Prostě je mi líto, že musím dělit aktivity, třeba Brno - Třebová, 475.1 a zpět nemohu jet tendrem vpřed
Dane. Ty vůbec nechápeš, jak to tenkrát jezdilo. Ale s párou určitě takto ne, že mašina přijela do cíle otočila se a jela zpět.

Také nemáš páru, jaká byla na páru

v depu přípravná doba. My na pantografech jsme měli asi hodinu. A jeden starý fíra vzpomínal, kde jsou ty časy, kdy na páru, než se zatopila a vše zkontrolovalo, tak na to měli 3 hodiny. Pak se odjel vlak někam, mašina odvezla do depa a konec. A měl za to třeba 15 hodin výkonu. Nependlovalo se tolik, jako když páry nahradila motorová trakce. Proto si umím představit, jaká by to byla nuda ve hře. Ani z dob, jak děláš aktivity ty nebyl takový fofr a ten tehdejší provoz se nedá nasimulovat, aby to bylo hratelné. A nečekal jsi na obrat 1 až 3 hodiny ve vratné stanici.
A za další, asi jsem ti to blbě vysvětlil. Ta animovaná točna pro OR vyžaduje model točny, co je v kolejivu Xtrack a tento model já zařazený nemám. Netuším, jestli by to šlo, ale je to zbytečné, protože tak dlouhá točna se nikde v CZ nevyskytuje.
ve vlákně hlášení chyb, kde jsi vlastně nedávno prohlásil, ať ti tam vlastně nikdo nesděluje momentálně chyby
To byla reakce na to, že jsem vydával asi tři aktualizace po sobě a nikdo nic a až jsem vydal definitivně poslední, tak se protrhl pytel s hláškami. Nevadilo by to, kdyby to vlákno zůstalo jen o těch chybách a já se tam mohl za půl roku, až bude čas podívat. Ale takto je to zaplácané různým pokecem a těžko tam něco za delší dobu hledat.
A navíc bych měl prosbu na moderátora, aby sloučil hlášení chyb pro OR a pro MSTS. Je to totéž a někdo chyby píše tam a jiný do druhého vlákna a je v tom pak guláš. OR a MSTS se přece v tratích neliší. Stačilo by hlášení chyb pro MSTS zrušit bez náhrady.
A za poslední, pokud chceš cokoli dotáhnout do konce, tak se nemůžeš v počátcích soustředit na detaily, protože se po několika měsících vyčerpáš a přestane tě to bavit a projekt se odloží. Tedy mě nepomohou žádné kecy, co bych ještě mohl, ale když už někdo chce, tak ať modeluje objekty i nádraží, která ještě chybí. Pak se teprve posuneme dopředu. Jenomže kvalitní modeláři to tady dávno vzdali. Jiní šikovní dostudovali a žijí si svůj život bez této drogy. Protože takový šikovný modelář podá prst a celá komunita lapne po celé ruce.