Dan J.
Strojvedoucí
Tohle jsem jaksi nepochopil?Koukám, že vy tady budete holt furt řešit toho ospalého pana H., co usnul, a uhřátou paní V., t.č. v menopauze.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tohle jsem jaksi nepochopil?Koukám, že vy tady budete holt furt řešit toho ospalého pana H., co usnul, a uhřátou paní V., t.č. v menopauze.![]()
Tak mlha je úplně skvělá, sluníčko taky, i ten východ a západ, nádhera. Ale ten měsíc to celé zabíjí, ten je tam jak vlepený kopačák.
Zobrazit přílohu 32701Zobrazit přílohu 32702

Ale furt to nepobírám, my jsme se bavili, kam zapsat do eng a wag, jaký typ topení. Takže normální diskuse, co udĕlat se souborem pro ORCZ, aby fungoval.
Drátovody k nim ani nevedly - už Dodatek z roku 1962 uvádí závory jako "zavřené, otevírá strážní domek č. 105".Děkuju za info, takže závory neexistovaly jen v mých snech, ale už jsem je zažil jako zrušené, protože drátovody k nim vidět už nebyly. Nebo byly už zarostlé. Pokud jsem správně pochopil výkres TTP, tak tam k nim podle všeho bylo samostatné stanoviště Zv...?
A sakra. To mě teda nenapadlo. Takže to byl asi odjakživa jen přejezd pro zemědělskou a lesní techniku. Tak že bych si tam ten zvonek postupem let domyslel...? Děkuju za informaci.Drátovody k nim ani nevedly - už Dodatek z roku 1962 uvádí závory jako "zavřené, otevírá strážní domek č. 105".
5 bar je naprosto v pořádku.5.atmosfér ve vzduchové soustavě málo