Zbyněk Šemora
Strojvedoucí
Dane v celém úseku chybí všechny nákladní koleje. Zadával jsem zatím jen osobní a na Hněvice jsem asi zapomněl. 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jasně. Chystám něco velkého s názvem "Labský Soptík". Podle názvu čekej, kde budu prudit o nasypání uhlí a zbrojení vody.Dane v celém úseku chybí všechny nákladní koleje. Zadával jsem zatím jen osobní a na Hněvice jsem asi zapomněl.![]()
Kódování tratě je věcí databáze signálů pro OR CZ/SK. Ta se musí "naklikat" a pak to bude fungovat. Zbyněk s tím nemá nic společného.Celá trať z Benešova až do Tábora mi kóduje, což by u Esa vyladěného pro OR CZ asi neměla. OR mam nejnovější verzi CZ 1.8, BP je 97.0
Ja vím, že to není věcí pana Šemory, jen jsem nevěděl kam to napsat a vim, že to tu čtete i vy co se o OR starate.Kódování tratě je věcí databáze signálů pro OR CZ/SK. Ta se musí "naklikat" a pak to bude fungovat. Zbyněk s tím nemá nic společného.
Oba vjezdy měly nějakou malou chybku. Na jednu dopravní kolej to nebylo nalinkováno. Opraveno.Vyskytl se mi problém s vjezdovým návěstidlem v Táboře od Českých Budějovic
Ahoj, koknul jsi se i na tu Libeň?Oba vjezdy měly nějakou malou chybku. Na jednu dopravní kolej to nebylo nalinkováno. Opraveno.
Příspěvk výš 888Z Vysočan do Libně na nákladní nevjede přes vjezdové ani kolo, pokud tam končí trasa vlaku.
Ahoj Zbyňku, já se v editoru tratí nevyznám a nebudu se v něm ani hrabat, nerad bych něco spíš posr.. a pak tvrdil, že něco nefunguje, takže si raději poškám na pracovku.Jinak si to v editoru můžeš opravit sám. Jen zrušit zatržítko "odjezdové návěstidlo". To dáš i v TSRE5.