Icik
Pomocník strojvedoucího
To ti ti občasné zakrákání vrány tolik vadí? Právěže v zimě je největší klid.Boha jeho, ano v zimě v OR poslouchám ptáky nebo spíše je mě to nuceno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To ti ti občasné zakrákání vrány tolik vadí? Právěže v zimě je největší klid.Boha jeho, ano v zimě v OR poslouchám ptáky nebo spíše je mě to nuceno.
Mít napětí na trati na 3kV a v engu v sekci Engine zapsáno LocomotivePowerVoltage ( 3000V ). Odzkoušeno ve volné jízdě a jde to ok.Co musím udělat pro to, aby mi 150/151/371 atp. šli po sundání sběračů znovu opět nahodit bez hlášky "Zvednutím sběrače došlo k poškození lokomotivy". Docela mě to štve, parametr LocomotivePowerVoltage ( 3000V ) je vepsán v engu, co víc musím udělat?
V OR existuje nastavení, kterým si můžu "úroveň" adheze nastavit. Když nastavím "unreal" a adhezi prakticky vyřadím, tak mi zůstane trakční charakteristika. Tolik ke způsobu ověřování výkonnosti.Možná to malinko souvisí s tou přehnanou adhesí. Když jsem dĕlal Sp z Jihlavy do Brns a jen malinko víc jsem Brajlím naložil, hned řval prokluz. To jak u rozjezdu, tak ale i při brždĕní. Musel jsem hodnĕ používat písek
Nakolik je to reál nemohu posoudit. Nejsem strojvedoucí.
- vozidlové odpory přebíráme opět od výrobce anebo z předpisu ČD V7 (z roku 1982). Ano, od té doby se měnily ložiska za valivá, ale neexistuje nic lepšího. Ani Metrans, ani VÚŽ nedělaly měření s charakterem měření (všechno byly jen pokusy). Pro staré hodnoty ale existují Koreffovy diagramy a těmi se řídí vlakotvorba. Proč tedy ne i my. Zanedbává se vliv řazení soupravy.

Výborně! Máme tuto aktualizaci k dispozici?
Počkej, ty si to ale nejel s naší brejlí. Nebo jo? Já to jel s naší a jízdní řád byl v pohodě.Ahoj. Hele, já to beru, jak to je a adhesi mám dle návodu od Icika. Musím, aby se aktivity chovaly shodnĕ. Já jsem ten spĕšňák normálnĕ dojel a stíhal jsem plus mínus i JŘ. Takže to byl jen takový dotaz. Ladĕní adhese nechávám odborníkům.
Nee nejel, já mluvím o tom testu, jak jsem vydával aktivitu, na tohle se chystám, jen co povydávám aktivity.Počkej, ty si to ale nejel s naší brejlí. Nebo jo? Já to jel s naší a jízdní řád byl v pohodě.
Který eng? Jaká lokomotiva? Při jaké situaci? Tohle potřebuji vědět.Co se mi to opět snaží říct?
Tohle je někdy hodně těžké zjistit. Já si kolikrát pamatuju, že někdy to dělal posun AI a tak, podobné zpráv. A když máš toho v aktivitě mraky, tak pak nevíš. Teď jse aktualizoval, tak uvidím co u mně.Který eng? Jaká lokomotiva? Při jaké situaci? Tohle potřebuji vědět.