Tvorba aktivit v TSRE 5

lakitouch

Skladník
A proč by neměl? Con Editor TSRE to umí normálně. To jsi objevil Ameriku. :)
Aj majster tesar sa utne :D
Dan vidim,že necitas vsetky prispevky,ale hlavne ze na ne reagujes :(
https://forum.msts.cz/index.php?threads/5660/post-220360 vid prispevok na predoslej strane kde som pisal ze Tsre mi nezobrazuje cely model ci skin .
Jozef mi poradil aby som skusil stiahnut inu verziu naco si ty reagoval,nieco ze je to onicom cele Tsre5, pritom ja som sa pytal nieco uplne iné.
A ano rada Jozefa pomohla.Aspon niekto poradi

Dan J.

Strojvedoucí
Ale jasně, já jen že jsi psal, že umi include eng a wag, To uměl Con TSRE vždy. Ty blbé textury nedělal u include, ale i u normálních souborů.

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Není nad to tvořit aktivity v tom co stojí úplně za hovno. Chtěl bych vidět, jak v tomhle paskvilu budete opravovat aktivitu v trase Bratislava - Břeclav - Brno - Kutná Hora - Kolín - Praha s tak 800 traffic ve stanicích + pohyblivými vlaky po update tratě BP. Já jsem v AE MSTS tuhle aktivitu opravoval od 11. hodiny doteď. (17:00)
No a to si vem, že mě AE MSTS vůbec neběží.

Dan J.

Strojvedoucí
Tak máš špatnou sestavu PC, MSTS běží bez na Win10 bez potíží, nesmí být GK Radeon, asi jen Ividia a je třeba si pohrát s nastavením.

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Tak máš špatnou sestavu PC, MSTS běží bez na Win10 bez potíží, nesmí být GK Radeon, asi jen Ividia a je třeba si pohrát s nastavením.
Díky, no já si to myslel, že to tak bude. Můj počítačový stavitel mi dal do počítače GK Radeon. Hele, já tomu moc nerozumím, nevím, kam se ta věc dává, ale docela by to chtělo opravdu vyměnit GK.

Josef Vogeltanz

Pomocník strojvedoucího
@bob57.cz odpovídá: Tvrzení je chybné, mylné, nepravdivé nebo mám asi nějaký vadný PC,
když mi ve win10 64bit funguje MSTS s editorem normálně na GK ATI/AMD a s procesorem AMD na základní desce.

Funguje mi to tam i s OS win81-64 a win 7-64.
XP 32 i 64 v předchozích instalacích s tím také neměly problém. Jediný problém byl u w2k, kde nefungovaly správně ovladače GK.
(w98SE nespustím, protože s 20GB RAM vyhlásí panic error pro „nedostatek” paměti - neumí adresovat víc než 1GB s upravenou knihovnou)

MMachr

Začátečník
Ahoj,
Rád bych také vytvářel aktivity přes TSRE. Základem je ale aby se mi TSRE vůbec spustilo :D. O to se pokouším, ale vždycky když to chci zkusit tak: vyberu mapu a zapnu. Pak se mi ukáže okno (viz. obrazék) a pak se to zavře. Nemohl by mi někdo pomoct?Bez názvu.jpg

Meda

Provozní technik
Zdravím
a prosím o info, zda a kde je ke stažení čeština do "TSRE5 v0.6958 Consist Editor".

RONALDO2007

Začátečník
Chtěl bych se zeptat dá se v TSRE5 udělat test na aktivitu jestli mám všechny vozy popřípadě jak děkuji za radu

Frosty

Pokladník
Ve starých verzích určitě nebyl ale existuje na to program, dokonce český. Bohužel teď si nevzpomínám na název a poslední rok nemám vůbec čas na počítač. Občas se sem podívám přes mobil.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
A to jsem potřeboval vědět. Už aby byla nějaká slezina, kde bychom si vše ujasnili. Kompatibilita vždy musí být. Jinak je to cesta do pekel. :)

Dan J.

Strojvedoucí
A to jsem potřeboval vědět. Už aby byla nějaká slezina, kde bychom si vše ujasnili. Kompatibilita vždy musí být. Jinak je to cesta do pekel. :)
On když někdo napíše, že se ten editor tváří složitě a je jednoduchá tvorba, tak tak pro vlaky z A do B bodu. Vhtěl bych vidět, jak někdo tvoří chystanou aktivitu "Podvečerní Hektor" v TSRE.

Nahoře