Aktivity TOMMY66

nebulus napsal:
Je nutné pri nákladných a posunových aktivitách vytvárať takú časovú náročnosť? Nebolo by lepšie dať trochu váčšiu rezervu a nechať rýchlejšieho hráča chvíľku počkať pred návestidlom, alebo pred povolením k ďalšiemu posunu?.
Osobně jsem první část testoval s eng. z TBP a neměl jsem "jediný" problém,ale co se týče náročnosti,tak u této úlohy bylo předem dáno TĚŽKÁ i přes to,že to zvládne obyčejný user MSTS.Nechápu z jakého důvodu vznikají potíže s rozdílným chováním loko z TBP.Může to být způsobeno mnoha věcmi,např. by mě zajímalo,kolik hráčů jelo aktivitu přes Trainstore a kolik normálně bez jakékoli spouštěcí utility.Na druhou stranu,někdo tvrdí mám loko z TBP,ale i přes potíže jej nenapadne zkusit stáhnout si tuto loko znovu z webu a poté to zkusit.Možná bychom se dostaly k nějakému řešení.
A na třetí stranu bych apeloval na všechny uživatele a hráče aktivit.Nikdy neměňte žádná vozidla za jiný typ než zadal tvůrce aktivity,nikdy nepřidávejte žádné postrky a nepředělávejte soupravy consist dodané s aktivitou.Pokud musíte nahradit vozidlo pomocí CB tak nahraďte vždy totéž vozidlo jen dle značení ve vašem Trainset.

já jsem zatím ve špičáku. eng z TBp a bez problémů. bohužel z nedostatku času (Tommy66 ví o co jde) jsem neměl čas jet dál. Zkusím to v nejbližší době

Dobrý večer, (noc) tak 2 část aktivity mám zasebou a opět mi nezbývá než konstatovat výborná práce. Zasekl jsem se jen v Plzni Valcha, kde mi trochu buďto selhala hláška o škubnutí nazpět, nebo jsem tam byl něco málo později, ale po opětovném load o něco dřív a trošku svižnějším tempu vše dopadlo úspěšně. :D Prostě aktivita pro náklaďák jak má být a tím myslím jak 1., tak i 2.část. S pozdravem a už se těším na další produkci nějakého toho Mn, atd. Dan :D

To Nebulus:Není problém aktivitu udělat "pomaleji".Jde mi ale o to že i tak vznikají dost velké časové rozdíly mezi hráči,a tím pádem by na delším úseku ten rychlejší stál u časového bodu třeba i víc než 5 minut a upřímně řečeno koukat na stejný kousek trati tak dlouho by asi začalo každého nudit.Takže volím zlatou střední cestu.Ti co aktivitu testují mi napíši časy kdy projely určité body,případně kdy zastavily,já k nejpomalejšímu času přidám tak minutu a jede se dál.

mn88341

První žertík - nejsem žádný louda. Pokud jsem byl pomalý (zatraceně ve srovnání s testery), měla být aktivita ukončena.
Druhý žertík - pokud jsem slyšel A, předpokládal jsem, že uslyším B.
Hodnotím z pohledu fíry - uživatele co mi nesedělo. Jedná se o čistě můj subjektivní pocit z jízdy.
Ale nebudem řešit prkotiny.

pn68953

Hledal jsem něco, co bych mohl jako uživatel zkritizovat. Nenašel jsem nic a to je dobře. Tuhle část jsem si naplno vychutnal bez jediného rušivého elementu.
Přesto si neodpustím - v Přešticích mají bezva kouzelníka.
Chtěl jsem se kochat připojením postrku. Postrk se rozjel, zmizel a najednou se objevil za soupravou a najel. Tohle je číslo, které svět ještě neviděl. Doufám, že se autor nebude za tuhle poznámku zlobit. Je mi jasné, že jinak to vyřešit nešlo. Přesto jsem se docela zasmál. Taky se fíra nemá co flákat na procházce. Má pěkně čekat v kabině na další pokyny.

Mn88341

Já bych ještě naposledy reagoval na ty čmeláky...pokud pořád všichni toužíte po realitě, je potřeba se zamyslet, jestli k ní patří i chování vozidel. Pokud, jak píše Nebulus, je 850 tun pro čmeláka drsná nadnorma, tak je celkem na místě, že těm, co mají vyladěný eng to nevyšlo. Já mám ve svém engu "upravil Ondra Janis na zaklade poznatku o ladeni eng souboru od Ppoolllla, Jacka, O.Frinty & ZSR - verze 1.0". Jelikož tyto pány považuji za lidi opravdu znalé této problematiky, měli bychom je brát v úvahu. Sorry, ale text v eng "Russian Diesel-Electric Passenger locomotive" hovoří za své, a souhlasím s Jackem, že to je velké muzeum. Nicméně, tady se hodnotí aktivity, tato je velice povedená, i když jsem pro její zdárné projetí musel trošku švindlovat. Doufám, že se tvůrce neurazí, protože i přes kritická slova si jeho práce velmi vážím.

