Hlášení chyb pro trať Bratislava - Praha v Open Rails

Tak proto nejsou označené. :) Ale teď se učím gmax. Zatím trať neřeším. Jinak tento traťový úsek je až vánoční, tedy chyby jsou zatím přípustné.

Předpokládám, že se na to nezapomnělo a ještě doplní, nicméně se radši připomenu, že na 090 ještě nejsou osazeny rychlostníky NS.

Dane, já jsem nespěchal. Vše je ctrl C a ctrl V. A perony jsem označoval proto, abych tam mohl přímo skákat v TSRE5. Opakuji. Mezi Holešovicemi a Bohušovicemi nemá smysl hlásit chyby. Tam je to ještě hodně syrové. Takový Martin, by vám tam přerušil koleje, aby jste do rozestavěných úseků nejezdili. Já naopak, aby obecenstvo vidělo, že nejsem snílek, který plánuje víc než na co má a je reálné, že se to tam dokončí.

Zdarec, no, já jen aby jsi věděl, že máš dva stejné názvy, naopak dobře, že to je průjezdné, aspoñ jsem mohl začít aktivitu nemalého rozsahu. Nicméně, stejný problém, jako byl Nymburk. Z Vysočan do Libně na nákladní nevjede přes vjezdové ani kolo, pokud tam končí trasa vlaku.

Vyskytl se mi problém s vjezdovým návěstidlem v Táboře od Českých Budějovic. Vím, že tím směrem trať končí, ale v aktivitě mi z toho směru přijíždí trafic a ať mu nasměruju cestu kamkoliv do nákladní části stanice stále na stůj. Zkusil sem to ve volné jízdě a ať sem si naházel výhybky na kteroukoliv kolej i do osobního stále bylo na stůj. A ještě ke kódování. Celá trať z Benešova až do Tábora mi kóduje, což by u Esa vyladěného pro OR CZ asi neměla. OR mam nejnovější verzi CZ 1.8, BP je 97.0

Celá trať z Benešova až do Tábora mi kóduje, což by u Esa vyladěného pro OR CZ asi neměla. OR mam nejnovější verzi CZ 1.8, BP je 97.0
Kódování tratě je věcí databáze signálů pro OR CZ/SK. Ta se musí "naklikat" a pak to bude fungovat. Zbyněk s tím nemá nic společného.

Kódování tratě je věcí databáze signálů pro OR CZ/SK. Ta se musí "naklikat" a pak to bude fungovat. Zbyněk s tím nemá nic společného.
Ja vím, že to není věcí pana Šemory, jen jsem nevěděl kam to napsat a vim, že to tu čtete i vy co se o OR starate.

Dane a co bylo v Libni? Nemám tušení, co máš na mysli. Tady jsme řešili Alcaponeho a pak tady Tábor. O ničem jiném nevím. Jo už to vidím. Až bude čas, tak se tam podívám. Tam musím v editoru MSTS. A co bylo tehdy v Nymburce?

Tak ne, nepomůže nic a Zbyňku, tohle jsem ti psal už před několika lety, stejně, jako problém s Nymburkem, situace je úplně stejná, když trasu postavím skrz nádraží a na odjezdové směr osobní nádraží Libeň medám blok, tak vlak do nákladního vjede. Jakmile tam končí trasa, do nákladního nevjede nic.
Liben_002.jpgLiben_003.jpg
Liben_001.jpg

Dane, tak jsem to tam kontroloval a chyba byla od Vysočan, kde vjezd je označený jako odjezdové návěstidlo a pak cesták od Holešovic, také jako odjezdové návěstidlo a bylo to z důvodu, aby fungovalo ve stanici rušení omezení rychlosti. Ale to byla špatná cesta, tak tohle všude likviduji a na ta dvě návěstidla se asi zapomnělo. Jinak od Vítkova je to správně.
Tak v příští aktualizaci. Jinak si to v editoru můžeš opravit sám. Jen zrušit zatržítko "odjezdové návěstidlo". To dáš i v TSRE5.

Jinak si to v editoru můžeš opravit sám. Jen zrušit zatržítko "odjezdové návěstidlo". To dáš i v TSRE5.
Ahoj Zbyňku, já se v editoru tratí nevyznám a nebudu se v něm ani hrabat, nerad bych něco spíš posr.. a pak tvrdil, že něco nefunguje, takže si raději poškám na pracovku. :) A je toho povícero. Teď zrovna Velké Březno:

Všechny posuny za výhybky fungují, ale návěstidlo u odbočky na muzejní trať do Zubrnic, má shozeno na stůj, pokud jde trasa směr Děčín. A za výhybkama je revers do stanice. Všechny ostatní návěstidla fungují. A pozor, spoj tam opravdu takto jezdí:
Velké Březno3.jpgVelké Březno2.jpgVelké Březno.jpg

Back
Nahoře