Motorové lokomotivy (nejen) ČKD pro Open Rails z dílny Pikku Locomotive Works Inc.

Není to vůbec zlý jen to chce trošku hlídat tvary kastle a i některý detaily :) jinak suprový
No to je právě ono, fakt jestli má někdo kocoury v oku tak je to Neznamsebe a ty Kebarkovy desetileté jsou taky suprové. Tohle moje dílko je jen takový vedlejší produkt.

v oku je mám i já a jiní co jim to jezdí v okolí :) ale tak u tebe je jen blbě rozměrově bouda, okna, ohlej vrch střechy a u té 833 ta placka se šroubovkou

Říkal někdo prase? Něco naprosto zbytečného do hry pro posun. Na tu 702 naroubuju 3Dcab pro 701, ale s tou 703 nevím nevím, tam se neřadí a jezdí to celkově jinak. A proč tyto dva kousky? 703045 jsem dělal jako úplně první model (tohle není on!) a pro 702087 jsem dostal textury od kamarádů z TRSka. (Ta 703 045 je zase z TS20xx.) A trochu tuším, že by z toho nějak šlo to úzké prasátko pro JHMD. ;)
praseGJW.jpg
praseLovo.jpg

A já mám trochu horší fotky na 703.051, byl by zájem? ;) Akorát jsem to prostě fotil přímo v rotundě depa, venku jsem ho nezastihl... (:

A já mám trochu horší fotky na 703.051, byl by zájem? ;) Akorát jsem to prostě fotil přímo v rotundě depa, venku jsem ho nezastihl... (:
Jako jedinec s mírným ADHD už dávno modeluji něco jiného. :-D Tak fotky se samozřejmě počítají vždycky, ale já opravdu nedělám nové věci, jen to co najdu na různě objevovaných a ztrácených discích nějak upravuji a zvykám si na Blender.

Našel jsem nějaké stařičké modely (2019) a pouštím je do světa, i když by dneska chtěly ještě malinko vytunit. Ale zdrojáky už nemám, takže jen takto. Kabina je 3D (ale pro 721!) a v balíku jsou i zvuky. @Josef Vogeltanz mi ve zrychleném řízení upravil enginy pro ORTS 1.6.1 a tak se můžete projet ve hře s malým cepákem. Nějaké fotečky pouhé pro rodinu a vzhůru na stránky. Je možné, že se v blízké době objeví i v TS20xx.
720108.jpg
720111.jpg720114.jpg720541.jpg

Při pokusu o stáhnutí balíku se mi otevře nové okno, které hlásí chybu proxy wedos.protection (503). Netuším proč.

Back
Nahoře