Ackoliv manipulaky a celkove nakladni vlaky moc nemusim, na doporuceni Roba jsem si aktivitu stahnul. Zatim jsem dohral prvni cast a muzu ricte, ze aktivita je udelana dobre, nebyl jedinej problem, co se tyce funkcnosti. Jedina vec, ktera jiz bola tady recena, je cmelak. Jel jsem s cmelakem z trainsetu BP, stoupani vyjel bez problemu, rychlost neklesla pod 20 bez piskovani. S vyladenym engem by to asi neslo.
Urcite si zahraju i druhou cast :wink:

Zdravím, též musím pět chválu na aktivitu se čmelákem, vše jsem vyjel i ubrzdil, veliká paráda. Jen mám teď potíž s tim Pn. Ne a ne se připojit na laminátku se čmelákem. Už jsem vyzkoušel několikero binů a dělá to stále. Doufám že to co njedřív vyřeším a budu si moci vychutnat jízdu s laminátkou a nákladem. Díky za aktivity s náklady a ať jich přibývá, jsem zarytý nákladomilec :)

Zpráva pro moje příznivce:
Líbí se mi trať 183 a teď na ní pracuji na "obyčejném" PN Plzeň-Furth im Vald a zpět.Mimo to jsem udělal bokem vzhledem k 60-tým narozeninám 475.111 aktivitu jako jízdu historického vlaku.Tato aktivita je momentálně ve stadiu testů a pokud nedojde k nějakým zádrhelům měla by být příští týden ke stažení.Aktivita PN by snad mohla být dokončena do 14 dnů.No a pak se pustím na stejné trati do klasického manipuláku.

Takže "lehká" aktivita PN dle Čoudova návrhu je již mezi testovacími fíry a zatím mi byly vytknuty 2 drobnosti které nebude problém odstranit.Ještě odpověď jednoho a půjde to u Kanka ven.

Dobrý deň. Mám otázky na tommyho.
Hral som tvoju aktivitu Pn47360. Je fakt pekná. Lenže keď sa vrátim s 2x742 + neschopná súprava 854, zastanem v Plzni pri peróne pred návesťou "stoj" (načas), dám vystúpiť cestujúcich, po cca 3 minútach ma pošle preč z aktivity z dôvodu nesplnenia úkolu. Prečo???

passion napsal:
Hral som tvoju aktivitu Pn47360. Je fakt pekná. Lenže keď sa vrátim s 2x742 + neschopná súprava 854, zastanem v Plzni pri peróne pred návesťou "stoj" (načas), dám vystúpiť cestujúcich, po cca 3 minútach ma pošle preč z aktivity z dôvodu nesplnenia úkolu. Prečo???
Mě se stalo to samé. Taky jsem zastavil v Plzni včas a pak konec ,aktivita se ukončila z časového důvodu.

Matýsek napsal:
passion napsal:
Mě se stalo to samé. Taky jsem zastavil v Plzni včas a pak konec ,aktivita se ukončila z časového důvodu.
Pánové, přiznejte se, že jste při zastavování s osobákem v Nýřanech trošku přejeli nástupiště :D ? A nezobrazila se vám hláška:
ROZKAZ PRO OS 7413
S porouchanou soupravou jedete jako osobni vlak cislo 7413 po vsech pravidelnych zastavkach do Plzne hlavniho nadrazi. Maximalni rychlost je 80 km/h.
?!
Správným zastavením v Nýřanech se totiž aktivuje událost v Plzni s dalšími rozkazy. Takto se vám neaktivovala a v Plzni vás vyhodí časová událost.

Kank má naprostou pravdu.Tam skutečně došlo k tomu že správné zastavení se aktivuje přesným zastavením v Nýřanech.Dobudoucna budu muset myslet i na tyto drobnosti.

kank:
Na všetkých perónoch som zastal ako sa patrí...
Prvými dverami pre cestujúcich najďalej v úrovni koniec nástupišťa :lol:

passion napsal:
kank:
Na všetkých perónoch som zastal ako sa patrí...
Prvými dverami pre cestujúcich najďalej v úrovni koniec nástupišťa :lol:
To bych se fakt divil protože tam byla celkem hodně nastavena úroveň možnosti,ale spíš dopředu než na přejetí.

Kank napsal:
Matýsek napsal:
passion napsal:
Pánové, přiznejte se, že jste při zastavování s osobákem v Nýřanech trošku přejeli nástupiště :D ? A nezobrazila se vám hláška:
ROZKAZ PRO OS 7413
S porouchanou soupravou jedete jako osobni vlak cislo 7413 po vsech pravidelnych zastavkach do Plzne hlavniho nadrazi. Maximalni rychlost je 80 km/h.
?!
Správným zastavením v Nýřanech se totiž aktivuje událost v Plzni s dalšími rozkazy. Takto se vám neaktivovala a v Plzni vás vyhodí časová událost.
Tak to fakt už nevím ,jak jsem tam zastavil. Zkusím to znova a dám si na to pozor.

Back
Nahoře