Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jo promiñ, ano, tohle mi vypisuje. Ale neskočí mi tam ten texťák, myslel ksem, že se zobrazí v ORCZ.Zobrazí maximálně tohle.
Zobrazit přílohu 34150
No, takto žertovat je někdy o nervy...Snad to nikdo, takovou blbost, nevzal vážně.
Ďakujem za radu,vyskúšal som a funguje toHele Jawo50 prozatím zkusit ruční editaci act souboru. Dole je onen zápis a nezblbnout závorky.
Zobrazit přílohu 34172
První číslo je číslo nástupiště a druhé počet cestujících. Číslo nástupiště najdeš pomocí Track Vieweru. Dole v řádku platform.
Zobrazit přílohu 34173

Ono to generování počtu cestujících není úplně náhodné. Výpočet je daný maximální kapacitou soupravy a podle toho se náhodně vybere obsazenost mezi 25-100%. Pokud máte vlak o 10 vozech a každý vůz kapacitu 80 lidí a náhodně se vybere 100%, bude to chvilku trvat, než těch 800 lidí nastoupí... A cestující mají taky určitou hmotnost, také danou nějakým rozpětím od do. No a 800 lidí, kdy každý má 75kg, tak kolik to bude? 60 tun navíc.V menu OR CZ/SK je nově možnost volby náhodného generování počtu cestujících v aktivitách od Jindřicha. Pokud to necháte nezaškrtnuté, počet cestujících bude stejný jako v OR nebo v MSTS.
Vypni si to v nastavení.@Jindřich
Měl by si, ale pochopit, že pokud neustále nastupují cestující, což nastupují, dříve či později naroste hmotnost na neúnosnou hodnotu. Tím i odpor sklonu a jízdní odpor.
Příklad: Jezdíš třeba s 810 od konečné ke konečné. Na každé konečné ve skutečnosti cestující vystoupí. Tudíž vždy začíná s hmotností prázdného vozu. V ORCZSK zůstane hmotnost ta po předchozí jízdě-sedí neustále cestující uvnitř. Po celodenním oběhu bude 810 vážit jak Eanos plný uhlí. Proto musí být způsob, jak je nechat vystoupit. Třeba pomocí klávesové zkratky. Nebo nepředbíhat událostem. Proč? Protože se v současnosti nedá pracovat s počty cestujících. Když se vrací po stejné koleji zpět je pořád stejný počet cestujících jako při jízdě tam. Mám na mysli počet co je zadaný v editoru. Existují i aktivity kde se nevyjede jen z bodu A přes bod B,C,D a v E konečná. Nemluvě o režimu TimeTable ( kde to nefunguje, ale jednou třeba ano ), kde může mít jedna a ta samá souprava oběh od 0:00 do 23:59.
Vypni co? Vůbec nechápeš co Ti vysvětluji. Já mám náhodnou volbu počtu cestujících vypnutou.Vypni si to v nastavení.

Všiml, ale cca 90% jen nastupuje.Určitě jsi si i všiml, že cestující ne jen že nastupují, ale i vystupují.

V žádném případě. Může to být kterákoliv. Proto jsem psal, jestli by to šlo v současnosti řešit třeba klávesou zkratkou, která když se stiskne vystoupí všichni cestující.Icik napsal:Otázka je, která stanice je ta konečná. Vždy ta poslední v seznamu?