Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.

zkoušelo se to s mmouka, chtělo by to probrat s nákým modelářemJakub H.
Jen dodám, že s modelem otáčivé točny jsem se babral asi 3 dny a bez úspěchu. Bylo to hned po ohlášení dané funkce v OR, kdy na webu byla jen rada typu "Dodejte si animaci viz přiložený soubor do defaultního amerického modelu". Nějaké vysvětlení, kde má mít model pivoty a další už nebylo. Zkoukmal jsem i původní model. Souběžně se mnou ještě točnu zkoumal Howky a ten nevím jak dopadl.
Nejedná se jen rozdělení modelu na 2 části, ale důležitá je i animace viz předchozí text.
Teď jsme se posunuli v čase dále, ale určitě nubude pro uživatele OR problém dodat nový dokonalý model točny včetně perfektní animace.
Jak píše Zbyněk Šemora , tak točna musí být součástí Xtracku. V síti ČSD se nejvíce vyskytovaly točny s délkou okolo 20 metrů. Točny 26-27 metrů měla depa v České Třebové, Plzni, Českých Budějovicích a další - tam kde jezdily rychlíkové lokomotivy řady 498.0/1.

Já mám vlastně staženo ve složkách od Matese všechny varianty včetně této i co máš v 130. Teď jsem se díval. Ale ten most má jeden problém. Je stavěný na klasickou dvoukolejku, ale já to mám jak to má být a mají to i ostatní varianty mostu, na dva samostatné jednokolejné mosty vedle sebe.Já mám železniční most zvlášť

Je to tak.Nejsem sám, kdo se těší ........