo něčemu věnuje stovky hodin intenzivní práce a vaše reakce je "Jenom?" Když něco nejde, tak to nejde. Když něco není priorita, tak to asi není priorita. Jste opravdu někteří jak malí, opravdu.Opravdu "TO" je řešení?
Jestli máš na mysli pochmurný až černobílý odstín těch textur terénu, tak řešení existuje, jen je to trochu pracné:Také už jsem projížděl, ještě zbývá Bratislava-Praha hrozně moc se to všechno zlepšilo, prakticky jsou to nové tratě, ožilo to neskutečně.![]()
Až na... a zase dostanu sprchu... Ta 090 je asi prokletá, hlavně úsek Ústí - cca H. Počaply, ty černé fototextury vypadají jako spálená země a prosvítají všude, náspy, svahy. Je to škoda, nevypadá to dobře. Zajímavé je, že potom po přejezdu do jiné oblasti je tam víc zeleného i v místech bez dosázení před aktualizací. A samozřejmě od Sedlece, kde je trať bez fototextur, ale tam to nepočítám. Nové Ouholice, benzínka na 608 - palec nahoru, reál! Ale ten Ústecký kraj je nějaký nešťastný. Jsou tam i vidět ty "fleky" místo domečků a cest, to taky bije do očí (Vaňov-Žernoseky-Lovo).
Nehodnotím z průletu nad vlakem, vše tohle jen z lokomotivy.
Přesně to jsem myslel, černé textury. Čím se to takhle stane, když o 20 km dál je ta samá textura v zelené? Podívám se na ten odkaz, třeba s tím půjde něco udělat. Díky za dobrou nápovědu.Jestli máš na mysli pochmurný až černobílý odstín těch textur terénu, tak řešení existuje, jen je to trochu pracné:
Trať Bratislava - Brno - Č.Třebová - Kolín - Praha archiv #12
Jak se tady někdo ptal, našel jsem na Alexander Platz tu dominantní věž. Tak pokud někdo ví, jestli existuje model a pošle, mohu jej osadit na své místo. Z HBF by mohla být vidět. Možná i ze Sudkreuz. Něco jsem viděl na Berliner S-Bahn, ale samotný model k dispozici, nwm...forum.msts.cz