Tak jsem asi po 40 hodinách závadu našel. Pomohl až trackviewer v OR, kdy jsem prošel celou trať do Znojma a objevil v jednom šturcu návěstidlo, které tam nemá být. Neviděl jsem jej v editoru, protože ten šturc je zakrytý budovou.

A tohle je právě průser TSRE, kdy při osazování objektů klávesou Q i když přejdu na E, tak mi to vyhodí do prostoru ten objekt ještě jednou. A pokud je to jako v tomto případě lichoběžníková tabulka, tak oproti MSTS, kdy to zařve, že objekt musí být umístěný na koleji, tak v TSRE si to najde nejbližší šturc a návěstidlo hodí na konec. To se mi stalo i v Hevlíně. Ale už mnohokrát jsem na nízké oběžné dráze kolem Zeměkoule objevil i takto nechtěně modely náspů, které tam poletovaly jako kosmické smetí.

Kdepak, TSRE editor ten je sviňa. Také má ve zvyku duplikovat objekty. V MSTS jsem objevil modely náspů dva v sobě. Smazal jsem, uložil, ale po refrešnutí tam byl znovu. Pomohlo až smazání v TSRE. Tady je pár obrázků. V tom baráku vpravo ta lichoběžníková tabulka byla schovaná.

A hurá, editor aktivit už naběhne.

Ale nemohu si pomoci, z toho ještěra vzniká nějaký neslušný obrázek. Ta trať do Znojma asi byla chyba.

Budu to tedy muset propojit přes Jihlavu do Havlíčkova Brodu.
Jinak Deterio vymodeloval stavědla do Hrušovan, ale ST2 má nějakou chybu, nezobrazuje se v MSTS. A pak stavědlo do Znojma, které již neexistuje. Tak jsem jej tam trochu odsunul za šturc. Ještě tam vešlo. Snad bude mít radost, že nepřišlo v niveč.

Tak už jen chybí ta nádražní budova ve Znojmě.